HOGY IS ÁLLUNK?? A tudósok megmondták.


Mostanában azzal töltöttem az időmet, hogy meghallgattam és elolvastam a tudósaink helyzetértékeléseit . (VÖRÖS KÓD!). 

Azt mondták a gazdaságról hogy:

- a gazdasági modell ami 30 éve dúlja az országot 20 éve megbukott. (külföldi tőke + piaci liberalizmus = a legbrutálisabb rablókapitalizmus). Összeomlóban van az ország. 
(Gyakorlatilag egy euro-gyarmat vagyunk!!! / Gál Zoltán MTA főmunkatárs után szabadon, illetve korábban Lóránt Károly közgazdász levezetése alapján)

-1990-ben az azóta világszerte elbukott Williamson féle (politikai-gazdasági) project átvételét a magyar politikai osztály Göncz Árpád Köztársasági Elnök, és orbán viktor Liberális Internacionalé alelnök, valamint az SZDSZ diplomáciai sikereként ünnepelte, de ma már mélyen hallgat róla. Úgy tesznek mintha meg sem történt volna. Senki sem vállalja a felelősséget az ország kirablásáért, és tönkretételéért, sőt, mindenki a társadalom csúcsain akar maradni, és folytatni az egyébként számára busásan jövedelmező programot.

 - a demográfiai mutatóink és a közgazdasági mutatóink mind mind lefelé tendálnak. Senkit ne tévesszen meg a kormánypropaganda a gazdasági növekedésről, mert az vásárlóértéken nulla alatti, a pozitív GDP számok mögött az EU támogatások, dobra vert lakások ezrei, az oligarchák egymás közti ügyletei, fedezethiányos egészségügy és szociális rendszer, kirabolt rokkantnyugdíjasok, éhezők, fagyhalottak, stb. állnak.  

- az általánosan minimális értékű bérek alapvetően gátolják a nemzeti gazdaság fejlődését, és a társadalom átjárhatóságát is. 
A gazdasági eredményeket külföldi tulajdonú cégek viszik ki az országból, amik tragikus, a nemzetgazdaságunkra ható piaci elnyomó erővel rendelkeznek. Annak ellenére is  kereskedelmi ár,- és munkaerő piaci szabályozó erővel rendelkeznek, hogy a működésük fizikailag alig van beépülve a társadalomba. 
Például az Audinak több mint 50 beszállítója van, ezek közül 10 működik Magyarországon, és csak négy áll magyar tulajdonban. Ezek közül kettő takarító cég.

- az orbáni kormányzat teljes foglalkoztatásról és 4,4 millió munkavállalóról szóló, hamis propagandát terjeszt. A saját Pénzügyminisztériuma szerint viszont csak 2,6 millió munkavállaló van az országban, közülük 1,2 millió kevesebb mint netto 100 ezer Ft-ot - minimálbért - keres. Ez azt jelenti, hogy ha 6 millió munkaképes, aktív korú ember él az országban, akkor a munkanélküliségi ráta meghaladja a 100%-ot! A KSH fő küldetése ennek a ténynek az eltakarása minden lehetséges módon, mivel ez a tényadat ha "hivatalossá" válik, az az ország államcsődjét is eredményezheti..

Azt mondták a társadalomról hogy:

- a lakosság legalább 60%-a egy nyugati mintát követő szociáldemokrata modellt képzel el a megfelelő élettere alapjául, de képtelen az ehhez szükséges összefogásra, és inkább a megbukott, gazdasági és politikai modellt bevezető liberálisokra, a fennálló rezsim kulturális ellenzékére szavaz. MEGOSZTOTTAN. (ezer felé "szétpolitizáltan") Vagy egyszerűen elmenekülnek az országból.

- a KSH statisztikai kimutatásai kormányzati megrendelésre készülnek, a valóságtartalmuk alapvetően kérdéses. Szembetűnő példája ennek, hogy ma is csak 600 ezer kivándorlót tartanak számon, (ennyit "vallanak be") de már 4 évvel ezelőtt is "hiányzott" 1,4 millió állampolgár a rendszerből. A KSH állításával ellentétben az elvándorlás már elérheti a kettő millió főt.

- a következő 5 -10 évben akár újabb 1 - 2 millió ember hagyhatja el az országot, 2040-re a magyar gyerekek fele nyugati országokban születhet. (ma már majd nem 20%-uk külföldön születik a KSH szerint)

Azt mondták a munkavállalókról hogy:

- a várható élettartam egyre csökken a termelőmunkát végzők és a munkanélküliek körében. Az összes egészségügyi szolgáltatási díj egyharmadát már magánpénzből fizeti a társadalom. De csak a tehetősek, a munkavállalók többsége képtelen magának egészégügyi szolgáltatást vásárolni. Ezért kevesebb ideig marad egészséges és munkaképes, ennek okán korábban meg is hal.
Ezzel a trenddel szemben a legtöbb európai országban jelentős GDP növelő tényező a társadalom egészsége, és az egészségügyi szolgáltatás. 

- a hatalmi elit nem hajlandó lemondani a bérmegállapítás és a társadalombiztosítási rendszer uralásáról. Nem csak a bérek, hanem a szociális rendszer költségeinek minimalizálása is a rendszer szerves részét képezi. Ha az egészségügyi szolgáltatásokért piaci árakat kéne fizetni a biztosítónak, az társasági adó, vagy béremelést kényszerítene ki.

- a következő években a munkaerő import elérheti a 250 ezer főt, ami segíthet a magyar minimálbérek növekedését megakadályozni.
Az orbán kormány által korrigált (brutalizált) Williamsoni rendszer a profitnövekedést a munkavállalókat megillető bérek elvonásával éri el. A béremelkedés a profit növekedést gátolná.
A munkavállalók és a szakszervezetek gyakorlatilag szó nélkül tűrik a kifosztásukat, nem kevesen még támogatják, sőt ünneplik is.

Azt mondták a politikai és közjogi helyzetről hogy:

- nincs értékrendi ellenzék, ezért esély sincs olyan politikai és gazdasági változásra (az elbukott gazdasági és politikai rendszer azonnali leváltása volna szükséges) ami a lakosság terheit enyhítené, illetve fejlődési pályára állíthatná az országot

- aki ennek a rendszernek a keretei közt akarja a hatalmat, az vagy ostoba, vagy úgy meg szeretne gazdagodni mint az orbán horda, de bizonyos hogy lelkes támogatókat talál a lakosságban.

- csak az kerülhet - erőszakmentesen - hatalomra, aki nem veszélyezteti a lopott vagyonokat és azok birtokosait. A társadalom tagjainak 1%-a birtokolja az összes vagyon 25%-át, amit zömében törvénytelen, vagy csalárd úton szerzett meg.
Ha egy demokratikus, a jogállamiságot tisztelő kormány kerülne hatalomra, akkor nem csak orbán viktor kerülne börtönbe, és veszítené el minden vagyonát, de sokan a környezetéhez tartozó, az üzleti élet prominensének számító újgazdag közül is erre a sorsra jutnának..  

- a magyar választások 1990 óta nem voltak demokratikusak, de soha olyan durva csalások és agresszió nem jellemezte mint a 2010 utániakat. A jelenlegi választási rendszer gyakorlatilag csak egy nagyszabású színjáték a politikai osztályban még vakon hívő közönségnek. Szabad és demokratikus választások lehetőségéről azonban nem beszélhetünk már. (Magyarország 2018-ban ismét visszakerült a "Rab Nemzetek" listájára.)   


A kör ezzel be is zárult, így körvonalazódik a "magyar birkaság" maga. Ezeket a tényeket viszont csak az tudhatja meg, aki kutatja, (nem elégítik ki a napi hírek a tv-ben, újságban). A magyar média ha tudatában is van ezeknek a tényeknek, akkor minimum 15 éve elhallgatja vagy titkolja, vagyis bűnsegédi szerepet vállalt a felelős politikai osztály mellett.
Mindent összevetve, ha akarjuk ha nem, nem sokára itt a vége ennek az amerikás globalista őrületnek. Pontosabban csak orbánék futnak majd el, a többiek ott maradnak a leomló rendszer romjai alatt, és senki nem fogja őket megmenteni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS