A KÖTELEZŐ mRNS OLTÁSOK A BIOLOGIA TÖRVÉNYEIBE ÜTKÖZNEK!



Az Ausztriában - és Magyarországon - bevezetett mRNS oltási kötelezettséggel kapcsolatban én szerintem nem volna elég, ha csak a felháborodásomnak adnék hangot, és csak azt írnám ki magamból, lévén hogy a probléma tulajdonképpen az Európai Unió tökéletes erkölcsi és szellemi pusztulásának egyik legjellegzetesebb tünete, amit a filozófusok és politológusok már évekkel ezelőtt előre jeleztek. Ezek után az események után az Európai Unióra nem tekinthetünk úgy többé, mint az emberi jogok, a demokrácia, a szabadáság, a tisztesség, a magas kultúra, az értelem és a humánum természetes hazájára és védelmezőjére. Épp ellenkezőleg! Mindenben.

Úgy vélem, hogy amig egyszerű emberként a véleményemet a társadalmilag fontos kérdésekben tudományosan bizonyított tényekre alapozom, addig ebben a szégyenletes ügyben nincs mentsége sem a vénülő, orvos képzettségű Ursula von der Leyennek, sem a Zöld Párti Mücksteinnek, sem az unortodox Orbánnak, akik pusztán a státuszuk féltéséből eredő jóemberkedésből rászabaditották a társadalomra ezt a beláthatatlan következményekkel járó biologiai terrort, és diktatúrát. Azok felelőssége sem kisebb, akik ezeket az ostoba embereket nem távolitották még el a döntéshozásból, pedig megtehették volna. 

De álljon itt egy idézet egy rendes magyar szakembernek a tudomány jelenlegi állását összefoglaló véleménye az oltásokról, a járványkezelésről:

"Amit a média és a politika tudományként tár elénk, az a tudománynak egy igen megnyirbált, gazdasági érdekek szerint módosított és elferdített változata. Azaz "pszeudotudomány".

Az első dolog, amit tudnunk kell, hogy védőoltásoknak csak olyan vírusok esetében van értelme, amelyek kevésbé mutálódnak, és így akár életfogytiglan immunitás alakulhat ki.
De a gyorsan mutáló légúti vírusok, köztük a Koronavírusok oly gyorsan mutálódnak, hogy néhány hónapon belül kellően eltérnek az eredeti formájuktól ahhoz, hogy a korábban megszerzett immunitás csak részleges védelmet nyújtson. A gyors mutációnak köszönhetően az ember soha nem kapja el kétszer ugyanazt az influenzát, csak egy következő mutációját. A kereszt-reaktív immunitás az, ami bizonyos szintű védelmet nyújt ezekkel az újabb törzsekkel szemben.
Egy másik szempont, ami az oltások létjogosultságának kérdésében közrejátszik, az az, hogy egy bizonyos vírus csak emberben található-e meg, vagy szabadon közlekedik, terjed, állatok és emberek között. Ha egy vírust teljesen ki szeretnénk irtani, eltüntetni, akkor azt csak olyan vírussal tehetjük meg, amely csak embereket használnak gazdaszervezetnek.
Több mint 200 légúti vírus létezik, amelyek megfázást okoznak és amelyek közül sok szabadon kering az emberek és állatok között. Örökké velünk lesznek, akár tetszik, akár nem. A nyájimmunitás elképzelése, épp ezért, az ilyen vírusoknál eleve nonszensz.

Létezik egy evolúciós nyomás, amely a vírusokat arra készteti, hogy idővel kevésbé veszélyesek legyenek. A vírusok evolúciós zsákutcává válhatnak, ha megölik, vagy mozgásképtelenné teszik gazdáikat.
Ez az evolúciós szabály fontosabb, mint elsőre tűnik. Ugyanis ha a vírus terjedését nem akadályozzuk meg különféle korlátozásokkal és távolságtartással, akkor azok törvényszerűen megszelídülnek. Az egészségesek között keringő mutációk értelemszerűen a legkevésbé veszélyes mutációk, mivel nem betegítették meg eléggé a gazdáikat ahhoz, hogy ágyba kényszerítsék őket. Ha viszont a vírus terjedését megakadályozzuk az egészséges populációban, akkor olyan helyzet alakul ki, amelyben a veszélyesebb mutációk kerülnek túlsúlyba, amelyek az ágyhoz kötött, egyéb alapbetegséggel rendelkezők körében fejlődnek ki. Így végső soron a lezárások és a távolságtartás a VESZÉLYESEBB VARIÁNSOK KIALAKULÁSÁT segíti elő.
Az olyan oltások, amelyek nem akadályozzák meg a vírus terjedését (szivárgó oltások), az úgynevezett Marek effektust idézik elő. Ez messze nem elméleti probléma. Van egy nagyon világos példa a baromfitenyésztésből, amikor egy szivárgó oltás arra késztette a vírust, hogy az oltatlan csirkékre nézve rendkívül halálos legyen. Ez egy szivárgó oltással kezdődött, amelyet a herpeszvírus elleni küzdelem érdekében állítottak elő az iparosított, nagy sűrűségű baromfiólak részére. A beoltott csirkék védettek voltak a súlyos következményektől, de ennek ellenére továbbra is elkapták és terjesztették a vírust, így az evolúciós nyomás egy kettős nyomvonalú változat kialakulásához vezetett, amely ennek a herpesz vírusnak a domináns törzsévé vált. Továbbra is terjed a beoltott csirkék között anélkül, hogy elpusztítaná őket, de a be nem oltott madarak akár 80%-át vagy annál is többet elpusztítja, ha megfertőződnek.

Ha egy oltás antitesteket állít elő, de nem elég erős ahhoz, hogy a vírust elpusztítsa, a vírus átveheti az ellenanyag-sejtet és gazdaszervezetként használhatja, a saját javára. Ezt antitest-függő fokozódásnak (ADE) hívják. Így az ellenanyag sejtek a vírus akaratlan gazdájává válnak, ezáltal inkább felgyorsítja, mint megállítja a fertőzést.
Gyakorlatilag két súlyos problémával kell szembenéznünk a jelenlegi járvány kezelését illetően.
Az egyik probléma, amiről már írtam, az, hogy a lezárások az erősebb mutánsok kialakulásának kedveznek, és ahelyett, hogy engednék a vírust megenyhülni, erősítik.
A másik probléma, hogy a légúti vírusok gyors mutációja miatt fél évente szükség lesz egy emlékeztető oltásra. Gyakorlatilag oltásfüggővé válik az ember. Az oltott emberekben egyre erősebb vírusok fejlődnek ki, amelyeket azok továbbadhatnak, így ha nem állunk meg időben, kialakulhat az Marek effektus, és igazzá válik az a mondás, hogy “oltatsz vagy meghalsz”, legalábbis a gyengébb immunrendszerrel rendelkező emberek körében.
De tévedés azt hinni, hogy ettől a jelenségtől az oltottak védve vannak. Az oltás által generált immunitás rövid idejű, akár pár hónap alatt teljesen elnémulhat, és az oltott épp úgy ki lesz téve a veszélynek, mint az oltatlan.

Ezért viszont pontosan azok az emberek lesznek felelősek, akik az oltás felvételével segítenek az erősebb mutánsok kialakításában. "

Ha többet is meg akarsz tudni erről: 


Csak hogy az oltott emberekről Leyen és Mückstein és Orbán a saját vállukra vették ezt a büntetőjogilag is értékelhető felelősséget. Sajnos az oltásnak nevezett szer miatt meghalt embereket a bebörtönzésük sem hozza vissza, ahogy a meg nyomorított emberek egészsége sem lesz soha helyreálltható.
Az egyetlen dolog amit tehetek, - tehetünk - hogy minden lehetséges módon és fórumon tiltakozom - tiltakozunk - ez ellen az emberiség elleni bűntett ellen.
Istennél a kegyelem - mi csak emberek vagyunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!