SZÁRNYAL AZ OROSZ VÉDELMI IPAR.


Az Oroszországban gyártott tankok száma hétszeresére, egyes hadi termékek gyártása tavaly a hatvanszorosára nőtt. 

Ez derül ki az orosz Rostec védelmi vállalat publikus adataiból.
Az orosz állami védelmi vállalat, a Rostec közölte, hogy az év során a harckocsik gyártását hétszeresére, a könnyű páncélozott járművek gyártását négy és félszeresére, egyes lőszer fajták gyártását pedig hatvanszorosára növelte. Az állami vállalat vezetője, Szergej Csemesov szó szerint ezt írta:

„Csak egy év alatt a harckocsik gyártása hétszeresére, a könnyű páncélozott járműveké – AFV-k, légideszant gyalogsági harcjárművek, páncélozott autók – 4,5-szeresére, a tüzérség és több rakétavető gyártása 2,5-szeresére, a lőszerek és bizonyos típusú termékek gyártása 60-ra nőtt. alkalommal."

Október végén vált ismertté, hogy a Rostec újabb tétel BMP-3 gyalogsági harcjárművet adott át az orosz védelmi minisztériumnak, számos kiegészítő védelmi eszközzel.

Szeptemberben a Kalasnyikov konszern bejelentette új, irányított tüzérségi lövedékek gyártó létesítményeinek megnyitását. Az új létesítmények lehetővé tennék a nagy pontosságú lőszerek gyártásának növelését.

Augusztusban a Vysokotochnye Complexy holding bejelentette, hogy növeli az orosz fegyveres erők BMD-4M légideszant gyalogsági harcjárművek és BTR-MDM páncélozott szállító járművek szállítását.

A nyugati média ezzel együtt a saját szakértőire hivatkozva is megerősítette, hogy Oroszország a nyugati szankciók korlátozása ellenére is képes volt jelentősen növelni a rakéták, tankok és egyéb fegyverek gyártását, ami arra mutat, hogy nem csak az életszinvonalát őrizte meg..

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS