A HETEDIK..



Az emberek nem tudják, hogy a spirituális világban éppúgy van pozitív és negatív tér, mint a három dimenziós valóságban. Ráadásul könnyen átjárhatók, de csak az egynemű terek..
Lásd.

Az egyik lélek meghalt – egy szemműtétben, vérmérgezést kapott – mert a kórház nem tudta pénz hiányában rendesen sterilizálni a szükséges eszközöket. Szintén pénz hiányában a műtét után hazaengedték, s csak egy hét elteltével hívták vissza kontrollra. Késő lett. Felelős nincs, csak gazdagabb.

A másik lélek meghalt rögtön azután hogy megszülte gyermekét – öngyilkos lett – miután az állam a családjából kiszakította, s a szerető gondoskodásába kerülve mindjárt megerőszakolta két, a családjától szintén elrabolt fiatalkorú, majd bedrogozták, és prostituálták. Végül egy ismeretlen személytől teherbe esett, de azt eltikolta, hogy az állam visszaengedje az ő szerető gondoskodásából a rendes családjába. Miután megszülte kisfiát, felakasztotta magát a család otthonában a fürdőszobában egy szárítókötéllel. Felelős nincs, csak roppant okos állami szakemberek – kontroll és számonkérés nélkül.

A harmadik lélek meghalt – megölte egy konyhakéssel az élettársa – miután kérdőre vonta hogy miért nem ellenőrzi rendszeresen a gyerekük iskolai előmenetelét, miért nem tanítja olvasni, számolni, ha ez az iskola elvárása a szülőkkel szemben. A vita hevében a lelkében megsértett asszony és anya többször mellbe szúrta a gyermekük szeme láttára. Felelős nincs, Csak államilag hirdetett családok éve, agyon terhelt és egyre szegényebb családokkal.

A negyedik lélek meghalt, – agyonverte az uzsorása – miután nem tudta a közmunkabérből kifizetni a tartozása borsos havi részletét. Felelős van, az áldozat, aki miért vett fel uzsora kölcsönt, miért nem várta inkább éhesen az elkerülhetetlent, és az uzsorás, aki erőszakkal akart pénzhez jutni.

Az ötödik lélek meghalt, – cserbenhagyták mikor figyelmetlenül egy autó elé lépett. A gázoló sofőr annyira megijedt a lehetséges következményektől, a számára a puszta életet jelentő jogosítványa visszavonásától, hogy megállás nélkül tovább hajtott, és reménykedett hogy sosem találják meg. Az időben érkező orvosi ellátás segíthetett volna. Felelős a sofőr, szigorú törvények vannak, meg is ölik – bár nincs halálbüntetés. Szemet szemért.

A hatodik lélek meghalt – megfagyott a lakásában. Nem volt tüzelője, nem tudott fűteni. Aszott, öreg teste nem tudta a tolldunyhát annyira sem felmelegiteni, hogy ne hüljön ki alatta, miközben a napfelkeltét egész éjjel virrasztva várta. Kisnyugdíjas volt, az életmentő gyógyszerén kívül ennivalót sem tudott vásárolni az ellátásából. Ezért hajnalra legyengült, csak egy hét mulva találta meg a falugondnok. Nagyon vallásos volt, de gyónás nélkül hunyt el. Felelős nincs, csak az ellopott szociális rendszer pénzéből mesésen meggazdagodott gazemberek vannak..

A hetedik.. te leszel ha ezt rendben lévőnek tartod. Van hely az örök Jacuzziban!

“A borzalomnak arca van!” Coppola.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS