ORBÁN ÜGYNÖK VOLT! ÉS MA IS AZ!

Tissztelgés a KKP hősei előtt - a tartó tisztek kedvéért.
Naponta jelenik meg az interneten egy tényfeltáró írás Orbán Viktor Mihály diktátor hajdani állambiztonsági tevékenységéről, és ügynöki, (spion) múltjáról, ami miatt még jó sokáig nem fogják az ügynökaktákat nyilvánossá tenni Magyarországon. Mert azokból nem csak a megfigyelők, és a megfigyeltek nevei derülnének ki, hanem a rendszerváltás valódi története is körvonalazódhatna, amit ma a hivatalos történetírás óvakodik még csak közelítőlegesen is megfogalmazni.

Épp az imént ugrott fel a civilhetes.net egyik tényfeltáró cikke a képernyőmre. Semmi meglepő nincs ebben számomra, hiszen cselekvő részesként azon kevesek - talán boldogtalan átkozottak - közé tartozom, aki elég sokat (persze még mindig nem eleget) tud az események akkori - valódi - folyásáról.

Sokáig nem értettem, hogy a titkos szolgálat miért épp Orbánt és Lévait favorizálta az MSZMP KB ócska, és jellemtelen hazaárulásának végrehajtása közben. Aztán amikor megtudtam, hogy nem csak a neofita Kövér László szereplése teszi gyanússá Orbánék felfutását, hanem a Horváth lány barátsága van a dologban, - akin keresztül a pártállami belügyér papa (mint a szolgálatok főnöke) infokat küldhetett az ország gazdasági lerohanására készülő nyugati cápáknak, - el kezdtem lassan megérteni hogy mi is történt valójában.

A teljesen jelentéktelen Orbán és a bandája - minden más állítással szemben! - csak sötét parasztok voltak a rendszerváltás sakktábláján. Oda mentek ahova küldték őket, azt tették amit mondtak nekik! És még örültek is hogy ők a vamzerek, a kiválasztottak, mert a szolgálat "fedezete alatt" sikkaszthatták el Soros György támogatási millióit és bármi mást is, amit csak megkívántak! pl. Századvég, vagy Székház ügy, stb. 
Ők vittek mindent, míg a szintén zenész SZDSZ csak pislogott, mert a CIA-nak nem ért el ide a keze, ezért kimaradtak egy sor zsiros lopásból, hogy konccal szúrják ki a szemüket. A magyar szolgálat tehát jobb fedezetet nyújtott Orbánéknak.

S hogy hogyan kerültek ilyen erkölcsökkel mégis hatalomra?
Nos azért, mert "játékban voltak" akkor is, ha a tartó tisztek a háttérből irányították őket. A játszmában végül a tisztek elfogytak, és Orbánék magukra maradtak az SZDSZ - az ellen horda - ellen, de zsebükben a családjaik több generációja boldog életéhez elegendő óriási vagyonnal, és egy hatalmas kapcsolatrendszerrel. Mi mást tehettek volna? Mentek volna haza azzal, hogy "kiszállt a tartótisztem a buliból, és vége"? Gondold meg! Ezt senki se tette volna - te sem! A viselt dolgok kitudódása utáni következményektől ugyan is csak a mentelmi jog véd meg! Az SZDSZ is csak ezt várta! Szeretett volna visszaszerezni valamit magának a közvagyonból ami elvesztette köz jellegét.

Így történt, hogy 1990-re, de legkésőbb 2010-re már csak a sötét parasztok képviselték a politikai sakktáblán Magyarországot, a Magyar Népet.

De ne gondold azt, hogy akit évekig vezetnek, köteleznek, ugratnak, titkosan ellenőriznek, majd zsarolnak, és olyan mocsokba kényszerítenek mint amit anno Orbán, a felcsúti kiskanász megjárt, az majd valaha is szabadulhat! Ha csak nem egy minden tekintetben véve kivételes egyéniségről van szó. 

Egyszerűen azért nem lehet simán kilépni,  ebből a körből, mint egy munkahelyről, vagy egy demokratikus pártból, mert az ügynökösködés ideje alatt az ügynök biztos hogy kénytelen megtenni olyan alapvető erkölcsi és jogi normákba ütköző dolgokat is, amiért a nem “fedezett” egyszerű embert akár börtönbe is csukják. Emiatt pedig a legtöbbjükben életük végéig tartó lelkiismeret furdalás munkálkodik, ami a szellemi egészségüket is súlyosan károsítja. 

Ennek tükrében értelmet nyer Orbán közismert, hétköznapi viselkedésének néhány mindenkit gondolkodóba ejtő momentuma, amik látványos és szokatlan, kényszeres mozgássorozatokban öltenek testet:



Márpedig a lelkiismereti problémák kóros pszichés állapotot is generálnak, aminek legtöbb esetben okszerű következménye valami köztörvényes bűncselekmény elkövetése is, amit az önigazolás, vagy a titkok elfedésének kényszere motivál. Ennek tudatában csak balga lehet, aki meglepődik azon, hogy Orbán köztörvényes bűnözőkben találja meg a politikai elődeit, és ezek gaztetteiből épít egy ethost a múlttalan - és remélhetően jövő nélküli - pártjának.

Az erkölcsileg és emberileg egyaránt elbukott miniszterelnök elmekórtani állapotával kapcsolatos találgatásokat persze nem csillapítja az újra meg újra felbukkanó pletyka sem, ami a külföldi elmegyógyintézeti kezeléseiről szól. Ha ez igaz, akkor csak erősíti azt a feltételezést, hogy Orbán nem csak kormányzásra képtelen, de a több évtized alatt elkövetett köztörvényes gaztettek súlyát is nehezen viseli már.

Az már viszont biztos, hogy ha a személyes szerepléseinek látványát a feltáródott múltjával együtt kell értelmeznünk, akkor a mulatságos nyelvnyújtogatás mögött egy kicsavart, elhasznált, a bűnözők világába szállt  rokkant állambiztonsági ügynököt látunk, akinek az a szerencséje, hogy nem a szeretett Amerika szolgálatának ügynöke volt, mert a titkok miatt amiket tud - s amik így megviselték az egészségét - a tengerentúlon “balesetet” vagy soha fel nem derített merényletet rendeznek az elhasználódott munkatársnak.

Persze ne várjuk hogy a barátai - a kormány tagjai, vagy a Fidesz csúcsemberei - tesznek róla hogy ez a rokkant ügynök végre nyugdíjba menjen. Hiszen szükségük van rá! Ő az élet és vagyon biztosításuk: szinte mindannyiuknak van ugyan is KISZ vagy pártvezető korukból egy aláírt III/III-as kartonja, ami leleplezné őket! 
Mert hogy a "karton" abban az időben a vezetők, fontos beosztásokban dolgozók számára kötelező volt!! Megtudhatnánk belőlük, hogy a NER nemzet mai urai közül sokan a saját anyjukat is feljelentették - olykor csak egy kis pénzért, előrejutásért cserébe, - csak azért, hogy a pártállam hálájából végül zsíros állásokban nyerjenek üldöztetést. Hogy majd 1989-ben "jókor lehessenek jó helyen"! 
Vagyis a világon semmi sem változott 1989 óta! Hazug, és erkölcstelen bűnözők manipulálják ma is a jóra való magyar embereket, a választás és a szabadság hamis illúzióját keltve.

Csak annyi különbség van a mai világ, és a pártállami között, hogy ma már nem Moszkvában, hanem egy meg nem nevezett nyugati elit kaszinó szivarszobájában, két épp elég öreg, és pont elég hideg whisky közt hozzák meg a magyar kormány iránymutató és legmeghatározóbb döntéseit. Az ilyen döntéseket persze Orbán nem vitatja, mert nem azért tartják a tartói - akik már régen nem a magyarok. Az őt támogató belföldi hordáknak viszont - akik régen hozzászoktak hogy idegen érdekeket szolgálnak - a baksisát ugyan úgy mi, a magyar társadalom tagjai fizetjük. Pont úgy, mint 30 évvel ezelőtt!  

Ebből az Orbán horda által létrehozott és ma is működtetett borzalomból érthető hogy "csak úgy" nem lehet kiszállni.  Orbán ezért kénytelen a kormány élén a barátainak - a volt talpas ügynököknek, a sötét és jellegtelen parasztoknak - meg az új tartóinak tovább szolgálni, és tovább vívni a permanens háborút a magyar állam, a magyar társadalom ellen. 
Igy és ezért az urai kétes hálájából, még sokáig lehet a legújabb kelet-európai gyarmat vezérigazgatója - ha már miniszterelnöknek nem fogja nevezni majd a történelem.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS