CSATLAKOZZ!



Ahogy azt te is tudod, hazánk, Magyarország mára a tönk szélére került a szélső-liberális elvek mögé rejtőző orbáni bandák dúlása miatt. Százezrek sorsa fordult sanyarúra és nyomasztó kilátástalanságba, amire megoldást csak egy sürgősen bekövetkező kormány,- és az azzal egy időben megvalósuló politikai és gazdasági rendszerváltás hozhat.

Tapasztalati tény azonban, hogy a homogén jobboldali parlament liberális ellenzékére nem számíthat az ország lakossága, mert épp úgy ígéreteken át tartják fenn a népszerűségüket mint korábban orbán, de valódi, - tudományosan megalapozott, védhető,- gazdasági és társadalmi tervvel vagy vízióval nem rendelkeznek. Sőt. A legtöbben a leghangosabbak közül már bizonyították is korábban, hogy teljesen alkalmatlanok az ország vezetésére.

A közösségi oldalakon százezrek adnak naponta hangot az elégedetlenségüknek, miközben naponta érkeznek már az aggasztóbbnál aggasztóbb hírek a gazdaságról, és az ország piaci és szociális mélyrepüléséről. Egyre többen értik meg, hogy a szabadságunk, csak egy a hatalom hazugsággyárából ránk zúdított illúzió, egy nagyszabású szemfényvesztés, amit a ránk telepedett bűnözők kreáltak a féken tartásunkra.

De most eljött az a nap, hogy ha nem rázzuk le magunkról a bénító hazugságokat, ha nem teszünk semmit a közösségi oldalakon való csevegésen túlmenően, azzal végleg eljátsszuk a lehetőséget egy emberi léptékű társadalmi és gazdasági változásra. A saját kezünkbe kell vennünk a sorsunk és az ország irányítását!

Szerencsére van igény sokunkban arra, hogy a virtuális téren kívül is cselekedjünk valamit a magunk, az embertársaink, és az eljövendő nemzedék – az unokáink – érdekében. Ha ezek közé, - KÖZÉNK – tartozol, akkor csatlakozz most!

Céljaink:

1. A legfontosabb célunk a 2018 áprilisi választási csalás előre látható megismétlődésének megakadályozása. Ehhez kettő feltételnek kell a lehető legsürgősebben megfelelnünk.

Az első feltétel az, hogy rövid időn belül, egy legalább 15 ezer fős szervezetté kell válnunk, hogy az ország mind a 11 ezer választási helyszínén ott legyünk, és ellenőrzés alatt tartsuk a szavazás és a szavazatszámlálás menetét, és annak eredményét. (A technikai részleteket biztonsági okból csak a közösségünk tagjai ismerhetik meg.) Ezzel az ország legerősebb és legnagyobb létszámú politikai szervezetévé válunk.

A második feltétel az, hogy a szervezet rendelkezzen olyan felépítéssel, emberanyaggal, és szellemi műhellyel, ami nem csak a cél megvalósításának levezetésére képes, hanem annak következményeit is tudja adott esetben kezelni.

2. A második fontos célunk, a ma uralkodó atlanti-globalista, szélső-liberális gazdaság és társadalom modellt követő, minden tekintetben állam, társadalom, és ember ellenes rendszer eltörlése.
Ezzel párhuzamosan a közhatalmi ágak 30 éve ígérgetett, de soha meg nem valósult civil ellenőrzés alá vonása..(Alap esetben az osztrák modell másolása)

3. A harmadik célunk - a társadalmi rend, az általános jogi és szociális biztonság megvalósítása - csak az előzőek megvalósulása esetén elérhető. Azon egyszerű oknál fogva, mivel a hatalmon lévő neoliberalizmus épp ezek eltörlésére, megsemmisítésére törekszik, mivel ezek megszűnése jelenti számára a létbiztonságot és a korlátlan hatalmat a társadalom, és annak erőforrásai felett!

E szerte ágazó tárgykörben az állami jogfolytonosság, az alkotmányos rend helyreállítása után egymás mellett említhető a jogbiztonság terén pl. a devizahitelesek jogainak, és a rendvédelmi dolgozók szolgálati nyugdíj jogosultságának helyreállítása, vagy szociális téren pl. a kórházak, az egészségbiztosító, és a nyugdíjbiztosító kicsavarása a bármikori kormány kezéből. Vagy munkajogi téren az indexált, EU-átlag mértékű bér, amit nem szabályozhat a kormány, hogy olcsó rabszolgává tegye a lakosságot stb. és még sok más vérlázító igazságtalanság is, amit a neoliberális gyarmatosítóink ránk tukmáltak, hogy növelhessék a profitjukat. Tisztességes, a magyar társadalom érdekeit szem előtt tartó politikai erőnek ezeket mind el kell törölni, ahogy a csatlósok kezéből ismét a magyar nép irányítása alá kerül az ország.

Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, közösen meg kell fogalmaznunk, hogy milyen társadalmi, gazdasági, és szociális körülmények között akarunk élni a családjainkkal és gyerekeinkkel, hogy az ország közmegegyezéssel indulhasson el egy mindenkinek biztonságot nyújtó Európai fejlődési úton.
Ehhez szükségünk van gazdászokra, jogászokra, ipari, és mezőgazdasági termelésirányítási tapasztalattal rendelkező emberekre, egészségügyi és rendészeti szakemberekre, sok ügygondnokra, akik nyomon követik a különféle jogtalanságok folyamatát az élet minden területén, és a beszüntetésükre tervet dolgoznak ki.

Ehhez a közös gondolkodáshoz és cselekvéshez azonban most rád is szükség van, mert a tények azt mutatják, hogy a politikai celebek, zsenik, diktátorok és az önjelölt megváltók kora lejárt, - az eddigi uralmukkal kapcsolatos keserű tanúságokat mindannyian ismerjük. Mindenki számít, mindenki hozzá tehet valamit ahhoz amit gondolunk, tervezünk, vagy véghez viszünk. Ezért mindenki fontos a közösségben korra, nemre, rangra és bármi másra való tekintet nélkül.

Mit teszünk?

Most csak szervezünk, toborzunk, és mindenkinek propagáljuk mennyire fontos a részvétele abban, hogy visszafoglaljuk a hazánkat – lehetőleg békés úton – az orbáni hordáktól.
Majd koordináljuk a csatlakozók munkáját és információcseréjét. Ha jogi keretet ölt a szerveződés, a hangunkat is hallatni fogjuk a helyi eseményekben – különösen a korrupciós és szociális ügyekben.

Mit nem teszünk?

Legfontosabb, hogy MI nem tüntetünk, mert nem kockáztatjuk meg a pénzbírságokat, amikből a rendszer saját magát tartja fenn – ellenünk. Már csak azért sem, mert sokan nem engedhetik meg maguknak még az ezzel kapcsolatban felmerülő legcsekélyebb utazási költségeket sem. 

Nem utolsó sorban azért sem, mert a társadalom több ok miatt nem, vagy csak alig mobilizálható, és a kis létszámú – nem milliós – demonstráció a hatalmon lévőket nem rendíti meg. (A konkrét példákat ismerjük) Tehát a köztéri vonulás és ordítozás, vagy dudálás, dalolászás, verses előadás hallgatása teljesen értelmetlen. Annál sokkal jobb fegyverünk van!

Nem egy budapesti kávéházi brancs fogja megmondani a közösség tagjainak hogy mit tegyenek, hanem a közösség együtt fog határozni arról hogy adott esetekben és ügyekben mit tegyen.

Nem alkalmazzuk a parlamenti pártok adatszerző trükkjeit, nem gyűjtünk címeket, e-maileket, hogy a tulajdonosaiknál majd házaljunk vele a támogatásáért.
Nem gyűjtünk pénzt és adományokat a rászorulóknak, mert nem vagyunk szociális szervezet, a működésünket kizárólag közéleti, politikai és jogi területen fejtjük ki. Nem vásárolunk népszerűséget se krumplival se száraztésztával, mert nincsenek hátsó szándékaink!

Nem kell tehát tartanod semmilyen anyagi áldozatvállalástól, hisz tudjuk hogy a legtöbben azt nem engedhetik meg maguknak.

Mit vállalsz a csatlakozással?

Azt, hogy a soron következő választáson szavazatszámláló biztosként társadalmi munkában részt veszel a választás tisztaságának biztosításában. Valamint azt, hogy ha a helyi közösséged arra alkalmasnak tart, és arra felkér, akkor jelölteted magad a soron következő választáson országgyűlési képviselőnek, hogy a nevedben felléphessünk az esetleges (majd nem biztos) csalások ellen.
Ahogy azt is, hogy időnként találkozol a közösség helyi tagjaival, és megvitatod velük az országos közösség ügyeit és szándékait, hogy arról állásfoglalást adhassatok ki. (Minden közös meló lesz!!)

Továbbá azt hogy részt veszel a felkészülésben a következő választásra, amit ha elvesztenek a dolgozó emberek, - orbán vagy más atlanti globalista nyerne - akkor évtizedekig nem lesz újabb esély a felszabadulásra.

Mielőtt döntesz a csatlakozásról, azonban tudnod kell: nem akarjuk megdönteni a kapitalizmust, mert nem akarunk semmi olyat, ami jelenleg lehetetlen. Ellenben tiszta, autentikus baloldali értékekben gondolkodunk, és azokat is képviseljük. Ezeket az értékeket a fejlett nyugati országokban senki sem vitatja.

Mit nyersz ha csatlakozol?

Semmit. Csak tiszta lelkiismeretet afelől, hogy mindent megtettél magadért, a családodért, és a hazádért, benne a kollégáid és barátaid, ismerőseid sokaságáért.
Plusz egy szellemi otthont, közösséget, ami megnyugvással tölthet el hogy nem vagy egyedül, akkor sem, ha harsogó és buta szélsőjobboldaliak vesznek körül.  

Hogyan csatlakozhatsz?

Küldj egy emailt a megmentesifront@gmail.com címre a neveddel, a megyéd, és a helység nevével ahol laksz. (más adat nem kell!!!) A további teendőkről e-mailben kapsz majd választ.
Ha van olyan ismerősöd akinek nincs e-mailja – mert pl még internete sincs – az ő nevében is küldhetsz csatlakozó e-mailt. (Szívesen vesszük a néhai kisgazda és szocdem közösségek, a szakszervezeti, és más civil csoportok együttes jelentkezését is)

És máris a közösségünk tagjává váltál! Ennyi az egész!
Csatlakozz most! Segíts hogy visszafoglaljuk neked és nekünk a szabad Magyar Köztársaságot! 






Megjegyzések

  1. Nem gondoltam volna hogy ilyen alulról szerveződés lehet még ebben a mocskos tolvajvilágban.
    Minden tiszteletem!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS