LEYEN IS HAZUDOZIK!! AZ IGAZSÁG A VAKCINÁKRÓL...


 

Egész Európa lakossága felháborodottan vette a hírt hogy kötelezővé tették a Covid 19 elleni mRNS védőoltásokat, de csak nagyon kevesen ismerik a valóságot, hogy miért történt ez, és valójában mi zajlik a háttérben, az Európai bürokrácia áttekinthetetlen és egyre titkosítottabbá váló hivatali bugyraiban. Ha számba vesszük az eseményeket, akkor az azokat leíró jelzők között a Leyeni hazudozás a legenyhébb kifejezés, mert a csalás, közpénz bitorlás, tömeges veszélyeztetés, továbbá a hivatali hatalommal való visszaélés, és az emberi alapjogok tömeges és jogellenes korlátozása is mind a történetet pontosan leíró fogalmak közé tartozik.


A folyamat ott kezdődött, hogy a von der Leyen által vezetett Európai Bizottság több milliárd Euró kutatási támogatást utalt át a Pfizer cégnek és társainak, a pandémiát okozó Covid 19 vírus megfékezésére alkalmas szer kikutatására, tavaly (2020) augusztusban. Három hónap múlva azonban már adás vételi szerződést kötött ugyan ezen cégekkel a „kész” vakcinák szállítására. Ám a szerződések szuper titkosakká váltak a megkötésük időpontjában.

Az Európai Bizottság tájékoztatása alapján az Euroaktiv nevű platform ez év január 22-én megírta, hogy az Európai képviselők betekinthettek a nagyon bizalmas szerződésbe, egy "rövidített" formában.
Ezért is nem volt akkor emiatt nyugtalanság, mert az Európai képviselők nem jelezték ennek ellenkezőjét. A magyar Európai Parlamenti képviselők is némák maradtak, különösen a demokráciát és az igazságot anyatigrisként védelmezőnek látszó Dobrev Klárika és Cseh Katika, (mindketten milliárdos famíliák, az EU high society tagjai) ami a magyar lakosságban feltétlen bizalmat keltett az mRNS vakcinák iránt. Míg nem egy Európai Parlamenti képviselő, Cristian Terhes be nem mutatta azt a „rövidített szerződés"-t a sajtónak amibe ő is betekinthetett.



Igen, jól láttad, a szerződésből csak a fejléc olvasható, amin a szerződő felek címei, telefonszámai, eljárásra, és nyilatkozat tételre jogosult képviselői vannak felsorolva. A szerződés részletei azonban pont olyan vastag fekete csíkokkal vannak kihúzva, mint a magyar ügynök akták oldalai, hogy az olvasó véletlenül se tudjon meg belőle semmit, ami a tárgyi valósághoz egy hajszállal is közelebb viheti.
És igen, jól hallottad. A képviselő lehazugozta Leyent, aki azt állította, hogy az európai parlamenti képviselők érdemi tájékoztatást kaptak a szerződések részleteiről. Vagyis világossá vált, hogy Leyen és néhány közvetlen munkatársa saját maga döntött a szerződésről, és az annak fejében átutalt Euró milliárdokról. Ma még nem tudható, hogy az ügylet pénzügyi, vagy a fizikai - biológiai következményei a súlyosabbak. A nyilvánosság tájékoztatása pedig nyilván azért maradt el, hogy nehogy valaki vétót emelhessen a szerződés részletei miatt. 
A képviselő a videoban felteszi a kérdést, hogy ez valóban demokratikus intézményre valló eljárás-e? De mi joggal kimondhatjuk: ez biztosan nem az! Ez valami más.

A „valami más, csak nem demokratikus vezetési döntés”, iránti gyanúnkat tovább fokozza, hogy augusztusban a szabad európai média leközölte Ehden Biber információbiztonsági szakértő hashtagjét az általa megszerzett Pfizer szerződésekről. Az oldalt azóta letíltotta ugyan a szolgáltató, (az USA gyógyszeripar keze messzire elér), de a szerződés másolatairól készített fotókat már sokan elmentették, így az igazság szelleme az EU bürokrácia, a Pfizer és Leyen minden akarata és óvatossága ellenére kiszabadult a palackból.

Mivel a nemzetközi szállítási szerződések elkészítésének költsége nagyon magas és időigényes, a Pfizer – csak úgy mint minden multi cég - szabványosított szerződéssablont fejlesztett ki, és ezeket a szerződéseket viszonylag kis módosításokkal használja a különböző országokban.
Az óriás cég általában legalább tíz éves titoktartási időszakot ír elő a szerződések esetében, de pl. Izraelben ezt 30 évre módosította. Csak a szerződés tartalma ad tiszta képet arról, hogy miért ilyen hosszú a titoktartási határidő. 

A dokumentum szerint a gyógyszeripari óriás szinte korlátlan szabadsággal rendelkezik, a vevő ki van szolgáltatva a vállalat önkényességének, és egyedül viseli az összes kockázatot.
Így "a kutatás korai szakaszában a vevőnek tilos felmondania a szerződést", ... ha egy másik vakcinát korábban fejeztek be vagy hagytak jóvá”. (mert hogy az adás vétel pillanatában fejlesztés alatt álló és nem kész gyógyszert vásárol a vevő – esetünkben az Európai Unió.)
Vagyis a 2020 novemberben kötött szerződést az Európai Unió nem mondhatja fel, köteles rendelni a fejlesztés alatt álló készítményből. Ezt ezen a milliárdos szinten „együttműködésnek” nevezik. Ez a szakasz ad világos magyarázatot arra is, hogy bár a WHO már törzskönyvezett hatásos és ártalmatlan szereket, az EU azokat miért nem ismeri el, és alkalmazza a tagállamaiban különféle kifogásokra hivatkozva.



Ám ez, amit eddig olvastunk még mindig semmi!
A Pfizer "dönt a szerződött adagok számának szükséges kiigazításáról és a vevő által jogosult szállítási ütemtervről (...) a Pfizer által meghatározandó elvek alapján. (...) Feltételezzük, hogy a vevő beleegyezik a változásba."
Vagyis a Pfizer határozza meg hogy mikor és mennyit szállít a vevőnek – esetünkben az EU-nak. Ez a passzus ad értelmet a nyári sajtó hírnek, hogy Leyen további 2 milliárd dózist rendelt a 2022-es szezonra – pedig a Delta variáns még nem is volt sehol! Vagyis a rendelésnek nem volt gyakorlati indoka - épp "legyőztük a járványt"! - hacsak a Pfizer értesítése nem, hogy a szerződés szerint szállítani "akar", amit a vevő a szerződés szerint nem akadályozhat meg, sőt köteles átvenni és kifizetni az árut. 




.
De hogy az ellentétes esetre is biztosítsa magát a Pfizer, erről is rendelkezik:
"A Vevő ezennel lemond minden olyan jogáról és jogorvoslatról, amely a vevő rendelkezésére áll a törvény előtt, a saját jogán vagy más módon, amely abból ered, vagy azzal kapcsolatos, hogy a Pfizer nem szállította le a szerződéses dózisokat a szállítási ütemtervnek megfelelően"

A szerződés tartalmaz egy másik záradékot is, amely tiltja a vakcina dózisainak a vevő általi tesztelését és azonosítását. (Akkor milyen alapon is állítja az EU gyógyszerészeti hivatala az EMA hogy ez a szer „biztonságos” ha nem tesztelhette!!??)

"Ha a beoltott emberek hibás tétel miatt megbetegszenek, a vevőnek nincs lehetősége nyomon követni az adagot, és szükség esetén további adagokat kivonni a piacról, mert a hosszú távú hatások még ismeretlenek".
Vagyis a károsnak bizonyult szert is tovább kell alkalmazni a lakosságon, ami innen fogva burkoltan, de világosan érthetően TUDTÁN KÍVÜL kísérleti alannyá vált a szerződés szerint, az Unió pedig a kísérlet műveleti területévé..  A kísérleten belül - a műveleti területen - pedig bármit el lehet rendelni: oltási igazolványt, általános mozgás korlátozást, sőt, akár a kényszeroltásokat is!

Egy másik szakasz a Pfizert és a BioNTech-et biztonságban tartja minden jogi vagy anyagi követeléstől. Az esetleges halált vagy rokkantságot okozó alkalmazások viszonylatában is, mert a felelősség kizárólag a vevőt, azaz az adott tagállam kormányát terheli, mert:
"A vevő elismeri, hogy a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága jelenleg nem ismert, és hogy a vakcinának olyan káros hatásai lehetnek, amelyek jelenleg nem ismertek."

"A Vevő ezennel beleegyezik, hogy tájékoztatja a Pfizert, a BioNTech-et (és) leányvállalatait (...) köteles kártalanítani, megvédeni és ártalmatlanítani minden követelést, keresetet, veszteséget, kárt, kötelezettséget, severance kifizetést, büntetést, bírságot, költséget és ezek költségeit”.


Van abban viszont valami elszomorító, hogy ezeket az infókat a mainstream média nem közli. Nem dolgom eldönteni hogy a tények sokkoló hatása miatt, vagy csak szimplán tudatlanságban akarják tartani a lakosságot, hogy a laptulajdonosok politikus barátai jó híre ne sérüljön.
Bár mi is az ok, akkor is be vagyunk kerítve! Úgy tűnik bármit tehetnek már a Leyenek és Pfizerek, mert olyan roppant hatalmat hoztunk létre, ami már semmitől se retten vissza, mert nem kell semmitől sem tartania. Tőlünk, választóktól úgy tűnik különösen nem.

Akit további részletek érdekelnek Biber csatornáján lapozgathat: https://t.me/eh_den.

Megjegyzések

  1. Két ismerősöm is elhunyt, mind kettő kettőször oltott, egészséges és aktív 40-es 50-es volt.
    A fiatalabb egy 17 és egy 12 éves gyereket hagyott árván!
    A felrősséget persze senki nem vállalja. Csak az erőszakot ebben a borzalmas hisztériában, mert ez az!!
    Ki véd meg minket ezektől?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos úgy tűnik hogy senki nem tudja megvédeni az embereket a politikusok hisztériájától.
      De elvileg már nem tart sokáig ez a cirkusz.

      Köszönöm hogy elolvastad.

      Törlés
    2. Botorság ezt az egészet csak a politikusokra fogni, sajnos itt nagyobb erők dolgoznak a háttérben.
      Persze, ők is "nyakig" benne vannak, mert van az a pénz... és persze, a beígért védelem a családjuknak.
      Még a világméretű őrület kezdetén, néztem pár figyelemfelkeltő videót, (még a youtube nem törölte ezeket), nagyon a konteó kategóriába lehetett őket sorolni, de mára szinte minden megvalósult belőlük.
      Ennek a cirkusznak még nem lesz vége, sajnos.

      Ehden's Channel https://t.me/eh_den/201

      Törlés
  2. Az összes szemétládát bekéne oltani, persze nem desztvizzel vagy C vitaminal hanem a gyártó gépsor mellé állítva mindegyiket. Ahogy a szallagról leszedik azonnal beadnineki és ezt ismételve 3 havonta legalább 3 szőr. Hagy szokták..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!