BOLDOG 2022-ES ESZTENDŐT MINDENKINEK!




Nehéz évet zártunk, amiben nem csak a pandémia borzolta a kedélyeket, hanem felszínre került a kinevezett szakértők, és a politikusok elképesztő csapni válósága is. Ez még nehezebbé tette az amúgy is nehéz napjainkat, amit a gyógyszeripari reklámpénzekből éldegélő mainstream liberális média sem tett könnyebbé számunkra a bugyuta kampányaival, elhallgatásaival, és megrendelésre készült, erősen népbutító jellegű hazugságaival. Talán ezért is fordult a közönség nagy része a szabad és független média felületek felé.
Ennek köszönhetően ebben az évben 1,65 millióan kattintottak erre az oldalra, amiből 670 ezer bejegyzés megtekintés volt regisztrálva. Szeretném ez úton külön is megköszönni ennek az olvasótábornak a megtisztelő figyelmét. A kattintásokat is köszönöm, de ez esetben ennek semmi értelme sem volt, tekintve hogy az oldal – a szokásokkal szöges ellentétben - nem tartalmaz reklámokat, így anyagi előnyöm sem származik a blog publikációiból..
A lényeg hogy sokkal többen vagyunk, és sokkal több embert érdekel a valódi baloldal mint eddig bármikor. Ez ad értelmet a munkámnak a jövő évben is.


Nem is fűzném tovább a szót, inkább egy sokkal jobb és boldogabb évet kívánok minden kedves meglévő és jövőbeli olvasómnak!

Tisztelettel és üdvözlettel: a szerző.





 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!