mRNS: A HALÁL MARKETINGJE.

 



A Covid járvány elleni védekezés új szintre lépett az Európai Unió tagországaiban. Több tagállam is az mRNS kísérleti vakcinákkal való kötelező oltások bevezetését tervezi a lakosságuk nagyon határozott és aktív tiltakozása ellenére is, ami politikai élt ad a tervezetnek. Annál is inkább mert az atlanti liberális média, - ami már egy éve fő tevékenységként végzi a vakcinapropagandát - a tiltakozókat „szélsőjobbldali felforgatónak” titulálta, a vakcina feltalálóját, és szabadalmi tulajdonosát Robert W Malone professort is „konteos”-nak minősítette, mert az az eddigi eredmények hatására az oltások haladéktalan leállításának szükségessége mellett érvelt.
A háttérben a történelem legnagyobb gaztette rajzolódik ki a figyelmes szemlélő előtt.

A járvány tavalyi kitörése után láthattuk, hogy a neoliberális társadalom és gazdaság szerkezet elveihez igazított európai egészségügyi („olcsó amerikai”) rendszer képtelen a pandémia által rá nehezedő terhekkel megbirkózni. Ennek  következtében tömegesen kezdtek meghalni a fertőzött betegek. Viszont a keleti országokban, ahol kellő számú kórház, és szakember állt rendelkezésre, ezzel egy időben úgy tűnt, hogy a járványt a saját területükön megfékezték.

Olvashattuk néhány hónap múlva, hogy Oroszország a világ első covid elleni, tudományos protokoll szerint fejlesztett vakcináját jelentette be, kisvártatva a kínai tudósok is bejelentették a saját maguk által fejlesztett oltóanyagot.
Majd olvashattuk hogy Karikó Katalin, a kínai tudósoktól kapott anyagtérkép alapján, sikeresen összerakott az abban meghatározott molekulákból egy un.: tüskefehérjét, amivel a járványt okozó vírus az emberi sejtekhez kapcsolódik. Ezt tudományos szenzációként tálalták, noha nem volt az.

Azt nem tudhattuk meg hogy ezzel egy időben Ursula von der Leyen az Európai bizottság elnöke, saját hatáskörében eljárva négy milliárd Euró forrást utalt át a Pfizer-Biontech csoportnak a vakcina kifejlesztésére. S azt sem tudhattuk meg – csak később – hogy három hónap múlva már adás-vételi szerződés is született az mRNS vakcina gyártókkal – noha a vakcinák még készen sem voltak! Sőt. Olyan rövid idő alatt kerültek be az európai forgalomba, hogy a tudományos kutatási protokollhoz tartozó un „ártalmatlansági vizsgálatokra” egyszerűen nem volt ideje a gyártónak.
A gyorsaságot magyarázta ugyan, de nem indokolta a brit hadügyminiszteri szóvivő kijelentése: „a vakcina háborút az oroszok nem nyerhetik meg!” (de már ekkor megnyerték.)

Az oltási kampány kezdetétől a média, és az atlantista pártok gyakorlatilag felhagytak minden eredeti küldetésükkel, és gyógyszer propagandistává léptek elő. Megtudhattuk tőlük hogy „a keleti vakcinák rosszak”, a nyugati mRMS-ek viszont csodaszerek, amik a járvány egyedüli leküzdésére képesek és kizárólag alkalmasak..
Nem tudhattuk meg tőlük viszont a tudományos világ reakcióit, következtetéseit, és azt sem, hogy a kampány előre haladtával egyre több a vakcina által elhunyt vagy egész életére megnyomorított, áldozat.

Ám a kampány előre haladtával egyre több infó szivárgott ki. Pl hogy a Pfizer a fennállása alatt már kétszer mérgezte körbe a bolygót. Hogy a legutóbbi csalásában az USA kormányhivatalok engedélyező tisztviselői is benne voltak, s hogy a ZDF már 2007-ben dokumentumfilmet forgatott az USA gyógyszer maffiáról a Pfizer főszereplésével, amihez a castingot a valóság állította össze.

Aztán láthattunk az Európai Parlament egyik képviselőjének. Christian Terhesnek – a sajtótájékoztatójáról menekülő liberális újságírókat, akik nem akartak látszani a video felvételen sem, nem hogy a tájékoztató témájáról irni. Ugyan is ha jól látszanak a képeken, akkor felelősségre vonhatók a lennének később a hallgatásukért. Hogy nem tájékoztatták a közvéleményt arról, hogy a Leyen-Pfizer szerződés olyan titkos, hogy a képviselők sem ismerhették meg a tartalmát! De európai közpénzt szórtak bele a „demokrácia, jogállam és együttműködés” nevében.
Meg láttuk menekülni a liberális újságírókat akkor is, amikor a német parlamenti képviselő – Nicolaus Fest -a vakcina program miatti szörnyű tényekről számolt be, hogy Németországban már 48 igazolt halálesetet okozott a vakcina, de nyilván több is van, de csak ennyi célzott boncolást végeztek. Meg hogy ideje volna letartóztatni a felelősöket, mert hogy ha ezt a mérgezést pl. a Pepsi Cola követi el, akkor nem csak betiltják a terméket, hanem mindenkit le is tartóztatnak a managementben.
De ezt nem tudhattuk meg, mert az újságírók úgy futottak a tájékoztató elől mint a riadt nyulak, nyomukban az európai parlamenti képviselőkkel, akik majdnem letaposták őket a nagy menekülésben. Csak hogy semmi közük ne legyen hozzá – ne is tudjanak róla, s így beszélniük se kelljen róla a váőlasztóiknak. De miért is nem tudhattuk meg ezeket a dolgokat??

Közben a média turbó üzemmódra kapcsolt, és németországi halottak ide vagy oda – minden csatornán az mRNS csoda tevő hatását reklámozta. Von der Leyen büszkén jelentette hogy eztán mindenki csak az EU okosai által kiötlött oltási igazolvánnyal közlekedhet a tagországok között A tagállamok lázas tempóban követték minden utasítását hogy a járványt megállítsák. De az idő közben elrendelt kijárási tilalmak ellenére sem sikerült a nagy hadművelet, a vírus, - és az oltások - áldozatai egyyre csak szaporodtak.

Ekkoriban jelent meg az első jellemzően abszurd európai tudományos bölcselet, hogy a védőoltással beoltott emberek azért betegszenek meg, mert azok, akik nem oltatták be magukat, azok továbbra is megfertőzik őket.
Közben felbukkant a vírus első mutációja is, amiről a média-libling tudományos celebek órák alatt kiderítették hogy „sokkal fertőzőbb mint az eredeti”. (Valójában ez egy időigényes, bonyolult kutatás, tehát nyilván hazugság volt. Ez is.) Az európai média turbó üzemmódból extra turbó üzemmódra kapcsolva ontotta magából az új propagandát, hogy a mutáció az oltatlanok miatt van, azok a hibásak az el nem múlni akaró járványért, és a csodaszerben való feltétlen hitre beidomított tömegek engedelmesen kezdték szajkózni a liberális média diszkriminatív ostobaságait.

Eközben persze tovább szaporodtak a halottak, a betegek, a társadalom értetlensége pedig egyre fokozódott. Ám a média celebek egyetlen őszinte, épkézláb választ sem voltak képesek összeszedni a számtalan kérdésre és aggodalomra, és semmi érdemlegeset nem közöltek azon kívül, hogy mindenki azonnal oltassa be magát az mRNS csodaszerrel. A bonyolult nyelvezetű politikai és gazdasági hírek népszerűtlensége miatt a hálás média ezeket a zűrzavaros vírus celeb nyilatkozatokat tette címoldalra. És borzadtunk, és rettegtünk mert nem igen értettünk az egészből semmit.

Az első oltási kampány végén jött a független szabad (nem mainstream neoliberális) médiából a hír, hogy élő alanyos tudományos kísérletet végeztek az mRNS vakcina hatásának kiderítésére, amit a Pfizernek nem volt ideje elvégezni – vagy elvégezte azt, csak titkolta az eredményét.
A kísérletben kiderült, hogy a csoda vakcinában alkalmazott tüske fehérje klón ugyan olyan tragikus betegséget okoz mint az egész vírus. (Pavel Solopov, DVM, PhD, Experimental Biology 2021) Vagyis aki nem lett volna beteg, az is beteg lesz vagy lehet ha beoltatja magát a szerrel!!
Amikor egyre közismertebbé vált a megdöbbentő hír, a liberális európai média nyomban támadásba lendült a csodaszer védelmében, hiszen a korábbi hírekről nem tudósított, és önellentmondásba sem keveredett akkor, amikor ezt a teljesen korrekt és tudományos kísérletet „áltudmányosnak” minősítette..

Akkor sem jött zavarba egyetlen európai liberális ítész sem, amikor a Solopov kutatás eredményeit maga Robert W. Malone professzor, az mRNS vakcina feltalálója (a szakma Einsteinje) is helyesnek találta, és a vakcinázási program haladéktalan leállítására tett javaslatot. A professor elmondta hogy az adatok alapján bizton állítható, hogy az oltások generálják a mutációkat, ezért addig kell leállítani a kampányt, míg az komolyabb következményekkel nem jár - ahogyan az a korábbi,  dokumentált(!) kísérletekben is megtörtént már.  
Ezért az állásfoglalásért nem csak „oltásellenesnek” titulálták a professzort, (ami az új deviancia büntetendő definíciója ma már egyes EU államokban) hanem Solopovval együtt „a vakcinákkal kapcsolatos áltudományos tanok terjesztőjének” is. Sőt. Malone neve mellé a liberálisok internetes lexikonjába a "wikipedia"-ba is gyorsan beírták ezt a minősítést (ezek jó pénzért Einsteint is bármikor lehülyézik), hogy a csodaszer hatásában vallásos meggyőződéssel hívők össze ne zavarodjanak...... 

Közben az USA Kardiológiai társasága publikálta, hogy a megfigyeléseik szerint a vakcina beadása utáni szívizom gyulladást is – az is szövet mint a tüdő!- a Solopov által felfedezett tüske protein behatolás okozza.
De hogy még nyugodtabbak legyünk, az USA Neurologiai társasága is arra a következtetésre jutott, hogy a vakcinával kezelt páciensek agyvérzését is szöveti károsodás előzi meg, attól záródik el az ér, majd robban fel a fala.

De jöttek statisztikai hírek is, amik pl brit hivatalos oldalakról és nyilvántartásokból származtak. Őszre már az „oltottak pandémiája”-ról kezdtek beszélni a brit kutatók, mivel ijesztően magas lett az oltottak aránya a kórházi kezelést igénylő betegek között – akik valószínű hogy nem lettek volna betegek az oltások nélkül. Sőt, a halálozási rátájuk is egyre növekvő tendenciába indult el, ami egyéb adatok mellett is azt mutatta, hogy a vakcina és a mutációk, valamint a megbetegedések között egyenesen arányos matematikai összefüggések állnak fenn. Erről ITT olvashatsz részleteket

Végül néhány kutató a megbélyegzést és az egzisztenciális ellehetetlenülést is megkockáztatva kijelentette, hogy a vírus a teljesen hibás járvány kezelés miatt nem szűnik, és első sorban a hibás kísérleti vakcina miatt mutálódik a vírus. (Bár továbbra sem lehet tudni hogy a tünetes megbetegedéseket a vírus vagy a vakcina okozza az oltott pacienseknél, mert erre nem vizsgálja senki őket.)
Elmondták és megírták ITT, hogy volt már ugyan ilyen kudarcos vakcina kísérlet, ugyan ilyen tünetekkel, ami végül az eredetinél egy sokkal pusztítóbb vírus kialakulásához vezetett, és csak állandó vakcinázással lehetett életben tartani az alanyokat. Csak hogy az ilyen mutációk kialakulásához idő kell, ezért előírás a vakcina kísérletekben a tesztalanyok legalább egy éves után követése, amit a Pfizer értelemszerűen elmulasztott – vagy az európai kontinensen élő embereken végzi a kísérletet – azok saját felelősségére és kockázatára - ami egyébként nemzetközileg üldözendő, emberiség elleni bűntett.

De persze ezeket a híreket nem kötötték a hívő páciensek orrára, hiszen az mRNS vakcina gyorsan romló termék, így a plebs halál félelmét ha legyőzi egy két kósza hír, milliárd dolláros vakcina szállítmányok rohadtak volna az EU – és Leyen, valamint az ő hirtelen és látványosan meggazdagodott görög egészségügyi biztosa nyakára. a gyártás - a mesés üzlet - leállásáról nem is beszélve, ami dollár tízmilliárdos remélt haszon elmaradását okozta volna. 
Ez pedig megengedhetetlen volt ugye. Különösen azért, mert a vakcina gyártásban bárhogy is érdekelt  amerikai cégek tőzsdei értéke csendben, minden hírverés nélkül 20-40%-al megnőtt. Ez nem a "mesés" hanem a "sci-fi" kategóriába eső profit növekedést jelenti. Már pedig azt tudni illik, (Borovicka után) hogy ehhez képest csak néhány morzsáért lövetett rá őszentsége II. János Pál pápára az amerikai maffia. Leyen meg nem a keresztény világ feje, csak a Bizottság elnöke... 

Közben lopakodva elfogadtattatták az új TERVET, aminek fő marketing vonalát arra az üzenetre alapozták, hogy az mRNS vakcina bár nem véd meg - legfeljebb csak egy két hónapig a járványtól, ezért az esetleges hatása fenntartása érdekében eztán negyed évente kell oltani az embereket a még mindig kísérleti fázisban lévő, igazoltan életveszélyes és ártalmas kísérleti csodaszerrel. Kötelezően!
Természetesen azokat is, akik természetes védettséggel rendelkeznek, - pl gyógyultak - noha ez nyilván többet árt nekik mint használ. Legjobb esetben "csak" a csodaszertől lesznek függőek, mert tönkre teszik a kísérlettel a természetes immunitásukat. Erről ITT olvashatsz bővebben.

A tervvel gyakorlatilag – von der Leyen és bizalmasai bábáskodása mellett, ideértve a német és osztrák liberálisokat és a teljes EU szélsőjobboldalt - megszületett a világ első járadék szedő (adószedő) gyógyszeripari vállalata, amitől az emberek nem azért vesznek gyógyszert mert betegek, hanem azért, hogy a szer által generált újabb és újabb mutációktól meg ne haljanak!

De a szellemet már nem lehetett visszazárni a palackba. Novemberben Európa nagyvárosaiban tüntetések kezdődtek az államok és az EU vezetőinek hazugság cunamijából kinőtt új fasiszta ("covid-fasiszta") ideológia, és a kísérleti kényszeroltások bevezetése ellen. 
A tüntetések aktivitásából arra lehet következtetni, hogy ezúttal kemény ellenfélre akadt a Pfizer. Itt nem harmadik világ beli szerencsétlen sorsú kisemberekkel áll szemben, hanem szabad polgárokkal, akik nem hagyják magukat és családjukat a Scholze német kancellár által „kísérleti nyúl”-nak titulált engedelmes hívők közé beterelni, - erőszakkal sem.

A történet elemei egyébiránt rendkívül hasonlítanak a Pfizer cég korábbi bűncselekményeire. A betegség felfedezésének körülményei, a bombasztikus, „életmentő szuper gyógyszer” bejelentése, az azt övező, mindent elsöprő erejű marketing, a betegek függővé tétele, a tudományos világból érkező kritikák eltitkolása, a kritikusok lejáratása, vagy „fizikai eltüntetése”, a politikusok, kormányok általi átfogó védelem, és az általuk is hűségesen (jó pénzért) folytatott termék propaganda - egyszer már ugyan így megtörtént!
Az akkori eseményeket a világ lakóinak nem túl nagy érdeklődésével övezett „Téboly marketing” című film foglalta össze amit ITT nézhetsz meg. 
Ha pedig majd ez a történet is egyszer filmre kerül – ha lesz még ember aki megfilmesítse – akkor az minden bizonnyal a jól kiérdemelt „Halál marketing” címet fogja kapni. A statisztái itt és most mi vagyunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!