TÉNYLEGESEN HÁNY TÖRVÉNYES VÁLASZTÓ LEHET ORBÁN ORSZÁGÁBAN?

Kép: OLKT



Ahogy arról már korábban is írtam (itt olvashatod) bizonyossággal állítható, hogy a 2018. évi országgyűlési választás nem csak hogy nem volt szabályos, de azon nagyon súlyos, köztörvényes bűntettnek minősülő, nem különben Polt legfőbb ügyész által "hivatalból üldözendő" csalások sorozata is történt az NVI berkein belül.

Mára még impozánsabb látványt nyújtanak az NVI által közölt "közhiteles" adatok a választásra jogosultak számát illetően.






Tudni illik a választás estéjén,: 


18.30 órakor 7 875 ezer magyar állampolgár volt választásra jogosult.


19.00 órakor 7 344 ezer főre "csökkent" a szavazásra jogosultak száma!!

De ha ez a bámulatos bűvészmutatvány nem volna elegendő ahhoz, hogy ámulatba ejtse a mezei választópolgárt, akkor érdemes megnézni a fenti plakáton idézett számot:


Jelenleg azonban 8 312 ezer magyar állampolgár jogosult bármely választáson részt venni és azon  szavazni!!.   

Ezekből a számokból, ha bűncselekmény valóban nem történt, - ahogy azt orbán hívei hisztérikusan állítják -  akkor az alábbi következtetések vonhatók le.

1.)  2018 április 08.-án 18 óra 30 és 19.00 óra közt több mint félmillió ember adta fel az állampolgárságot, vagy ítélt el a bíróság úgy, hogy közügyekben nem vehetett részt. (Ez a szám a leadott szavazatoktól független ugyan, de nagymértékben azonosítani tudja annak hiteles arányait!)


2.) Napjainkra, - csupán 5 hónap leforgása alatt!! - pár ezer híján egymillió(!!) fővel nőtt az április 8.-i, esti állapothoz képest a szavazati joggal bíró állampolgárok száma, aminek kizárólagos okai csak a bírósági ítéletek hatályvesztései, és a nagyarányú BEVÁNDORLÁS lehetnek. Hogy a közügyek gyakorlóinak száma, vagy a  BEVÁNDORLÓK száma gyarapodott, a szám extrémitása miatt IRRELEVÁNS! Mert hogy ez is minden bizonnyal hamis.

Ergo valóban közhiteles nyilvántartás a magyar választópolgárokról, illetve azok számáról orbán viktor (magán)államában  NEM LÉTEZIK!  Akkor sem, ha azt MINDEN törvény- nem különben az erkölcs, és a józan paraszti ész - azt előírja!


Megjegyzés: aki a közhiteles nyilvántartásban hamis adatot hoz létre, azt a jelenlegi jogszabályok alapján börtönbüntetésre kell ítélni!   Mert bűnöző!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS