Budapest lángokban áll!. Jah, nem!



Több mint százezer ember vonult Budapesten a parlament elé, hogyy a Fidesz-KDNP kormány által bevezetett  Munka Törvénykönyv módosítása ellen tiltakozzon, mivel az új szabály megsérti a munkavállalók magántulajdonhoz fűződő jogát, és a végletekig kiszolgáltatja őket a munkaadónak.
A törvény ezért a magyar nyelv fogalmi kincsével csak a "rabszolgaság" fogalomképei közt értelmezhető.


A kormány magántulajdonába került közmédia a demonstrációról mind a belföldi, mind a külföldi közönséget félrevezető információkkal igyekezett nyomban ellátni, a demonstrálók létszámát egyszerűen letagadta - elhazudta a hiteles tájékoztatás kötelező keretei közt persze.



A valóság persze teljesen más: a kormány által bevallott "alig száz" demonstráló valójában százezer körüli nagyságú tömegben gyűlt össze, amit a rendőrség a vidéki nagyvárosokból is a parlament és a főváros "védelmére" rendelt jelentős csapaterővel próbál korlátozni a mozgásában.

A demonstrálók követelései egyértelműek, a kormány vonja vissza a törvényt, illetve azonnal mondjon le, mert ezzel a törvénykezéssel is bebizonyította az alkalmatlanságát. A kormány megbízottjai erre "észérvként csak a  következőket tudják ellenvetésül előadni:




A szakértő had persze csupa kétes hírnevű és nem létező külföldi egyetemeken "tanító" "komoly professzorokat jelentenek, de ez nem zavarja a kormányt addig, amíg ez a híveit se nagyon ejti bizonytalanságba a szakértésükkel kapcsolatban.


De azért hogy a kormányhoz hű kisebbség hite meg ne inogjon, a kormány megbízott "valósághajlítója is igyekszik tájékoztatni a lakosságot, hogy egy 90 éves öregember áll a rabszolgatörvény miatti felháborodás hátterében. (Vagyis nélküle mindenki boldogan hajtaná rabszolgaságba a fejét):






A  kormányszóvivő láthatóan rezzenéstelen arccal hazudik bele a kamerákba, azon keresztül a magyar választók szemébe, hiszen ha a hatalom megbukik, vélhetően ő sem az Atommag Kutató Intézet vezető fizikusa, hanem munkanélküli lesz. (Ha csak nem kapott részt a kormánya által ellopott közpénzből, amiből elélhet állás nélkül is egy darabig)

Magyarország, hazugságfolyam, 2018 december, a Sátán éve.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS