GMO VAKCINA A COVID PÁNIK ELLEN?

 


A hazánkba is betört világjárvány hatására a tudósok lázas kutatásokba fogtak, hogy a vírus ellen hatásos gyógyszereket és védőoltásokat fejlesszenek ki. A nagy tudományos versenyfutásban több nemzet tudósai is áttörőnek tűnő sikereket értek el a védőoltás kifejlesztésében. Az EU területén működő Biontech nevű cég által fejlesztett vakcinát azonban Magyarország bojkottálja, és az orosz fejlesztésű vakcinát vásárolja meg. De miért is?


Azt mindenki tudja, hogy tombol Magyarországon a SARS-CoV-2 járvány, ami miatt több mint négyezer honfitársunk már nem töltheti velünk az idei karácsonyt. A kórházak túlterheltek, a szombathelyi kórházban már a tavaszi, olaszországi borzalmak váltak hétköznapi események sorává: az orvosoknak döntenie kell élet és halál felett, miközben a halottasház már nem tud megfelelni a halottak elhelyezéssel szemben támasztott kegyeleti és biztonsági követelményeknek. A társadalom már csak a csodában bízik – mert a lator orbán kormányban ép ésszel nem lehet.

Ilyen körülmények között megkönnyebbülésre is okot adó bejelentés volt, hogy németországi tudósok rendkívül gyors munkájának gyümölcseként „megvan” az ellenszer, a biztonságos vakcina, ami védőoltás gyanánt megvéd majd minket a betegségtől, és sokunkat az idő előtti elhalálozástól is.
De itt meg kell állnunk egy szóra, hogy tisztán lássuk a helyzetet.

Bizonyítható tény, hogy az epidemia kitörésének lehetőségéről már 2019 februárban figyelmeztetett a tudomány. Egy Kínai-Francia tudós csoport már évtizede végzett kutatást a vírus tulajdonságaival kapcsolatban, aminek eredményeit már akkor publikálták. Az egy évvel később kitört epidemia tehát nem ért mnden kutatót felkészületlenül – legalábbis azokat nem, akik a publikációt olvasták. Ennek tükrében a német tudósok munkája talán nem is volt olyan „túl gyors”.

A német kutatók eredményeire persze azonnal lecsapot az amerikai Pfizer nevű óriásvállalat, hiszen a rendkívül rossz – a WHO szerint a járvány leküzdésére alkalmatlan (!!) de a csatlósai közt elterjedt - egészségügyi rendszerrel rendelkező USA a legrosszabbul áll ma is a járvány elleni küzdelemben. (akár csak a barátai akik importálták az egészségügyi rendszerének modelljét)

A német-amerikai kooperáció alig hogy létrejött, máris megnyugtató híreket hozott a nyilvánosság tudomására azzal kapcsolatban, hogy már csak néhány hónap, és a vakcina a társadalmak rendelkezésére áll. Ám itt is meg kell állnunk egy pár szóra.
A Pfizer gyógyszeripari cég egy amerikai globállis óriás vállalat, ami több kontinensre szállítja termékeit. Ennek köszönhetően nem csak nagy gyártókapacitással, hanem megfelelő logisztikai háttérrel is rendelkezik a vakcina világszintű elterjesztéséhez. Nem utolsó sorban bejáratott rendszere van a gyógyszerek engedéslyeztetésében az USA illetékes hatóságánál, aminek engedélyét minden állam elfogadja. Így a vakcina gyors terjesztését és legfőképp annak alkalmazását se fizikai se jogi ok nem gátolhatja.

Szinte a német-amerikai kooperáció megalakulásával egy időben Oroszország is bejelentette a vakcina kifejlesztésének utómunkáit, amivel az oltóanyag fejlesztése a nemzetközi standardok szerinti végső ellenőrzés fázisába lépett. Ez arra utal, hogy az orosz tudósok már jóval az epidemia előtt elkezdhették a kutatásaikat, amit vélhető, hogy a világszínvonalú katonai kutatási hátterük is nagyban támogatott. 
Azonban az orosz bejelentéssel egy időben kitört a kelet-nyugat közötti hidegháború legújabb csatája is, amiben Európa mély megdöbbenésére Magyarország kormánya sietve jelentette be, hogy „dezertál” az atlanti globalista védekezésből, és az orosz vakcina beszerzése mellett döntött. Erre reagálva az ellenzéki neoliberálisok (főleg a DK üdvöskéje) visítva adták hírül, hogy ők viszont az amerikai szert választják.

Ahhoz, hogy a magyar kormány és a parlamenti ellenzékének ezt a mereven szemben álló álláspontját megértsük, fontos tudni a következőket.
A Pfizer cég nem csak a potencianövelő szeréről és un. menedzser tablettáiról híres, hanem az amerikában nem régen kitört „Tébolymarketing” nevű botrányban is kompromittálódott. A botrány azért tört ki, mert ügyvédek, tudósok, szakértők, oknyomozók több éves közös munkával kiderítették, hogy a nagy gyógyszeripari cégek olyan módon értek el mesés profitot, hogy nem létező betegségeket, és pszichikai állapotokat találtattak ki orvosokkal. 
Majd eztán neves szakértőket vásároltak meg, hogy az ezeknek a „betegségeknek” és „állapotoknak” a gyógyítására és enyhítésére „alkalmas”, de általuk kifejlesztett és gyártani kívánt és világszerte terjesztésre szánt - nálunk is ismert - gyógyszereket elfogadtassák az állami hatóságokkal, és arra szabadalmi és forgalmazási jogokat kapjanak.
Csak hogy ezeknek az elsősorban pszichotróp szereknek borzalmas mellékhatásai voltak. Tardív dyskinesiat okoztak, ami az idegrendszer súlyos károsodása (rokkantság), továbbá súlyos mentális zavarokat, amitől az egyén nem csak elbutult, de agresszívvé, és gyűlölködővé vált, ami végül öngyilkosságot vagy mások megölését váltotta ki. 
De fényes cégvezetői karriereket is tört derékba a szerek által okozott idegrendszeri és szellemi rokkantság.
Az ezekből a mérgekből származó mesés profitból persze futotta a gyógyszeriparnak ügyvédek hadseregeire, akik védték őket az ezért a csalás sorozatért indult eljárásokban, de nem rettentek vissza terhelő tanúk és szakértők felvásárlásától sem.

A pszichotróp mérgek világkereskedelméből cseppent tehát a Pfizer az epidemia okozta világ-pánikba, ami nem vitás hogy giga üzletnek látszik. Ennek okán joggal feltételezhető, hogy a szokásos gyakorlatának megfelelően már bejárták az ügynökei a potenciális ügyfeleket és azok köreit, mi több a háláját is előre kimutatta a világmegváltó terméke reklámozásáért a mellette álló lobbyknak és politikusoknak a Cég. 

Ebből az aspektusból tehát nagyon fals és zavaros minden magyar neoliberális hang, ami az amerikai termék mellett kardoskodik. Különösen akkor, ha annak "megbízhatóságára" hivatkozik, hiszen ilyen rövid idő alatt képtelenség egy korrekt – a nemzetközi szabályoknak megfelelő - engedélyezési eljárást lefolytatni. Márpedig ebből a találmányból egy két hónap alatt nem lehet gyógyszer, ha csak nem súlyos dollármilliókkal meg nem vásárolják az amerikai engedélyeket - amit a világ hatóságai készséggel elsimernek, és nem firtatják annak sem tartalmi állításait, se a keletkezése körülményeit. Az EU sem!!

Ám ha ez nem lett volna elég ahhoz, hogy az örömünket a gyanakvás váltsa fel, még egy erkölcsi, orvos etikai probléma is kitudódott a német találmányról.

Az eddigi tudásunk szerint a vakcina általában egy olyan szer, amivel a beoltás után a vírus vagy más mérgező dolog elpusztítására alkalmas ellenanyag termelésére késztetjük a szervezetet. Ez az ismert és leghatékonyabb, a megelőzést szolgáló oltóanyagok esetében azt jelenti, hogy kémiai trükkökkel legyengített vírust juttatunk a szervezetbe ami azt vidáman legyőzi, és memorizálja a győztes csatához használt anyagokat. Így amikor legközelebb vírusfertőzés következik be, a szervezet nyomban felismeri a támadót, és azonnal elpusztítja azt, még azelőtt hogy az betegséget okozhatna.

Azonban a német találmány nem a hagyományos, már bevált módon működik. Kitudódott, hogy az amerikai-német vakcina nem más, mint preparált, génmódosított emberi szövet! Emberi GMO. Ezt a génmódosított emberi testből preparált anyagot akarják olyan emberek százmillióiba oltani, akik még génmódosított borsót sem hajlandók megenni, lévén hogy nem tudhatóak annak élettani következményei!
Ennek tükrében a magyar parlamenti ellenzék acsarkodása az USA csodaszer mellett még inkább elfogadhatatlan, mert Magyarországon törvény tiltja meg bármilyen génmódosított készítmény forgalmazását és felhasználását.

Már csak egy kérdést kell tisztázni a tekintetben, hogy a latorkormány mindezt belátva, az erkölcs és a jog kényszere alatt fordult ki a Pfizer készítmény beszerzésétől, vagy más fontos oka volt erre?

Nos, arra mindenki emlékszik hogy orbán viktorról bejárta a világsajtót néhány felvétel, amin a tardív dyskinesia egyértelmű tüneteit produkálta: nyelvnyújtogatás, állandó feszengés, kényszermozgások. Ehhez társulnak a mentális jelek: ellenséges -”harcolós”- magatartás és kommunikáció, kóros embergyűlöletről árulkodó társadalomellenes intézkedések.

Ezek az ismert jelenségek alapján kijelenthető, hogy orbán viktor rokkant ember, akit az USA gyógyszeripara által forgalmazott pszichotróp szerek valamelyikével megmérgezett az udvari pszichiátere. Ezért joggal táplál ellenérzést orbán minden amerikai gyógyszerrel, illetve az azt gyártókkal szemben. Csak ez az ellenérzés lehet tehát az oka annak, hogy az atlanti tömbben és Európában egységes, a Pfizer cég által forgalmazott készítményre alapozott védekezésből kilépett a magyar kormány. Az említett anti GMO jogszabály neki nem jelent ugyan is semmi féle akadályt. (Ahogy más jogszabályok sem)
Mindent összevetve meglehet, hogy ezzel a lépéssel először tett jót a magyar társadalomnak az évtizedes regnálása alatt.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS