A TÜSKE FEHÉRJE VAKCINA MÉGIS VESZÉLYES!



Az American Society for Pharmacology and Experimental Terapeutics Társaság (USA) Kísérleti Biológia tagozata áprilisban rendezett szokásos éves ülésén PhD. DVM. Pavel Solopov, az University of Old Dominium (Norfolk, Virginia,USA) kutatója, egy felettébb megdöbbentő kutatási eredményről számolt be. A kísérleti eredményei azt igazolták, hogy a SARS-CoV2 (népszerű nevén: Covid 19) vírus tüskefehérje a vírus jelenléte nélkül is okozhat a vírusfertőzésre jellemző, nagyon súlyos lefolyású betegséget.

A Covid vírusról ma már elég sokat tudunk. A várható járványt a wuhani kutatók még 2019 márciusban jelentették be a „Viruses” című svájci kiadású tudományos folyóiratban, noha erre semmilyen ésszerű magyarázat nem volt, lévén hogy a tudomány akkori állasa szerint ez a vírus nem rendelkezett – nem rendelkezhetett!! – olyan „Furin” kóddal, ami az emberi sejtekbe való behatolását- - magát a fertőzést - lehetővé tette volna.

De a járvány a bejelentésnek megfelelően még az év decemberében világhódító útra indult Wuhanban illetve az Osztrák Alpokban. A nyugat rémülten, és meglehetősen tanácstalanul és eszköztelenül állt a következmények előtt.

A leggyorsabban a kínai és orosz gyógyszer gyártók reagáltak, mivel az országaik területén a SARS vírus egy másik törzse már korábban okozott egy súlyos járványt, amiből a Nyugat még semmit nem érzett, mert az nem terjedt át a Föld másik felére.
2020 augusztusra mind az orosz mind a kínai állami gyárak a korábbi járvány elleni vakcina alapjaiból kidolgozott oltásokkal álltak elő, és megkezdték a lakosságuk oltását.

Néhány nappal azelőtt az Európai Unió dollármilliárdokat adott Európa és az USA nagy gyógyszergyárinak, hogy kutassanak ki egy hatásos ellenszert a fertőzés ellen.
Az eredmény nem váratott sokat magára. A magyar származású Karikó Katalin korábbi, a génmanipulációs kísérletek terén kifejtett munkássága során felfedezett génmanipulációs technológiával létrehoztak egy oltóanyagot, amiben a vírus tüskefehérjéjét használták az emberi szervezet immunizálására.

Az új csoda vakcina fő gyártója és forgalmazója, az amerikai Pfizer cég már a kutatása megkezdése után két hónappal világméretű marketingbe kezdett, amiben sűrűn bizonygatta, hogy az általa kifejlesztett és forgalmazott tüskefehérje oltás teljesen ártalmatlan, és hatásos.
A világ tudományos szaktekintélyeinek egy csoportja viszont azonnal ellen kampányba kezdett azzal, hogy a génmanipulált termékek az USA területén már nem csak rettenetes gazdasági károkat okoztak az állatgyógyászatban, de számos kutatás szerint az emberi egészséget is súlyosan veszélyeztetik. Ugyan ezen tudósok egy csoportja arra is hivatkozott, hogy egy korábbi kutatás szerint a géntechnológiával készült vakcina mutációkat okoz, ami esetleg sokkal súlyosabb betegségek, járványok kialakulásához vezet, sőt maga a génmanipulált vírus vagy annak egy részének felhasználása is súlyos betegséget okozhat az emberi szervezetben.

Ezeket a protestáló tudósokat azonban a nyugati kormányok egyszerűen elhallgattatták, és a Pfizer cég marketingesei segítségével, a nyugati országokban államilag dotált kampányokkal milliárdnyi embert vettek rá, hogy oltassa be magát a géntechnológiai szerrel. Sőt, egyes nagyobb embercsoportok számára ezt kötelezővé is tették, az oltások ellen tiltakozó polgárokat pedig kiközösítették, közellenséggé bélyegezték. Ebben a légkörben érkezett el 2021április 27. -e amikor Solopov a tudományos konferencián bemutatta a hivatalos kísérleti eredményeit.
A kutatás kétséget kizáróan bizonyította a korábbi tudományos álláspontot, hogy a Covid fertőzés megelőzésére használt vakcinákban található tüskefehérje igen is ugyan olyan súlyos betegséget okoz, mint a valódi Wuhani vírus.
A kutatási eredményről a nyugati médiák azonban nem számoltak be, hanem tovább folytatják a veszélyesnek bizonyult oltóanyaggal való oltási kampányokat.




Egészséges (balra) és tüskefehérje által fertőzött tüdő (jobbra)

A média hallgatásánál csak egy megdöbbentőbb dolog történt: a Solopov kutatás publikációja után kettő hónappal az amerikai gyógyszerészeti hivatal (FDA) végleges forgalomba hozatali engedéllyel látta el a Pfizer cég tüskefehérje oltását.
Persze ha ismerjük a Pfizer cég korábbi tevékenységét a mérgező és ártalmas készítményeinek világszintű terjesztése terén, - amihez „jó pénzért” az FDA tisztségviselői is tevékenyen hozzájárultak – ezen annyira nem lepődünk meg. Nyilvánvaló hogy az engedélyezéssel ugyan az a korrupciós folyamat játszódott le, mint korábban a Pfizer mérgező pszichotróp gyógyszereinek engedélyezése kapcsán. Ez a szuper gazdag cégek által irányított amerikai neoliberális államban teljesen szokványos történet – még ha a világnak teljesen mást kommunikálnak is erről.

Ám itt logikusan merül fel egy kérdés, amire vélhetően sosem kaphatunk hiteles választ: Ki rendelte meg a Wuhani laborban a SARS-CoV2 vírus génmódosítását amivel az emberi szervezet megfertőzésére is képessé tették? (A vírus Furin kódja semmilyen másik törzsnél nem található meg, ami az anyagmegmaradás törvényei szerint is kizárja a természetes keletkezést!)
Mivel már tudjuk, hogy a wuhani kutatóintézetben amerikai pénzek, és francia kutatók is jelen voltak a vírus „ártalmasítása” terén zajló kísérleteknél, és azt is tudjuk, hogy a Pfizer cég a korábbi tevékenysége során előbb a „betegséget találta ki”, és csak azután az ellene ható (amúgy baromi káros) csodaszert, igen riasztó összefüggéseket láthatunk meg.

A Solopov kutatás ettől függetlenül igen fontos, tudományos bizonyíték lesz még a későbbiekben, ezért jó ha fejben tartjuk: a tüskefehérje egész vírus jelenléte nélkül is súlyos betegséget okozhat.

(Hivatkozás: R4183 – A SARS-CoV2 S1 tüskefehérjével való egyszeri intratrachealis expozició akut tüdőkárosodást okoz. K18 -hACE2 transzgenerikus egerekben. Pavel Solopov, DVM, 2021)


Forrás: https://scitechdaily.com/sars-cov-2-spike-protein-alone-may-cause-covid-19-lung-damage-even-without-the-presence-of-intact-virus/

 

Megjegyzések

  1. https://www.bitcoinbazis.hu/gibraltar-es-a-100-ban-oltott-lakossag-rendkivul-fura-esete/

    Gibraltár 2021 november
    34 ezer 100%-osan (kötelezően) átoltott lakos.
    660 megbetegedés néhány nap alatt - közel 2%-a a lakosságnak beteg.
    Ez nem igaz hogy nem tűnik fel senkinek.
    Az egerek mind elpusztultak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS

MEGKEZDŐDÖTT A NAGY UKRÁN ELLENTÁMADÁS!