OFFSHORE LOVAGINÁKKAL TÁMAD A DK A FIDESZRE!



A jobboldali ellenzéknek a napokban zajló előválasztási programja, amin több százezer ember vett már részt, azt volna hivatott reprezentálni, hogy a Fidesz korrupt, offshore lovagokból is álló derékhadát milyen magasan képzett, erkölcsös, őszinte és tiszta lelkű ellenzéki képviselőhad akarja leváltani. Azonban az ajánlkozó jelöltek között egyre több a kétes ügyekbe keveredett alak, így az önfeledten náci karlengető, az állami vagyont dézsmáló cégmutyis, és legújabban az offshore cégtulajdonos, aki nem milliárdokat, csak egy egyszerű kisvállalkozás adóját sétáltatta ki évek óta az országból, a mostani reménybeli választói elől.

Ráczné Földi Judit az igazmondásáról és éles eszéről sem híres Dobrev és a DK embere Székesfehérvár térségében, a Fejér megyei 1-es választó körzetben, aki nem csak a DK oszlopos, országos elnökségi tagja a pártnak, - Klárika és Feri személyes ismerőse - de a prezentáció kritériumaink a DK szerint mindenben megfelel.
Nem csoda hogy nagy pánikot okozott a Válasz Online leleplező cikke, ami dokumentummal – köztünk szólva: „perképesen” - bizonyította be, hogy Judit, a DK tagja, elnökségi tagja, és választási reménysége, az egyszemélyes tulajdonosa és jogi képviselője az USA Delaware államában bejegyezett, Minos King Global Business LLC névre hallgató, adóelkerülésre szakosodott cégnek.

Ráczné az offshore cég egyszemélyi tagja és viselője.2021junius 8-án!!.
(forrás: válaszonline.hu)

Dobrev Klára miniszterelnök jelölt, aki távolról sem az éles eszéről és igazmondásáról híres, nyomban segítségére sietett, és ország világnak elmondta a médiában hogy ez „hazugság” „beszélt Jucival” aki "azt mondta hogy nem igaz”! Ezzel az ügy a DK részéről már le is záratott, a lelkes rajongók görög kórust alakítva fújolták a „hazug”-okat, a mutyi leleplezőit és a nagy jobboldali összefogás ellen áskálódókat.

Ráczné is kitett magáért. Kijelentette hogy soha életében nem hallott erről az ominózus cégről. Csak hogy a fenti, általa tett publikus nyilatkozat egyértelműen bizonyítja, hogy pár hónapja még a cég egyedüli tagja, (tulajdonosa) és egyszemélyes képviselője volt. Ahogy azt is tagadta, hogy még nem rég is eljárt a cége nevében, ugyan azon a napon, amikor az előválasztási jelölti nyilatkozatot is aláírta. Amikor nyilatkozott hogy "nincs Offshore cég a tulajdonában" Ugyan azon napon! Ezen az aktuson eladta az offshore cége üzletrészét, amit egy magyar, autómosó tevékenységre bejegyzett, de valójában egy "éjszakai bár"-t üzemeltető Kft-ben tulajdonolt. (De az offshore cég ettől még - jobb időkre - megmaradt!!) 

Az ugye kizárt, hogy két Ráczné Földi Judit van egyazon személyi adatokkal. Márpedig ez a Földi Judit az offshore cég nevében járt el! (forrás válaszonline.hu)


Az ügyet – alapos okkal - Dr Tóth Bertalan pártelnök a jobboldali előválasztást felügyelő bizottság elé terjesztette. Ez a plénum ami fennkölten és nagyon hivataloskodóan Országos Előválasztási Bizottságnak hívja magát, mind a hat összeszövetkezett párt delegáltjaiból áll, munkájukat Dr Magyar György sztárügyvéd koordinálja.

A vizsgálathoz Ráczné hamar beterjesztett egy közjegyzővel hitelesített nyilatkozatot, hogy nem tulajdonosa és tagja a fentebb emlitett offshore cégnek – ami ugyan szembe meg a közhiteles nyilvántartásokkal (a nemzetközivel is) de ez nem hatotta meg Magyar György sztárügyvédet és a jogfelfogását sem rendítette meg. (Meg is született ezáltal Polt Péter esetleges utódja!!)
A bizottság így helyt adott a Ráczné által beterjesztett nyilatkozatnak, és nagyon hivatalosan, a határozatát a 22/ET/2021 számmal megjelölve elutasította Tóth indítványát Ráczné kizárására.

Dr. Magyar György sztárügyvéd, a választási bizottság elnöke
(forrás: balramagyar.hu).

Az epizód rendkívül tanulságos abban a tekintetben, hogy a DK máris bebizonyította, hogy képtelen a Fidesznél jobb emberanyagot kiállítani bármilyen választásra. A tagjai és vezetői között ugyan olyan hazug és mutyis szemétládák bújnak meg a hatalomra lesve, mint a Fidesz delegáltjai között, amiben a párt vezetőinek és frontembereinek tisztessége és becsülete az egyéni érdekeik sérülésének határáig tart, aminek megvédése érdekében az ország és a társadalom érdekeit sem tartják fontosnak. Liberalizmusra és demokráciára hivatkozó gazemberek.
Nos, ezek az alakok akarnak választást nyerni, és hatalmat szerezni az ország, és a társadalom felett! Sajnos van is elég ostoba a társadalomban aki segíti őket ebben a törekvésükben.

Aki nem érti ebből sem hogy mi történt, annak kedvéért példaként hozom fel a régi viccet, amikor valaki ürüléket szórt a pince borozó szellőző ventilátorába, és attól odabent minden vendég hirtelen szeplős lett.
A Rácz ügy az ürülék, a szeplőssé vált vendégek a DK és társai akik ebben a szövetkezetben részt vesznek. Ellenünk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS