20 ÉV GULAGRA ÍTÉLTÉK AZ OROSZ LIBERÁLIS IDOLT.


Augusztus 4.-én 20 év szigorított javító nevelő munkára ítélték Alekszej Navalnij orosz szélsőjobboldali politikai celebet, akit a kollektív Nyugat szabadságharcossá avatott. A büntetést azután kell megkezdenie, hogy a sikkasztás miatt kapott jogerős börtönbüntetését már letöltötte, ami jelenleg is folyamatban van.

Alekszej Navalnijt az ügyészség ezuttal hat vádpontban fogta büntetőperbe. többek közt közösség tagjai elleni uszítás (rasszizmus), erőszakos cselekmények finanszírozása, tiltott szélsőséges szervezet létrehozása és működtetése, valamint a náci bűntettek tagadása - pl holocaust tagadás - és hazaárulás állt a vádpontok között.
A bíróság az ügyészség által felhozott vádakat a bemutatott és feltárt bizonyítékok és tanúvallomások alapján igaznak ítélte, ezért Navalnijt minden vádpontban bűnösnek mondta ki. A büntetést egy szigoritott fogvatartási fokozatú munkatáborban (gulagon) kell végrehajtani. Az elemzők szerint a most 47 éves férfi élve onnan nem valószínű hogy kiszabadulhat.

Navalnij az orosz liberális pártban kezdte politikai pályafutását, ahonnan hamarosan kirugták a náci nézetei miatt. Hirhedt, uszító beszédeket tartott a kisebbségek ellen és ezért számos követője akadt a csőcselékből. Pártot alapitott, amin keresztül a közvélemény és a politika felébredéséig náci uszításokat harsogott a nyilvános rendezvényeken. Ezért a hatóságok több eljárást is indítottak ellene az évek folyamán, aminek okán a Nyugati liberális média szabadsághőst faragott belőle.

2020-ban lopásért és sikkasztásért fogták perbe (aminek jogerős ítéletéből most tölti a három és fél év börtönt)
Navalnij ekkor vált igazán híressé, mert hogy a börtönt elkerülje, azt állította hogy egy Novicsuk nevű, katonai idegméreggel őt az orosz kormány megmérgezte. Erre az orosz orvosok semmilyen bizonyítékot nem találtak míg nem Navalnij egy német magánklinika igazolását szerezte be, az állítása bizonyítására.
A novicsuk nevű méregnek egyébként - a felhasználási módszer miatt, - nem csak Navalnij, hanem a környezetében még néhány embernek is az áldozatául kellett volna esnie. De a repülőgépen ahol állítása szerint a mérgezést elkövették, rajta kívül senki sem betegedett meg - ami fizikai képtelenség.

A német klinika igazolása azonban nem volt elég megfélemlítő az orosz bíróságnak, és lopásért valamint nagy értékű sikkasztásért letöltendő börtönre ítélte a nyugati liberálisok minta adóját és erkölcsi idolját.
A büntetés kiszabása előtt indultak Navalnij ellen nyomozások a jelenlegi ítélet miatti ügyekben, de a vádiratot csak jóval a korábbi ítélet meghozatala után sikerült a hatóságoknak összeállítani. Ezért nem volt lehetősége a bíróságnak az ügyeket összevonni és egyben tárgyalni. Bár nem kétséges hogy az ítélet akkor is ugyan ez lett volna - ha nem súlyosabb a vagyon elleni bűncselekmények miatt. Amit az is valószínűvé tesz, hogy bebizonyosodott hogy a Szentpétervári terrorista merényletet Navalnij egyik embere követte el. Vagyis vélhetően a börtönből irányítja tovább a terror szervezetét ami a cselekvés útjára lépett. (az orosz jogállam eltörlése a céljuk)

Egy biztos: a bíróság nem csak az orosz nácikra és atlanti liberálisokra, de a Nyugati médiára is súlyos csapást mért az ítéletével: mert Navalnij a náci celeb "elgulágosítása" egy hálás, orosz ellenes uszításra hasznáható közszereplőt vont ki a forgalomból.
Gondolom lesz másik akit a Nyugat szintén a gulágig kerget majd a népszerűsítésével.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS