GYŰLÖLJÜK BRÜSSZELT! EZÉRT SZAVAZZ RÁNK!



A 2019. évi Európai Parlamenti Képviselő Választásra a Fidesz-KDNP nevű csoportosulás, ami ma is a közjogi hatalmat bitorolja, azután, hogy vezérük és nemzetvezetőnk "hasznos idióták"-nak nevezte az EP képviselők azon csoportjait, akikkel együtt kéne működnünk, valamint hogy miután a nemzetvezetőnk egyértelmű jelét adta annak, hogy a képviselőcsoportjával egy formálódó náci frakcióban akar részt venni, (a jelenlegi, EPP frakcióból bizonyos hogy kizárják őket a tolakodó összeférhetetlenségük, és náci elveik miatt) az alábbi - részben külföldi, illetve kettős állampolgár - képviselőjelölteket állítja a nagyérdemű választó közönség elé:





Természetesen nem vitás, hogy normális körülmények és emberek között, minden erre a csoportra leadott szavazat kidobottnak, vétkes pazarlásnak tekintendő mind a magyar társadalom, mind Európa jövője szempontjából.
Azonban most nem normális körülményekről és feltételekről van szó. Végveszélyben vagyunk, ha nem támadunk fel akkor mind meghalunk. 

Pártunk és kormányunk kedves vezetője ezért elhatározta, hogy szakít az avítt, idejét múlt kereszténydemokrata hagyományokkal és a hozzátartozó értékrenddel, és átvezet minket az egykor a Horthy Miklós kormányzása alatt nálunk oly  divatos, és kedvelt nácizmus köreibe. 
Az ehhez szükséges előkészületeket már megtettük, kiváló barátságba kerültünk az Unió náci pártjaival és vezetőivel, akikkel közösen fogjuk megtámadni és lerombolni az Európai Uniót és Brüsszelt. (Utóbbit csak azért nem porig, mert a Belga királynak nagyobb testőrsége van mint nekünk hadseregünk, de ez még a jövő zenéje, mert lehet hogy kiváló barátunk, Trump ad nekünk hitelbe tankot és rakétát hozzá, mint elődei a testvéri ISIS-nek is adtak.)

Ezáltal elhárul majd az utolsó akadály NERzetünk korlátlan szabacscsága, és modern kereszténysége előtt, és kedves nemzetvezetőnk az EU leghatalmasabb vezére lesz, s ezáltal végre államférfivá válik, ami mindannyiunk hőn óhajtott reménye.
Megállítjuk az illegális migrációt amikor majd az elindul, és meghosszabbítjuk a határkerítést Kazahsztánig.
Leváltjuk azokat a külföldi kormányfőket, és politikusokat, akik ezért nyiltan vagy titokban lebolondoznak minket, és a kedves nemzetvezetőnket is!
Megvesszük, vagy államosítjuk a nyugati újságokat, amik hazug cikkeket írtak rólunk és kedves nemzetvezetőnkről. Kinevezzük Bayer Zsóti Kultur Lovag urat az egyesített Európai Média élére, hogy a műveltcség terjedhessen.



A kedves nemzetvezetőnk, aki kizárólagossággal birtokolja immár Európa DNS-ét, feláldozza magát Európáért. Ennek az áldozatnak köszönhetően az egész kontinensre vissza vezetyjük az első éjszcaka jogát (jus primae noctis) amit a kedves nemzetvezető nem túl távoli ősei még hűen gyakoroltak, hogy erős és ügyes NERzetük legyen, ami bírja a sok pénszt cipelni amit tőlünk meg a gaz Brüsszeltől megszerez. 

Készítsétek lányaitokat asszonyaitokat, hogy 50 év múlva már csak a Fidesz! legyen az európai párt, és minden addig megszületett gyermek árja NERzeti, az EU eredeti DNS-ének hordozója legyen. (A nagy érdeklődésre tekintettel a programba bevesszük a kedves nemzetvezető fiait, akik értelemszerűen szintén a DNS  hordozói, valamint roppant tehetséges lányát, aki semmiből nem maradhat ki.)

Ennyi dióhajban a valódi, általunk megvalósítani akart és meg valósítható Európa Mentő Program, amit eddig titkoltunk, és a migráció, határzár, Soros György kódszavak mögé rejtve foglaltunk pontokba.

Tehát szavazz ránk! Nem fogsz csalódni! Egy üde, nemzetközi internacionalista náci közösség tagjává válhatsz ha ránk szavazol, és követsz minket, a szabacscság valódi védelmezőit a gaz elnyomó és kizsákmányoló Brüsszellel szemben! Mutassuk meg Brüsszelnek hogy mi is a térképen vagyunk!  

Dicsértessék!
Bocsánat, akarjuk mondani A NER legyen veled is!
Meg csak a Fidesz is! (Ez így polkorrekt.)

PS: a képviselőcsoport a következményekre nem vállal se garanciát, se azért felelősséget! A várható hatásokért és mellékhatásokért kérjük tájékozódj a háziorvosodnál (ha van még) vagy a gyógyszerészednél (ha van még).  Ha egyik sincs, akkor ülj át egy másik villamosra, és várd meg az osztrák tűzoltókat! (Ha szerencséd van gyógyszert is hoznak magukkal amiből kaphatsz te is!)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS