LOCSIS MÁTÉ MEGMONDTA A TUTIT! Kár, hogy hazudott!

A fickó aki hülyének nézi a polgártársait

"Európában, így Magyarországon is működik egy liberális médiagépezet, amely minden erejével támogatja a bevándorlást, el akarja hallgattatni a bevándorlás kritikusait, le akarja járatni a bevándorlásellenes országokat és politikusokat.

Igen, velük állunk szemben."

Ezt mondja a szájával, ezt írja a kezével ez a locsi-fecsi alak, és senki nincs aki rászóljon: Teeeeee! Matyika! Ne hazudj, mert úgy maradsz! Vagy már úgy is maradtál.
Mert az igazság teljesen más, akár honnan vizsgáljuk is..
Ez a Matyi pedig vagy orbitálisan, és betegesen hazudozó, vagy még orbitálisabban stupid, bár én a kettő stabil kombinációitól se volnék túlságosan meglepve. De lássuk miről is van szó?

Az EU-nak egységes bevándorlás politikája van, -ez igaz.
Az viszont roppant hazugság, hogy bárkit bárhol bármikor be akar engedni, "be akar telepíteni" az EU, mert a tömeges bevándorlás esetleges megengedése roppant logisztikai és gazdasági előkészítést igényelne – amire egyszerűen nincs se szakember se pénz! EU szinten sem, nem hogy tagállami keretek között.

Vagyis az EU mindent megtesz azért, hogy a Genfi Konvenció alapján ideiglenesen ellátott menekültek is - bármennyien legyenek is - mielőbb visszatérjenek a hazájukba, ha ott már a háborús cselekmények befejeződtek. Ennek keretében pl. Ausztria és Németország már hetente zár be menekültszállásokat, mert ma már ezrével térnek vissza a hazájukba a menekültek.

De lássuk a másik oldalt.
Ugyan akkor orbán alatt eddig 225 ezer gazdasági bevándorló érkezett magyar területre – a legtöbben a befogadási papírok átvétele után a fénysebességnél is gyorsabban tovább álltak az EU fejlett országaiba. 
A kedves nemzetvezető szerzeményei közül sokan bizonyítottan a nemzetközi terrorizmussal kapcsolatban álló személyek, vagy jogerős börtönbüntetésük elől menekülnek (olykor a magyar kormány segítségével), nem ritkán a felelősségre vonás elől bujkáló pénzes adócsalók. Vagyis nem csupán orbanisztánra, hanem a határok nélküli Európára is roppant veszélyesek, ami miatt ma orbanisztán a legsúlyosabb biztonsági kockázatot jelenti az Uniónak!!
Na és ezek közt a 60 ezer olcsó bérű gazdasági bevándorlót se felejtsük el nevesíteni, akiket kifejezetten azért telepített be tömegesen(!!) a nagy tehetségű "bevándorlás ellenes" kormány, hogy a rabszolgatörvény alapján végzett rabszolgamunkáért járó béreket a padlón – vagy az alatt is - tudja tartani. 
Vagyis nem az EU, hanem maga az orbán kormány az - aminek elkötelezettje a mi Matyink is - akit és amit ma a legfőbb bevándoroltatónak kell tekinteni!

Más.

Az európai média mind hangnemben, mind erkölcsben, mind filozófiában teljesen különbözik a fidesz és orbán médiabirodalmának hasonló tulajdonságaitól. Locsi Matyi szerint ezzel áll szemben a fidesz és orbán teljes tábora.
A szemben állás tényét - részükről - persze nem vitatom, annak a drámaiságát se nagyon, de azt igen, hogy ezt a normalitás szintjére kellene emelni egy politikusnak. Hiszen a nyugati média "bűne" csak a hiteles tájékoztatás, a fidesz és orbán elleni "agressziója"  (a támadás) az orbáni gaztettek publikálása.
Ahogy a nyugati média bevándorláspártiságát is csak az támasztja alá, hogy az európai emberek nem nézik jó szemmel, ahogy a magyar kormány és hívei a háborús menekültekkel bánik, és hogy azok nemzetközi megsegítésében nem hajlandó részt venni, holott az nekik (az általuk terjesztett hazugságokkal szemben) egy fillérbe sem kerülne.Vagyis emberellenes magatartást tanúsítank, - amit csak a kormány hívei és alattvalói tudnak megbocsátani, a civilizáció soha.

Vagyis Locsi Matyi, meg az ő különféle viselt dolgaik által hírhedté vált párt és elvtársain kívül ezt a kampó szöveget senki más nem veszi már be a világban. 

Ez a hadova tehát az európai, és az ellenzéki médiáról semmilyen valóságtartalommal nem bír, csak a tárgyban a súlyos, olykor bűncselekményeket is megvalósító TÉNYEKET akarja elfedni. Nem volna ez persze bosszantó, ha Matyi nem nézné hülyének minden honfitársát, és ilyen végtelenül ostoba kijelentésekre csak zárt körben, a nyilvánosság teljes kizárása mellett ragadtatná magát.
A kereszténység nevében állítom: Istennél a kegyelem Matyi! 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Mansfeld Péter A HAMISÍTOTT FORRADALMÁR

MÁTÓL BÖRTÖN JÁR AZ ORBÁN KRITIKUSOKNAK!