A SOSEM VOLT KOMMUNIZMUS "ÁLDOZATAI"-NAK NAPJÁRA.



A jobboldali megmondóemberek és bérgyászolók ma emlékeznek a "kommunizmus áldozatai"-ra, akiket senki sem ismer és senki nem hallott róluk rajtuk kívül. Ezért normális ember ilyen kétes létezésű személyeket és ügyeket soha nem ünnepel, és nem is gyászol. 

A tények tisztázására. hogy miért is nem, először is szögezzük le: a Főld nevű bolygón még soha sehol nem volt kommunizmus! Az a körülmény, hogy az eredetét kereső új liberális jobboldal hozott erre egy törvényt hogy: De! Volt!, az kb azzal egyenértékű, mintha a kardfogú vérnyulat tették volna meg a magyarok ősi címer allatának a turul madár helyett. De az hogy van rá magyar törvény, hogy "volt" kommunizmus, a tényt még nem támasztja alá hogy kommunizmus valóban "volt" is - így áldozatai sem lehetnek. A semminek ugyan is semmilye sem lehet!!

Másodszor is a Rákosi kormányzás - tetszik vagy nem - nagyon széles társadalmi támogatás mellett bontakozott ki. Ezt a magukat a kommunizmus "legyőző"-inek beállítók  szeretik letagadni, hiszen ez a hazugság azt alapozza meg, hogy elnyomás és elfoglalás alatt állt az ország, aminek Rákosi és körei voltak a tettesei. (Igen, ők páran tartottak fogva 10 millió embert- nagyon ügyesek voltak nem?)

Harmadszor. Kétségtelen tény, hogy voltak politikai leszámolások a nyilasokkal, a Horthy politikai rendőrség tagjaival, a bürokráciával, és a lázadókkal, akik ma is minden ellen lázadnak. De ha áldozatról beszélünk - akit pl kivégeztek - azok egyrészt roppant kevesen voltak, - nem is tudjuk hogy pontosan kik voltak,- és hogy Rákosi ezek halálából milyen hasznot húzott  (vagy remélt húzni) azt főképp senki nem tudja. Ergo ez az egész ünneplős megemlékezés csak egy fikció.

A megemlékező cikkek meg a szerzőik számára nem minden részletében - inkább felületesen - ismert korszakkal kapcsolatos hitvilágok lenyomatai. Kár hogy ezek a dolgozatok - amik esetenkét egymás plágiumai -  akár alapjai is lehetnek a "hiteles" történészi hivatkozásnak hogy "De! Igen! Volt kommunizmus!".

De remélem akkor is lesz majd valaki, valaki őrült ellenálló, aki felszólal ez ellen a súlyos, és népbutító marhaság ellen. 

Megjegyzések

  1. Hála Istennek, hogy ma már lehet megemlékezés, a kommunizmus áldozatairól! Megérdemlik, akik elszenvedték!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor semkire nem kell emlékezni - mert kommunizmus soha sehol nem volt még az univerzumban. Minden ezzel kapcsolatos ellentétes állítás egyszerűen ordas hazugság, és nem különben uszitás.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!