A SÖTÉT LELKŰ KAMALA AZ USA KÖVETKEZŐ ELNÖKE?


Heil Kamala! 
Könnyen megeshet, hogy a láthatóan demenciával küzdő aggastyán Joe Biden után az USA következő elnöke Kamala Harris, a mostani alelnök lesz, aki Polt Péter valamivel durvább, agresszívebb, és korruptabb női kiadása.

Kamala a liberális politikus csinálók trendi terméke, az emancipált, szinesbőrü, a végrehajtó hatalom csúcsára integrált nő – Ursula v. d. Leyen, Margaret Thatcher,  vagy Angela Merkel amerikai kiadása. A múltja és származása nem is lényeges, azok csak a trendi elemei, akár igazak akár nem. De megér egy két epizód-morzsát megnézni az életéből annak megitélésére, hogy valóban alkalmas-e az elnöki feladatra, vagy Kamala Harris  esetében valami teljesen másról van szó.

Tudni illik, hogy Kamala Kalifornia Államügyészeként megvédte a halálbüntetés intézményét, és Kalifornia állam jogát ahhoz, hogy azokat bárki ellen bármiért ki lehessen szabni.
Leszavazott egy olyan javaslatot, ami arra kötelezte volna az irányítása alá tartozó ügyészséget, hogy az vizsgálja azokat az ügyeket, amikben rendőrök feltehetően jogtalanul lövöldöztek. Nem szavazta meg azt sem, hogy a rendőrök számára államszerte kötelező legyen a testkamera használata. 
Vagyis a világon semmit nem tett a rendőri túlkapások és brutalitás megfékezéséért, de asszisztált is azokhoz, amiért még egykori kampányszervező aktivistája, Phelicia Jones is nyilvánosan kérdőre vonta: "Hány embernek kell még meghalnia, mielőtt közbelép? Kamala elárulta azokat, akik a pozíciójába juttatták." Utóbbi kijelentésével Jones itt Kamala színesbőrű szavazóira utalt, akik a legnagyobb arányban áldozatai a rendőri brutalitásnak.

De Kamala az igazsághoz való hűséggel, és az igazságossággal hadilábon állt még a tárgyalóteremben is – bár az ügyészi eskü az az USA-ban is eskü.. Ennek jegyében például a halálsoron lévő K. Cooper korrupcióval és rasszizmussal átszőtt tárgyalássorozatán ellenezte, hogy a védelem az ártatlanságát bizonyító korszerű DNS-mintát vehessen. Csak azután változtatott álláspontján, miután a NYT kirobbantotta a botrányt - vagyis a médiától persze féltette a kis karrierjáét - ahogy a legtöbb liberális dúvad is..

De tele van az egész ügyészi munkássága olyan ügyekkel is, mint például hivatali visszaélések eltussolása, vagy egy katolikus egyházon belüli gyermekbántalmazási ügy nyomozásának oktalan megszüntetése, - természetesen politikai okokból. De ártatlan emberek börtönbe dugása is szerepel a lajstromban, csupán fűhasználatért - miután nyilvánosan viccelődött azzal, hogy ő is füvezett már!

De Kamala minden idők legembertelenebb, ember és család ellenes törvényét is mosolyogva, teljes vehemenciával támogatta. Ennek részeként Kaliforniában vádat emelhetnek büntetőeljárásban azon szülők ellen, akiknek a gyermekei az átlagosnál többet hiányoznak az iskolából, attól teljesen függetlenül, hogy a hiányzás oka esetleg betegség, munka, vagy iskolai erőszak, stb. A törvény előkészítési fázisában is tudni lehetett azt, hogy a rendelet a legszegényebb családokat sújtja, és a létező fasizmus módszertana szerint kriminalizál egy szociális problémát.

Ez az egyik legfontosabb sarokpont, ami Kamala ügyészi munkásságát jellemzi, hogy az igazságszolgáltatás pártpolitikai érdekek alá rendelése mellett, a gazdaságilag legkiszolgáltatottabbak égető szociális problémáira is csak büntetőjogi válaszokat tudott adni, és így a szerencsétlen áldozatokból elkövetőket teremtett. Ez a legelfogadhatatlanabb és legbarbárabb elem a munkásságában – bár a trendje tökéletesen illeszkedik Thatcher vagy Leyen mélységes és szégyenletes női barbárságának legfőbb vonásaihoz.

Kamala tevékenysége persze nagyon jó volt a helyi nagytőkének is, (talán ezért a tőlük kapott jutalom a mostani alelnöki poszt is) mivel államügyészsége alatt tömve voltak a börtönök olyan rabokkal, akiket ki lehetett szervezni az ingyen végzett rabszolgamunkára a magán és állami börtönökbe is. Az USA-ban ugyan is az egyik legnagyobb biznisz a fogvatartottak által végzett rabszolgamunka, ami ma is mesés profitot biztosit egyes régi családoknak, akik ezt a modern rabszolgatartást a kezdetek óta a kezükben tartják. Kamala pedig hűségesen igyekezett nekik a hatalma segítségével a saját szines bevándorló fajtájából a lehető legtöbb ingyen munkást biztositani!

De ezek csak nüanszok, egyáltalán nem tudják Kamala teljes pályafutását bemutatni. Viszont ezek alapján a liberális megmondóembereknek Európában is érdemes lehet mélyen és hosszan eltöprengeni azon, hogy azokat az atlanti tömbben állitólag mindenek felett tisztelt emberi jogokat a Kamala ügyészi pályafutása mennyire is tisztelte valójában, s ha nem, annak milyen rá visszaható következménye lett a rendszer immunválaszaként. Ugyan is ez ma a tömbben -Magyarországon is - az állam és az egyén látható, tapintható, jól érzékelhető egymás közötti viszonya, ami a valóságban szemben áll minden ezzel kapcsolatos liberális igehírdetéssel amit eddig bármikor is hallottunk.

Továbbá azon is el kellene töprengeni, hogy ezzel a Kamalai háttérrel – vagy bármilyen hasonlóval - érdemes-e progresszív jobboldali (liberális) ikont csinálni valakiből csak azért, mert az vagy színesbörű, vagy nő, vagy mindkettő. (Van szép számú magyar versenyző alany aki épp megfaragás alatt áll - ez itt a fenyegtés helye!!)
Pusztán csak azért érdemes ezen elgondolkodni, mert EZ a trendi liberális politikusnő a hatalmi pozícióba jutva nem megreformált, hanem asszisztált a liberális rendszert alapvetően jellemző rendszerszintű korrupcióhoz, rasszizmushoz és szegényellenességhez - amit görcsösen liberálisnak neveznek ugyan de – ami maga a valódi fasizmus! Kamala meg láthatóan ennek az aljasul rejtegetett fasizmusnak a leghűségesebb szolgája. Így feltehető, hogy a következő női politikus termék a liberális oldalon ugyan ezt fogja tenni - esetleg az már "hálából" a gondolkodók kárára is elkövet valami jóvátehetetlent és megbocsáthatatlant...

Végezetül csak annyit: az ég óvja az USA-t ha Kamala az Elnöke lesz – mert nem lehet jobb jókívánságunk és baráti üzenetünk a liberálisok rejtett fasizmusa alatt nyögő amerikai népnek..

Megjegyzések

  1. Ha a korrupció a liberálisokra jellemző vonás, akkor Magyarországon liberális kormány van hatalmon, hisz itt a legnagyobb a korrupció az EU-ban…😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A magyar kormány 33 éve csak a liberális gyarmat igazgatósága.
      Teljesen mindegy hogy minek mondja magát, a Körösényi tanulmány szerint a parlament egyetlen nagy párt frakcióiból áll - az összes ideologiai centrumában az EU és az USA áll mint a hungarisztáni gyarmat tulajdonosai..

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!