HUNGARISZTÁNI VADNYUGATI TÖRTÉNET.

 


Egész Európát sokkolta a történet: futball labdába rejtett bomba, a saját garázsában életveszélyesen megvert baloldali újságíró, kormánytagok ingatlanjai elleni támadások - kis magyar terrorizmus. De attól még igazi.
Az elkövetőknek Novák Katalin Fidesz-Köztársasági elnök a "pápalátogatás tiszteletére" páratlan módon kegyelmet adott. 

Sokan nem értik hogy miért. Nem értik hogy mi az oka a liberálisok és a nácik egymás iránt érzett olthatatlan szerelmének, amit pl Jámbor András liberális újságíró náci terroristákat magasztaló irásai és performance-a, aztán a DK-Jobbik összekapaszkodás, most meg ez az elnöki kegyelem reprezentál..
Pedig roppan egyszerű:
A liberálisok alap ideologiája - az elit uralma a nem elitek felett - ugyanaz mint a nácik "árja" tana, csak más megfogalmazásban, és globálisan értve. A világot leigázni akaró törekvéseik is a nácik "élettér" törekvéseivel azonos, s mivel nemzetek, államok leigázása mindkettő eszköze, mindkettő masszívan a szélsőjobboldalon áll.

Vagyis a társadalmi alsó osztályok - a dolgozók, a szegények - egyik elv követőinek sem igazán számítanak. Viszont a barátságuk szinte kötelező: Az 1966-os "Report from the Iron Mountain" nevű tudományos publikáció, ami azzal foglalkozik hogy hogyan lehet megragadni és megőrizni a hatalmat egy nép felett, (a Fidesz elég sok mindent használt fel belőle) az ilyen fentebb olvasható náci-liberális barátságokat kifejezetten forszírozza is a társadalom feletti uralom megtartása, a lázadások elkerülése érdekében.

Vagyis Novák Katalin csak tudományosan járt el, még ha szokatlanul is, és páratlan módon - mert köztudomású, hogy náci terroristáknak soha nem szoktak megkegyelmezni.
De ez itt a hunagrisztáni Vadnyugat b+! 

Megjegyzések

  1. A biróság szerint bizonyított, hogy „Az elsőfokú ítéleti tényállás szerint az elsőrendű vádlott a 2007 áprilisában alapított Hunnia Mozgalomból olyan csapatot szervezett, hogy az az őszre várható budapesti tüntetéseken hatékonyan tudjon fellépni a rendőri erőkkel szemben. Ugyanezen év szeptemberében és októberében Molotov-koktélos támadásokat intéztek SZDSZ- és MSZP-pártirodák ellen, majd decemberben az elsőrendű vádlott megverette az MSZP egyik volt képviselőjét”— közölte a táblabíróság.

    Az egészségbiztosítási törvény reformja 2007 végén országos figyelmet kapott, Budaházy társaival ekkor úgy döntött, a kormánykoalíció magasrangú politikusai elleni támadásokkal próbálja arra kényszeríteni az országgyűlési képviselőket, hogy a törvényjavaslat ellen szavazzanak — tették hozzák.

    „Két támadást hajtottak végre 2007 decemberében: rálőttek az akkori oktatási miniszter családi házára, továbbá Molotov-koktélokat dobtak egy másik miniszter épülőfélben lévő házára. További hat országgyűlési képviselő ellen hajtottak végre összehangolt gyújtogatásos támadást 2008 februárjában, majd 2008 áprilisában felgyújtották a Broadway Jegyirodát, 2008 nyarán a Budapest Pride-ra időzítve meleg férfiak által látogatott szórakozóhelyek ellen hajtottak végre Molotov-koktélos támadást. Ennek az évnek a szeptemberében egy miniszter nyaralójánál hajtottak végre bombatámadást, majd decemberben egy ATM kifosztásával próbáltak meg pénzhez jutni. 2009 tavaszán robbantásos merényletsorozattal akarták megakadályozni a lemondott miniszterelnök utódjának megválasztását. 2009. április 8-án négy helyszínen terveztek robbantást, végül azonban az elsőrendű vádlott megbízásából csak két helyszínre indult el egy-egy csapat” – olvasható a közleményben.

    A merényleteket a vádlottak tevékenységét már jó ideje figyelemmel kísérő rendőrök akadályozták meg.

    Az elfogáskor olyan robbanószerkezetet találtak náluk, amely – ha működésbe hozzák – 25 méteres hatótávolságon belül emberi élet kioltására alkalmas lett volna – írták."

    Es ennek az ügynek a megítélése nagyon nagyon nehéz volta a magyar bíróságoknak...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!