Eljön az a nap! (írásmentés)






Semmi nem tart örökké, még ez a modern, “európai jogállam” leple alatt rejtőzködőfasiszta diktatúra sem. Egy napon bizonyos hogy egy tisztességes, népnek, hazának elkötelezett erő fog hatalomra jutni, amit a következő jelekből értesz majd meg:
- a hatalomra jutott erő kormánya és parlamentje a beiktatása után azonnal, a Magyar Köztársaság Alkotmánya, valamint Polgári, és Büntetőtörvénykönyve helyreállításával párhuzamosan vizsgálóbizottságot állít fel, aminek az lesz a dolga, hogy megvizsgálja, a nemzeti vagyonról 1990 előtt hogyan, hol, és mikor mondott le jogszerűen a tulajdonos Magyar társadalom. Lévén hogy mai tudásunk szerint az állam csak kezelője volt a vagyonnak, a nép akarata nélkül azt nem vehette tulajdonba, és nem is bocsáthatta volna semmilyen indokkal áruba.
- a vizsgálóbizottság amennyiben azt állapítaná meg, hogy a nemzeti vagyon kezelői jogával visszaélve, azt a tulajdonosok (magyar állampolgárok) akarata nélkül játszották át magántulajdonba - az állam nem létező, ezzel kapcsolatos jogosítványaira hivatkozással-, a kormány haladéktalanul büntetőfeljelentést tesz a cselekményekkel alaposan gyanúsítható természetes személyekkel szemben, korra, rangra, nemre, egészségi állapotra, és pártállásra való tekintet nélkül.
- amennyiben erre a büntetőfeljelentésre kerülne sor, a kormány intézkedik a gyanúsítottak minden ingatlan és ingó vagyonának, és elszármaztatott (gyerekre, unokákra szállt) vagyonrészeik haladéktalan zár alá való vételéről, hogy az majd a kártérítés egy részét fedezze. Ennek során az ügyészség vagy bíróság elrendeli, hogy az ingatlan vagyon a szokásos módon és mértékben kerüljön lefoglalásra, vagyis a foglalás az ingó vagyon lefoglalásával együttesen, a lefoglalást szenvedő, és a vele egy háztartásban élő személyek egy öltözet utcai ruhájának mértékéig terjedjen, amit az eljárási cselekmény végén motozással kell ellenőrizni. (A politikai osztály tagjai így tömegesen válnak majd hajléktalanná, és keresik fel az általuk építtetett szükségszállásokat - amik ma még nincsenek is.)
- amennyiben ezen eljárások és cselekmények megvalósulnak, azt követően az ügyészség hivatalból nyomozást rendel el a nemzeti vagyon kiárusítása során tulajdont szerzett személyek ellen, különösen nagy kárt okozó orrgazdaság alapos gyanújával. Rendelkezik továbbá a gyanúsítottak vagyonának zár alá vételéről is, az egyetemes kártérítési kötelezettség elve alapján. (Az orgazda egyetemlegesen felel a tolvajjal az okozott kárért)
- még a büntetőeljárások lefolytatása előtt dönt a parlament a szakszervezeti vagyon haladéktalan visszaadásáról, és megsemmisíti az annak elrekvirálásáról szóló jogtipró törvényt. (Ez is közösségi tulajdon volt, de behatárolható természetes személyek (tagság) tulajdona, amit sem az államnak, sem a parlamentnek nem volt joga elvenni még törvényalkotással sem!) Amennyiben a vagyon 1990 utáni birtokosai nem tudnak a vagyonnal elszámolni, a magánvagyonukkal kell hogy feleljenek érte. (Az üdülők ismét megnyílnak a gyerekek nagy örömére)
- az új, tisztességes kormány első ciklusa végére vélhetően meg is lesznek az első elmarasztaló bírósági ítéletek, amelyek igazságot szolgáltatnak a becstelenül, csalárd módon kifosztott, a kirablóik által nyomorban tartott, sanyargatott, és rabszolgaként kezelt Magyar társadalomnak.
Amit itt fentebb olvastál, azt egy amerikai pénzen működő tőkéspárt ideológiájával fertőzött honfitársunk így nevezné: kommunista restauráció. Csak hogy én nem vagyok kommunista! Soha nem is voltam!
A zsarnokságba beleöregedett, belebetegedett emberek viszont ezt úgy olvassák és értelmezik: TÁRSADALMI IGAZSÁGTÉTEL!
Ami nélkül - egyre biztosabbak vagyunk benne - nem lehet jövője ennek az országnak.
Te még megélheted! El jön az a nap hidd el, csak hinned kell!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Magyar történelem legaljasabb választási csalásáról.. (palackposta)

HAZUDIK ORBÁN A HALOTTAK SZÁMÁRÓL!