Orbán már egész Európát akarja! Segítség!



Addig biztosan mindenkinek meg van, hogy van Magyarországon egy megszálló magánállam - amit Fidesznek hívnak, és azt egy súlyosan zavaros elméjű, de semmitől vissza nem rettenő törpe gnóm vezeti.

Az viszont már biztosan nem mindenkinek van meg, hogy ez az önmaga vélt nagyságától és emberi nagyszerűségétől kapott mámortól állandóan rángógörcsökkel küzdő diktátor nem érte be Magyarország, a magyar társadalom leigázásával és kifosztásával, hanem még nagyobb fába vágta a fejszéjét. Idézem:


“Véget ért a száz év magyar magány korszaka. Újra erősek vagyunk, elszántak vagyunk, bátrak vagyunk, van erőnk, van pénzünk, vannak erőforrásaink” (bla bla bla..) “Harminc éve még azt gondoltuk, hogy Európa a jövőnk, most azt gondoljuk, mi vagyunk Európa jövője”
- Orbán Viktor politikus, illegitim (csaló) kormányfő, 2018. Tusványos


A magyar nyelv általános szabályai szerint ez a döbbenet nem kevesebbet jelent mint azt, hogy a vezér nem úgy gondol már Európára mint egykoron, amikor annak erkölcsi és politikai világát iránymutatónak tekintette, és ahhoz akart tartozni, hanem úgy, mint egy meghaladott, romba dőlt világra, aminek itt az ideje hogy új elitje, és új vezére legyen. Természetesen nem mondja ki, hogy az új vezér ő lesz, de ha a Fidesz nevű magánállam átveszi Európa erkölcsi és politikai irányítását, akkor az nyilvánvaló, hogy senki más nem lehet az.

A felvezetésben azt is előre vetíti, hogy már elég erős és gazdag ahhoz, hogy ezt a kontinentális hatalomszerzést meg is kísérelje, és felettébb elszánt is, mert a magyar társadalom felett aratott győzelem már nem szórakoztatja. Hiszen a magyarok nem csak hogy ellenállás nélkül mondtak le a jogállamiságról, az apáik, nagyapáik Alkotmányáról, a dolgozók szerzett jogairól, a szociális rendszerükről, de még rajongók ezrei is imádkoznak érte ma is, - napi rendszerességgel! Egy ilyen motivált, hatalommániásnak ilyenkor persze hogy új kihívásokat kell keresni. Ő meg talált is! 

Rutinos csalóként a terve morális alapjait is ismerteti velünk, pontosabban hozzá fűz pár hazugságot, hogy a közönség aktív vagy passzív támogatását megnyerje. Azt állítja, hogy az Európai Uniónak vége, az Európai Bizottság napjai "meg vannak számlálva". Arról persze mélyen hallgat, hogy az európai országokban ismeretlen az a mély és kilátástalan nyomor, amit ő okozott az általa és hordája által megszállt Magyarország népének, az európai politikusok pedig undorral gondolnak a korrupt, bűnöző elitre amivel körbeveszi magát. Sőt, a vele való találkozástól is irtóznak, sőt minden lehetőséget ki is használnak már, hogy elkerüljék azt. (Már csak olyan tárgyalásokra hívják meg ahol a részvétele kötelező, vagy nélkülözhetetlen.)

Hogy az európai országok lakói és politikusai mit szólnak ehhez az impozáns tervhez, azt csak sejtem, mivel az itteni médiák még nem kommentálták hogy reális veszélynek, vagy egy beteg őrült hablatyolásának tekintik a vezéri kinyilatkozást, amit román híveivel közölt a számukra rendszeresen megrendezett nagy tusványosi, erdélyi cigány karneválon.

Persze lehet hogy ez a sok kijelentés és beszéd csak félreértések sorozata. Könnyen megeshet, hogy a vezér a gyerekkorából hozott oláh, vagy román fogalomképekben kommunikál,- mint a hívei legtöbbje- és azokat próbálja magyarra fordítani, mert mégis csak ez a "magyar kormány" hivatalos nyelve. Így tulajdonképpen ez csak kulturális különbözőségek miatti tévedés, olyan jellegű, mint amiért a hívei a korrupciót és a lopást (értsd: "csórást", "hátvakargatást") ártatlan népszokásnak, folklorisztikus hagyománynak tartják.


Ceterum censeo:
Akár mi is legyen erre a világbotrányra a magyarázat,:  ennek a bandának mennie kell a vezérükkel együtt!
   .    

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

HAZUDIK ORBÁN A HALOTTAK SZÁMÁRÓL!

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Mansfeld Péter A HAMISÍTOTT FORRADALMÁR