Az orbáni szegényírtás fő komiszárja tud valamit?.



Ez a képen látható, resziszilárd pont nulla szabvány fazonú fickó - Dr Bajkai István - eddig rejtőzködött az országos nyilvánosság elől, pedig a Fidesz alapító tagjaként, már eddig is elévülhetetlen érdemeket szerzett orbán hatalomra jutásában Terézváros önkormányzati képviselőjeként, Erzsébetvárosi párt alapszervezeti elnökeként, 05-ös számú választókerületi elnökeként, majd Erzsébetváros alpolgármestereként. Nem mellesleg orbán személyi jogtanácsosának is tartják - akinek vajon miért is kell egy nemzetközi  kereskedelmi és iparjogvédelmi jogász tudása, hisz soha nem dolgozott és buta ezekhez a dolgokhoz. Is.

Kitartó hűsége azonban idén év elejére meghozta a gyümölcsét: cégeket alapíthatott, amiket azonnal milliárdos értékű közbeszerzésekkel bélelt ki az őt a rendíthetetlen hűsége miatt rendkívül kedvelő nemzetvezető egyébként nyilván teljesen elfogulatlan közbeszerzési bizottsága.
A nagyvállalkozói karrierje pár nap alatt elért végső stációján már a közjogi hatalom csúcsainak bevételét is megcéloztatták vele hű fegyverhordozói és kormányzó mestere. Hogy biztosan célba érjen, a Fidesz addigi szociális államtitkárának helyét adták neki a jelölőlistán, mert a hölgy még mindig túl szociálisan gondolkodott a népről. Az áprilisi csalás választás eredményeképp be is jutott a parlamentbe, mint a Fidesz képviselője.

Itt sem tétlenkedett sokat, a nemzetvezető némi ajánlása segítette abban, hogy elébb az igazságügyi bizottság tagjává, majd mindjárt a nagy hatalmú törvényalkotási bizottság elnökévé lépjen elő. Mondhatnánk: Bajkai lett az erkölcs, és a rend, a kereszténydemokrata szellemiség polgári idolja, akinek lábai előtt hever ország világ, apraja nagyja, és a beláthatatlan mennyiségű és végösszegű további jutalom azért a hűségért, amit a nemzetvezető irányában tanúsított az elmúlt évtizedekben. Noha már így is állítólag ő a leggazdagabb Fideszes képviselő. (Nem Kósa pl. akinek még a 80 éves mamija is százmilliókkal szórakozik - tehát gondolhatod mekkora vagyonról lehet szó.)

Bajkai mindjárt meg is hálálta vezérének a gyors felemelkedést a közjogi hatalom és a törvényalkotás birtokosainak táborába: Lex Bajkai néven szállóigévé vált törvényt terjesztett elő, ami alapján a hajléktalanokat börtönbe lehet vetni ezentúl orbanisztán vadregényes közterületeiről, ha ott merészelnek szegénynek, és hajléktalannak lenni. Igaz, sírva röhög rajta a legtöbb fideszes vezető is - hisz a vezér ugyan ilyen korábbi törvénye már elveiben és alkalmazásában is megbukott - de röhög a tudós társadalom, az igazságügyi, és a rendvédelmi szakma, de még a foglárok is. Mert hogy ez a törvény úgy erkölcstelen ahogy van, tehát érvénytelen - akár a hajdani zsidókat üldöző törvények.. (ENSZ határozata szerint).


De mit számít ez? A vezér óhaja szent, a szegénységet el kell takarítani az utcákról - hova máshova ha nem a börtönbe? (Mert hogy "elfekvő" táborokat a balhés libsik miatt elég veszélyes mainapság létesíteni!) Lakásokat meg még se kaphatnak, mert ez az ország nem a liberális, saját kínjában fetrengő és halódó Európa! Ja, hogy orbnaisztán pénzt kap tőle (erre is)? A "haldoklótól"?  Kit érdekel? A politikai osztály mártírjai is többnyire köztörvényes bűnözők voltak, ez a "hullarablás" csak gyerekcsíny az ő tetteikhez képest. A vezér tehát megparancsolta, Bajkai meg megcsinálta - elvégre ő a törvény és a rend,  - s nem utolsó sorban - ő az erkölcs legújabb NER etalonja! Plusz még az iparjoghoz is ért valamit, kvázi biztos érti a szociális helyzet, és a kriminalisztika szövevényes összefüggéseit is. Vagy nem, de a tárgyi tudatlanság a Fideszben kötelező tagsági feltétel- szóval nincs ezzel semmi baj! Minden pont olyan lett, mint amilyennek 100 éve a csőcselék uralmát rettegték.

A náci korszakból való kellemetlen áthallásokat leszámítva nincs is okunk rá, hogy tovább gondolkozzunk rajta, miért került ez a rezsiszilárd pont nulla fazon ilyen magasra, azt viszont biztosra vehetjük, hogy Bajkai szegényellenes törvénye nem magától való, hanem a rendszertől, amiben az ember már nem számít sem értéknek, sem védendő alanynak ha nincs vagyona. Kíváncsian várjuk az egészségügyi ellátáshoz való, meg a nyugdíjhoz való jog megvonását is, ami majd szintén a szegényeket sújtja, tizedeli - mert ez a Bajkai láthatóan érti a Zidők szavát, és még azon felül is tud valamit, amit ha mi is megtudunk majd, abból semmi jó nem származhat. Nekik. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS