Húzzatok el az óvodákból!




Nem kedves Testvérei orbánnak a NER-ben!

Már az is súlyosan aggályos, hogy egy megszálló bűnbanda és kollaboránsainak hada milyen alapon ír jogrendet és történelmet az áldozatainak, de amióta a NERsevik géniusz és lovag kinyilatkozta a nemzeti hovatartozás alapvetését - ti. hogy az a magyar aki orbánra szavazott, a többiekbe bele kell rúgni hogy húzzanak el az országból -  azt kell gondolnom, hogy az óvodákban tervezett un "Nemzeti nevelés" már egy új, az egész világon példa nélküli (alcsuti) bűnöző nemzet megteremtésére irányuló szándékot mutat (nem is takar, mert nem is szégyellik!!).
Ez a NER végső támadása a magyar nép ellen.

Hitler óta tudjuk, hogy a nép megsemmisítésének végső lépése az, ha ellopjuk a kultúrájukat, átírjuk az értékrendjüket, a hőseiket kicseréljük a nekünk tetszőkre, a gyerekeikkel meg magunkat és a mi ünnepeinket ünnepeltetjük.

Ennek a tételnek az ordas szándékú megvalósításában jeleskedik ma a kormányzat minden közpénzfüggő zsoldosa, akik a nép szenvedéseiből táplált NER emlőkön élősködve láthatóan még túl jól érzik magukat ahhoz, hogy szembe szálljanak ezzel a szellemi és erkölcsi hódítással, ami az eredeti magyar identitást alapvetően veszélyezteti.

Valaha a liberális polgárok - akikhez ennek a felkapaszkodott bűnbandának történelmileg semmi köze nincs -  kultúrbotrányt kiáltottak volna, amitől a polgári kormányban nyomban fejek hullottak volna. Itt ez a veszély nyilván nem fenyeget - hiszen túl kis létszámú a NERsevik személyzeti állomány ahhoz, hogy bárkit mellőzzenek az aljasságok végrehajtásában - viszont a végrehajtóknak nem ártana elgondolkodni azon hogy:

"Mi lesz veled, ha vissza kell majd menned az emberek közé, ha már a vezéred nem védhet meg?"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MÁTÓL BÖRTÖN JÁR AZ ORBÁN KRITIKUSOKNAK!

HAZAMENTEK A LEGÉNYEK.. A tiltakozás krónikája.