A KÉPVISELŐKET AGYONVERIK, UGYE??



Az MTVA székházból tavaly december 16-án és 17-én az ott dolgozó fegyveres biztonsági őrök  erőszakot alkalmazva dobták ki Varjú Lászlót, és Hadházy Ákost, az ellenzéket képviselő országgyűlési képviselőket.. A képviselők elleni közfelháborodást keltő támadásról videofelvételek keringenek az interneten, amikkel kapcsolatban vizsgálódott is a Bűnpártoló Polt ügyészsége, és ma hozott arról újabb közfelháborodást keltő határozatot.

Az ominózus határozatban leszögezik, hogy a képviselők elleni erőszak "jogszerű" volt. Annak ellenére sem sérült a magánállam joga, hogy a világon egyetlen más államban sem elképzelhető, hogy egy országgyűlési képviselőre kezet emeljen egy civil fegyveres. Ám az orbanisztáni neohorthysta magánállamban ennek régi hagyománya van.

Azt kevesen tudják, hogy Horthy Miklós az állítólagos "váratlan német megszállás" hajnalán a csendőreivel közel 4 ezer szakszervezeti vezetőt, és szociáldemokrata párti vezetőt fogatott el. Ami a tomboló féktelen antikommunizmus miatt nem volt ugyan nagyon váratlan esemény, de az igen, hogy a teljes szociáldemokrata parlamenti frakciót is lefogatta, és Mauthausenbe, a megsemmisítő táborba deportáltatta őket! 
Ez a gaztett azonban annyira visszatetsző volt még Adolf Hitler számára is, hogy levélben feddte meg a derék Horthy kormányzót, amiben kikérte magának hogy ebbe az ordas aljasságba őt is belekeverje. Lévén hogy még a német nácik számára is szent volt a képviselői mentelmi jog, bármely párthoz is tartozott a képviselő. 
Hogy a führer nyomatékosítsa az álláspontját, a Mauthausenbe deportált képviselőkért külön vonatot küldetett, és a lágerparancsnok sűrű elnézéskérései után azzal szállíttatta őket vissza Magyarországra.(Malasits Géza ekkor bizonyította be emberségét, mert megérkezése után rögtön kampányba kezdett a többi deportált megmentéséért is)

Az orbáni magánállam ezt a szép Horthy kori hagyományt akarja helyreállítani, amikor a "független" hatalmi ága írásba is adja, hogy a kormányzónak (orbánnak) joga van az ellenfeleit akár csendőrcsizmákkal is megrugdostatni. Mentelmi jog?? Ugyan kérem! Ezer jogszabály van amit senki nem tart be a hatalmasok közül, legfeljebb csak betartat az alattvalókkal.(Ideértve a tízparancsolat összes szabályát is természetesen, ami az új, állami kereszténység legfőbb sajátossága.) Egy illegitim parlamentben amúgy is bajos a demokratikus jogállamokban alkalmazott jogot számon kérni egy közönséges megszálló hatalomtól.

Poltnak most a fellebbezések miatt új határozatot kell hoznia - borítékolható hogy mi áll majd benne: a képviselők a bűnelkövetők, "megérdemelték" az ütleget. 

Így már közeleg az a nap, amikor a "parlamenti őrség" erre kijelölt martalóc különítménye fogja megrugdosni a renitens ellenzékieket, akik szót mernek emelni az illegitim kormány vérlázító lopásai ellen.Sőt ha ellenállnának akkor le is lőhetik őket a mostanában beszerzett harctéri fegyvereikkel. Ezzel is demonstrálva, hogy az orbáni politikai világ egy valódi harc, mint ami annak idején - a mintaállamban - a New Yorki bandák között dúlt a közhatalomért. Az ilyenbe ne folyjon bele az, aki félti az életét..


O1G.

Megjegyzések

  1. Peyer Károly: "1944. március 19-én az elsők között tartóztatta le a Gestapo, Mauthausenbe hurcolták, ahonnan 1945 májusában tért haza." - Nem Horthy, hanem a Gestapo! - Javaslom, hogy csak az igazat írják le...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves gyuri55 annak tükrében, hogy Malasitsékat Hitler parancsára engedték szabadon a legalapvetőbben kérdéses az az állítás hogy Peyert a Gestapo fogta volna el.

      Tény hogy a németek bevonulása után sok szakszervezeti és szocdem vezető illegalitásba vonult - így pl - Peyer és Kéthly is. Szakasits volt a frontember, aki elég bátor volt, és értett a konspirációhoz is. (Az ő vezetésével alakult meg pl. később a Megmentési Front).
      Peyert, akit a német bevonulástól fogva különösen veszélyes felforgatóként köröztek (mert nem volt a letartóztatottak közt) valaki elárulta a hatóságoknak, és máig vita tárgya, hogy a helyismerettel nem rendelkező német, vagy a deportálásokat lebonyolító Horthy hatóságok fogták el. Szerintem - a tévedés jogát fenntartva - a magyar hatóságok fogták el, mert ez az ésszerűbb.

      Köszönöm hogy elolvasta.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS