MATOLCSY NEM LOP! CSAK LOPOTT! (A Kúria is kimosdatta!l)



Matolcsy György tele van energiával! Mindössze két éve - még egész fiatalon,- 61 évesen nősült újra, közben könyvet írt, magas röptű gondolataiba beavató cikkeket publikált, sőt még mellékesen (egyik kezével) a Magyar Nemzeti Bankot is vezette, és vezeti ma is rendületlenül. Igazi buldózer alkat.
Ez az energiában gazdag személyiség meg sem izzadt akkor sem, amikor még 2013-ban 260 milliárd még jó magyar Forintot kellett kitolnia az MNB széfjéből, pedig az nem kevés tömeg: 20 ezres címletekben is több kamionra való papír!  Igazi legény ő a gáton! Tudja ezt ő is, ezért megvetően néz le a halandókra sok sok őt ábrázoló fotóról és plakátról, amit a független közszolgálati - azért mégis - kormánymédia tár az arra teljesen érdemtelen alattvalók elé.

Ám de most mégis lebukott ez a feddhetetlennek gondolt munka őrült zseni (vagy futóbolond). Kiderült: nem kellett volna kitolnia azt a pár milliárdocskát a Nemzet Bankjából, akár ki is szólt neki, hogy dobja meg vele. Akár a retyerutya, akár Orbán, - mert mindenki kapott belőle aki arra járt éppen. Mert az bizony még az orbáni NER alapján működő Kúria szerint is okkal, és "ésszerű következtetésként" nevezhető - most már - lopásnak, mocskos tolvajlásnak amit elkövetett. Már ha van közvagyonra elkövetett tolvajlás, ami nem mocskos, és enyhébb gaztett ennél. Kastélyok, vizek, földek, gyárak vannak a hosszú listán, amire most Matolcsy elévülhetetlen tettei is felkerültek.

Anno, amikor - még a tetthely ki sem hűlt -  a szemére vetették ezt az aljasságot, Matolcsy nem szemlesütve kért bocsánatot az ő NER-jétől, hanem eszelős háborodottsággal rohant a bíróságra a botrányban megsemmisült jó hírét megkeresni és eredeti pompájába visszaállíttatni.
Tette ezt azon felbátorodva is, mert orbán - aki még soha nem hazudott, és aki amúgy a nemzet bölcse és erkölcse - lekommunistázta azokat, akik ezt lopásnak merték nevezni, (akár csak azokat, akik Mészáros TAO pénzeit tették szóvá). 

Kósa,  -a nemzet káprázatos intelligenciája - meg fizikai tudományos magyarázatot adott a közönségnek: Matolcsy tevékenységében "a közpénz elvesztette a közpénz jellegét", így nem volt lopás, sem sikkasztás, hanem isteni áldás a NER-nek és a magyar népnek ez a tett. 

Aztán valahogy sorban vesztette el mégis a jó hírét kereső pereket. Ez annyira frusztrálta, hogy vagy száz kommandóst szerződtetett, és világháborús fegyverarzenált szerzett be nekik, - közpénzen persze - gondolván, hogy ha orbán,- az ő szellemi és erkölcsi tejtestvére - mégis érte küldetne, hogy bíróság elé állíttassa ezért a gaztettért, a fegyveresek majd megvédik. Ennek jegyében fel is eskette a martalócait. Na nem a NER-re vagy a Zalaptörvényre, hanem a bankra és magára. Senki sem tiltakozott! Így lassan a Nemzet Bankja is elveszíti  - a szemünk láttára -  a köztulajdon jellegét. 

A táti szájúak meg csak néznek bambán: Ádernak Sándor Palotája, Orbánnak Budai Vára, Matolcsynak Nemzeti Bankja van, miközben Mészárosnak hátsó udvara lett fél Magyarország. Mint egy ponyva képregényben! De ez nem valami szürreális mese, hanem a valóság, a néhai Magyarország, (Orbáni magánállam) 2019-ben!


Ennek ellenére sokan nem értik miért nem tartóztatták le Matolcsyt azonnal, akár a kommandósaival vívott tűzharc árán is. A rossz nyelvek szerint a TEK is csak öreg falusi nácikkal mer háborúzni, képzett fegyveresekkel nem - azért szabad még az, aki a NER-t meglopta. No meg az a fránya, 5 évig húzódó eljárás végeredménye is nagyon érdekes. A NER törvényei ugyan is egyértelműen rendelkeznek ilyen esetekben.

A Büntető Törvénykönyv (Btk.) félreérthetetlenül fogalmaz, a bíró - a Kúria bírója is - a tudomására jutott bűncselekményt saját ügykörében nem vizsgálhatja, viszont KÖTELES feljelentést tenni a büntetőeljárás lefolytatására jogosult hatóságnál. Vagyis amikor a bíró kimondta, hogy Matolcsyról okszerűen, a tények alapján lehet állítani hogy "lopott", azonnal feljelentést kellett volna tennie az ügyészségnél. Ezt bűntetőjogi következmények terhe mellett meg kell tennie! Ebben bízott a fél ország, amikor Orbán ezt nem tette meg, sőt a védelmére - a bűn pártjára - állt.
De nem tett egyik eljáró bíró sem feljelentést, de vajon miért nem? Forduljunk ügyészséghez egy ilyen ügyben? 

Erre ezt tanácsolja egy volt bíró, és egyetemi tanár:


"Soha a büdös életben nem fognak ilyesmi miatt egy bíró ellen eljárni, és még csak nem is azért, mert eleve mentességet élvez, vele szemben büntetőeljárás  csak a köztársasági elnök előzetes hozzájárulásával lenne indítható.



Az igazi ok, ami miatt nem fognak vele szemben soha eljárni az, amit magam is megtapasztaltam bíró koromban: Semmivel nem járathatnánk le jobban az igazságszolgáltatást, mintha valami idióta feljelentőgéppé tennénk. Mint minden volt bíró, én is tudom, hogy a bíróságnak átlag naponta ötször jut a tudomására valamilyen bűncselekmény (adócsalás, okirathamisítás, de sokszor ennél jóval komolyabb bűncselekmények is), és ha a bíró mindig szaladna feljelentést tenni, lényegében maga az igazságszolgáltatás lehetetlenülne el: Senki nem merne többé bírósághoz fordulni, hiszen bármikor feljelenthetnék.( .)..

Ezért aztán az ügyészség szépen el fogja hajtani, ha hozzájuk fordul, és tökéletesen igaza lesz, elég kicsinyes ötlet egy bírót ilyesmi miatt feljelenteni. És ha már ennyire a feljelentésnél járunk, emlékeztetném a hamis vád című bűncselekményre, amit nagy valószínűséggel és jó eséllyel elkövetni készül. Jószándékúlag lebeszélném az ötletéről... Üdv:



dr. (..) András egyetemi tanár "

Vagyis hiába vannak az írott törvények, azok senkire nem kényszeríthetők rá, - ha nem közrendű alattvaló. Ha valaki ezt számon kéri, őt fogják perbe, és el is ítélik! (A fenti jó eséllyel való hamis vád elkövetésére utaló figyelmeztetés ezt jelenti!) A "törvény ereje"? Jah kérem! Az a Kádár rendszerben volt - és épp az volt vele ezeknek az uraknak az egyik legnagyobb baja!! (Ezek a mai hatalmasok akkor sem az irgalmas Samaritánusok voltak!)


Összefoglalva: Polt Péternek, nemzetünk bíróságai által is kimondottan bűnpártolónak nevezhető főügyészének kellene feljelentést benyújtani, mind Matolcsy, mind az eljáró bíróságok ellen, akik nyilvánvalóan "kimosdatták" Matolcsyt az ügyből. Ám de Polt - mint közismert bűnpártoló - erre irányultan biztosan nem fog semmit tenni, hiszen a Sándor Palotának kéne rá engedélyt adni, hogy a Kúriát és a Nemzeti Bankot is zargassák. Amitől az igazságszolgáltatási rendszer is "megzizzenne" és - abszurdum!- a végén még üldözni kezdené a bűnt!! A végkifejletben még a Budai Vár-at is meg kéne ostromolni...
S most nem tudom eldönteni, hogy ez az, vagy az volna a valódi kutyakomédia.

Ennek a nemzeti szégyennek a lemosására már senki ne vállalkozzon. Örökös marad, tanítani fogják minden kriminalisztikai tanfolyamon is, nem csak az egyetemeken. A bűnügy igazságos megoldására pedig csak akkor fog sor kerülni, ha majd Polt remegő térdekkel fog az új parlamentre gondolni, ami már minden cimborája és Donja hatalmát eltaposta a Minden Hatalmat Birtokló Nép Nevében! De akkor Poltnak már tűl késő lesz... 

O1G !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS