ÉVÉRTÉKELÉS: HAZUDNI CSAK PONTOSAN ÉS SZÉPEN!

ugye ez evidens..
Hazánk illegitim miniszterelnöke ma a sajtó elé állt hogy az ország és a lakosság helyzetét feltárja egy évértékelő beszédben, amiről természetesen minden neki nem tetsző média képviselője ki van tiltva. Miért? Csak! Az ország első emberének számító fickó a parlamentben az "azonnali kérdéseket" is jó előre, napokkal korábban megkapja, és a válaszát papírról olvassa fel, mert egy okvetetlenkedő kérdés még végképp nevetségessé tenné ország világ előtt. 

Nem baj az, ha a legelső ember nyilatkozik, akkor sem ha ordas csalással került arra a pódiumra, mert végre megtudhatjuk, hogy a számára nyilván a világ tetejét jelentő, általa elfoglalt magyar királyi vár magaslatairól mit lát az "alantról",a jobbágyok,- és rabszolgák alatta - a hatalmáért - szorgoskodó világáról. Csak az a baj, hogy súlyos, egész eddigi "munkásságát" érintő - gyökeresen cáfoló - önellentmondásba is keveredett a nyilatkozatában.

Azt mondta:

"a munkalapú társadalom elérte a korlátait, nem tudunk több munkavállalót alkalmazni, mert nem vagyunk többen, "

Csak hogy ez a sunyi utalás a teljes foglalkoztatásra nem több mint egy népbutító ordas hazugság!  Tudni illene: A PM legújabb adatai szerint 2,6 millió ember dolgozik, és adózik , 2,4 millió meg nyugdíjas (a nyugdíjasok közt is sokan kénytelenek dolgozni, szerintem több mint százezren)
Csak hogy több mint 8 millió 18 éven felüli embert tart nyilván orbán!!!
Vagyis teljesen világos még a 8 elemit végzettek számára is, hogy 3 millió ember adott volna ahhoz, hogy "tudjon több munkavállalót alkalmazni" - de a hallgatóság nem hördült fel a nyilvánvaló hazugságon. 

Na jó: ebből minimum 1,5 millió már lelépett oda ahol nem csak hogy van munkahely DE MEG IS FIZETIK! - de akkor is 50% az utánpótlási lehetőség a munkaerőpiacról- vagyis ekkora a (tényégeges, és nem statisztikai) munkanélküliség az országban!!

Emlékezetes, hogy pár éve orbán még azt állította hogy 4,5 millió(!!!) ember dolgozik Magyarországon, ("ebből 800 ezer munkahelyet ő teremtett"), tehát ez a szám még ahhoz a foglalkoztatási szinthez képest is jelentős visszaesés, de ez se szúrta ki egy "gazdasági szakértő ellenzéki" szemét sem..  Viszont a kijelentés azt sugallja hogy a magyar gazdaság "szárnyall - igaz alig magasabb a GDP vásárlóértéken mint 1946-ban, a háborús gazdaságban volt!

Tanúság: az egész politikai osztály hazugok és hülyék gyülekezete, ami képtelen az országot feszítő óriási problémák megoldására.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS