MÁTÓL KATONAI JUNTA MAGYARORSZÁG!!



Midőn Magyarországot egy kivédhetetlennek látszó szociális katasztrófa fenyegeti, aminek okai között csupán egy kiváltó elem a jelenleg tomboló epidemia, az orbán kormány egy felettébb sunyi trükkel bevezette a katonai juntát lehetővé tevő alaptörvény módosítást. Mától kezdve nem csak törvényesen masíroznak katonai járőrök az utcán, vagy foglalnak el intézményeket és vállalaltokat, de bármikor bevethetőek a fegyvertelen, polgári lakosság ellen is, ha az tiltakozni merészel az orbáni dúlás és pusztítás ellen.

Idézet egy 2009-ben született szociáldemokrata párti jegyzőkönyvből:
A 2010-es év parlamenti választása után bizonyos hogy a Fidesz alapít kormányt, és egy eléggé nagy, és új hatalom, egy ma még elképzelhetetlen rendszer fog kiépülni. Mivel a Fidesznek alapvetése, hogy a munkavállaló nem ember, a munkavállalóról és a társadalomról való gondoskodás meg szociális demagógia, szükséges hogy a munkavállalók önvédelmi szervezetet hozzanak létre.(...).


Nos, a prófécia beteljesedett, de a társadalmi önvédelem létrehozásában illetékes pártok és civil szervezetek bűne, hogy a lakosság teljes védtelenségben és kiszolgáltatottságban kénytelen tűrni az orbán rezsim minden gaztettét, amit a holdudvarához tartozó rokoni és baráti kör gazdagodása érdekében követ el a társadalom és az állam ellen.
A Magyar Köztársaság ma is hatályos Alkotmányát felváltó, "alaptörvényi" szintre emelt drogos és deviáns erkölcsiségben fogant Szájer törvény, az idézett próféciának hitelt adóan, nem csak egy új és brutálisan korrupt nexusokon alapuló hatalmi rendszert hozott létre, nem csak a szociális rendszert törölte el, de a tegnapi, 9. módosítása újabb sötét hatalmi eszközt adott az orbán kormány kezébe: a hadsereg fegyveres erejét a lakosság ellen.

Ennek a folyamatnak a tűrése önmagában is súlyos bűne a parlamenti ellenzéknek, de az már szinte a támogatás kategóriába esik, hogy erről az ordas módosításról szinte senki nem tudott a társadalomban.
Miközben a Szájer törvényt a néhai chilei Pinochet rezsimet meghatározó jogrenddé eszkábálták, a parlamenti ellenzéktől indult politikai közbeszéd csak a 9. módosítás egyik banálisan ostoba részén poénkodott. „az apa férfi, az anya nő”.Mintha nem tudnák ezek a felettébb tanult és művelt, nemkülönben a „demokráciának elkötelezett” ellenzéki liberális férfiak és nők, hogy hová fajulhat egy ilyen teljesen anti-demokratikus hatalmi eszköz törvényi jóváhagyása, és biztosítása egy olyan sötét erő kezében, mint a jelenlegi orbán kormány. Különösen egy olyan helyzetben, amikor a szociális bomba óra mutatója a végponthoz közeledik.
Mintha nem olvasnának publikációkat, és nem tudnák, hogy az orbán kormány jelenleg is permanens népirtást folytat! Katonai eszközök nélkül is!

Így nyilatkozott erről Vörös Imre alkotmányjogi szakértő:
" a szükségállapotot a mostani helyzetben élet-, és vagyonbiztonságot tömeges mértékben veszélyeztető, súlyos, erőszakos cselekmények esetén hirdetheti ki az országgyűlés. Mégpedig akkor, ha ezeket a cselekményeket fegyveresen követik el.
A 9. alaptörvény módosítás azonban kihúzta az „erőszakos” és a „fegyveres” szót, tehát marad a tömeges mértékben veszélyeztető jogellenes cselekmény. Ilyen esetben lehet majd szükségállapotot bevezetni. Ez tehát szinte a végletekig kitágítja a kihirdetés határait.
És ami még ennél is veszélyesebb: ma még a honvédséget szükségállapot esetén is csak akkor lehet bevetni a civil lakosság ellen, ha a rendőrség alkalmazása erre nem elegendő. Az új javaslatból azonban ezt a feltételt már kihúzták, amelyből következik, hogy szükségállapotban a katonaságot bármikor be lehet vetni a magyar állampolgárok ellen."

Ennek tükrében nyer új értelmet a kormány fegyverkezési, és a hadsereg létszámát bővítő minden programja csak úgy, mint ahogy a nagyszabású, az ország teljes területét lefedő stadionépítési láz is, mivel ezek az építmények nem csak labdarúgásra voltak használva az utóbbi 100 évben, hanem koncentrációs táborként, halálgyárként is funkcionáltak.

Egy biztos: mostantól fogva, ha a polgári tiltakozás az utcára viszi a társadalmat, és az nem vasárnap délután történik egy közös zene és szavalat hallgatásban a Kossuth téren, hanem egy hétköznapon, ha abban a demonstrációban markánsan kifejeződik a társadalom dühe és akarata a kormány elzavarására, és ennek a jogosan felháborodott tömegnek a szétzavarására nem volna elegendő a rendőri erő, akkor a hadsereget ahelyett is be lehet vetni a lakosság ellen mint bármelyik dél-amerikai katonai juntában. Sőt, akár sortüzeket is lőhetnek a tömeget feloszlatandó – jogos önvédelemre hivatkozva.

Így vált az utcai demonstráció a törvény adta lehetőségből a lehetséges de nagyon veszélyes eszközzé – mint az egykori Chilében, vagy épp a mai Észak-Koreában. Ám ez nem csupán a törvényt elfogadó 134 parlamentben űlő fideszes gazember műve. Ez is a társadalom közös munkája – vagy ostobasága, lustasága – volt, mint minden eddigi politikai dögvész ami ezt az országot pusztította. Csak hogy a következmények most már végképp beláthatatlanok.
Mától jogos és megalapozott a Fidesz által hangoztatott jelszó: Térdre! Imára! Mindenki! Hiszen a szabad választások eljöveteléhez már csak az ima segít.

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Nem a megfelelő kifejezés. Ez már túl van a felháborítón is.
      Az orbán rezsim egyértelműen a gyarmati rendszerektől megismertek felé mozdította el a hatalmi filozófiáját, amire Európában Franco tábornok rezsimjének vége óta nem volt példa.
      Ez a tény súlyosan be fogja árnyékolni a következő országgyűlési választást, sőt az utáni időket is.
      Most úgy tűnik hogy Magyarország akár ötven - száz évre is kilépett az európai demokráciák sorából, és szomorú, hogy ehhez az Európai Unió legmagasabb köreitől kap támogatást a kormányzat.
      Köszönöm hogy elolvasta.

      Törlés
  2. a germán tehén meg ad minden támogatást a cigánynak

    VálaszTörlés
  3. Nos a prófécia beteljesedett…
    Nos, a prófécia beteljesedett, de a társadalmi önvédelem létrehozásában illetékes pártok és civil szervezetek bűne, hogy a lakosság teljes védtelenségben és kiszolgáltatottságban kénytelen tűrni az orbán rezsim minden gaztettét, amit a holdudvarához tartozó rokoni és baráti kör gazdagodása érdekében követ el a társadalom és az állam ellen.
    A Magyar Köztársaság ma is hatályos Alkotmányát felváltó, "alaptörvényi" szintre emelt drogos és deviáns erkölcsiségben fogant Szájer törvény, az idézett próféciának hitelt adóan, nem csak egy új és brutálisan korrupt nexusokon alapuló hatalmi rendszert hozott létre, nem csak a szociális rendszert törölte el, de a tegnapi, 9. módosítása újabb sötét hatalmi eszközt adott az orbán kormány kezébe: a hadsereg fegyveres erejét a lakosság ellen….”
    Jegyzem ma: 2021. 01. 26. ÉS MEGÁLLAPÍTOM VALÓBAN – idézem: „….az Európai Unió legmagasabb köreitől kap támogatást a kormányzat….” ez a valóság, mert ha az ellenkezője lenne – akkor már rég visszaállt volna az elfogadható rend! És még tudd – a maszk hordás kényszerítésével megüzenték működik a világon, a földön levő e világi kormány! Ember legyen a talpán, aki nyíltan felvenné ellenük a harcot! Lásd USA- történteket, minden valószínűség szerint megszüntetik, USA-t mint a CCCP.-t és az új világ rend urainak új bázisa KÍNA lesz, ahol már folyik a modern rabszolga sors magas fokon!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

LEYEN IS HAZUDOZIK!! AZ IGAZSÁG A VAKCINÁKRÓL...

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS