RSZ, DROG, FIDESZ



Ma bebizonyosodott az amit eddig csak rosszízű pletykákból tudtunk az Európai Parlament Fideszes magyar képviselőinek háza tájáról: a hosszú tárgyalási szünetekben eme legderakabbjaink nem ritkán sex-orgiákkal és mindenféle tiltott drogok habzsolásával ütik agyon a felettébb sok és a magyar adófizetők által nagyon jól fizetett idejüket. Szájer József a Fidesz alapító tagja, a párt esze és erkölcsi iránymutatója pénteken lebukott egy brüsszeli melegbárban, ahol egy zártkörű, de engedély nélküli sexorgia zajlott, a hátizsákjában pedig drogot talált a rendőrség.

Persze senki se haragudhat választók közül a Fidesz eme legderakabb diplomatájára, hiszen csak a véletlenek összjátéka miatt bukott le. A baj ott kezdődött, hogy elfelejtette magával vinni a sex-partira a diplomata útlevelét. Aztán amikor a Tigris Kaszkadőr Csoport veteránjait is megszégyenítve az eresz csatornán át akart kereket oldani az első emeleti meleg klubból a rendőrség elől, a nagy és bozontos szakálla bele akadt a csatorna tartóvasába, így a menekülési akciója dugába dőlt. Sőt, le is pottyant az aszfaltra, ahol a szemfüles belga rendőrök nyomban elfogták. De van itt még egy kis baj: elfelejtette kidobni a menekülés előtt a hátizsákjából az extasy tablettákat, amik kifejezetten kellékei ezeknek az orgiáknak. S mivel nem tudta igazolni magát, a rendőrök az átlagos civilekkel szembeni eljárási protokoll szerint megmotozták, és a drogot meg is találták. Itt, ennél a pontnál véget is ért Szájer 30 éve töretlen karrierje. Az eset után alig 36 óra múlva, vasárnap reggel bejelentette a lemondását és visszavonulását a csúful megbukott Fidesz alapító atya.

A közösségi média persze nyomban felrobbant a hírre, bár a váratlan fordulat okát csak a kedd reggeli, nyugat-európai lapokból tudták meg a halandó magyarok, mert a nemzeti médiájuk óvakodott a tényekkel megismertetni a nyilvánosságot, s közük a fideszes választókat.
A közbeszéd persze az öregedő politikus nemi irányultságán csámcsogott egy jót, és teljesen átsiklott egy az esetben feltárult sokkal súlyosabb, és valóban tárgyalandó körülményen: a nála fellelt kábítószeren.

Tudi kell, hogy kábítószert európában sehol nem lehet a zöldségesnél vagy az Aldi pénztárában kapni. Sőt, a fideszes képviselőnél talált drogok még a nagyon liberális nyugati országokban is tiltólistán vannak, kvázi azt csakis illegális forrásból szerezhette be.

Azt máris kizárhatjuk hogy a politikus pillanatnyi elmezavarában nyakába vette Belgiumot hogy illegális dealert találjon, lévén hogy arról a belga titkosszolgálat hamarabb tudott volna, mint ahogy az első dealerrel összefutott volna, és már azelőtt kitört volna a botrány hogy a melegbárba próbálta volna magával vinni a narkotikumot.
Logikus a következtetés, hogy a szert Magyarországon szerezte be, és mint diplomata a diplomáciai poggyászával szállította magával Brüsszelbe – mivel az őket megillető nemzetközi védelem miatt senki nem motozhatja meg a diplomatákat.

És ha még nem esett volna le akkor ki kell itt mondanunk hogy igen, az Európai Parlament magyar farakciója egy vagy több tagjának direkt kapcsolata van a Budapest nyóckerben székelő drog maffiával. Ami biztosítja számára a drogot és a kellő diszkréciót. De a ropogós Eurós bankjegyeken kívül, mivel fizet még a vevő? Közbenjárással Polt Péternél, hogy büntetlenséget és háborítatlanságot biztosítson a szállítónak, - ami végül is mindkét félnek alapvető érdeke?
Nem tudjuk, de minden jel – és az életszerűség – arra vall hogy igen. A fideszes politikus a közhatalommal visszaélve ment ki egyeseket a felelősségre vonás alól, pusztán azért, hogy droghoz juthasson, és a függősége ne tudódhasson ki soha. (Ha a szállító lebukik, akkor esetleg köp a nagy hatalmú vevőről ezt azt a sajtónak, ha már a hatóságoknak hiába is tenne erről vallomást)

November 27.-én Brüsszelben nem Szájer József fideszes EP képviselő nemi irányultsága, és drogfüggősége derült ki tehát, hanem az, hogy pártja és kormánya üzleti kapcsolatban áll az alvilággal.
Mivel a magyar közhatalom csúcsán lévő személyről van szó, máris képbe kerül a fidesz kormány un. nemzetbiztonsági szolgálata, ami a képviselő drogfüggőségéről biztosan tudott és a rárakódó kockázatokat is – az alvilági kapcsolatot - holtbiztos hogy felmérte, majd jelentette azt Pintér Sándornak. De nem történt semmi. Eddig.
Míg az öregecske fideszes Spiderman számot nem mutatott be a belga bűnüldözők nem kis derültségére.



Tisztességes demokráciákban azonban ilyenkor nyomban kormányválság áll be, és néhány érintett miniszter sürgősen lemond. Akár a miniszterelnök is – ha bizonyos hogy tudott a képviselő alvilági kapcsolatairól, de nem tett ellene semmit. Azért, mert mikor ilyen botrány kerekedik, az nem mellesleg megkérdőjelezi a kormányzás teljes módját, irányát, és erkölcsiségét is, bele értve a jogállamiságot és az emberi alkalmasságokat is.. De Magyarországon nincs kormányválság, és senki sem készül lemondani!

Egyszerűen azért nincs válság mert nyomás sincs, mivel a liberális megmondóemberek sokasága és a média, csak a kormány által fennen hirdetett keresztény konzervatív értékrendért aggódik, amit a Szájer ügy ily csúfúl megtiport. Esetleg az EU "deep state" mesterkedései, vagy a magyar- lengyel költségvetési vétó sorsát pedzegeti, de senki nem tesz említést a Szájer hátizsákja és a budapesti köztörvényes alvilág között látszó nyílt és egyenes vonalról. Ami nem csak a fidesz hatalom valódi természetéről, de annak forrásáról is mindent elárul még a témában nem túl járatosaknak is..

Ahogy arról sem beszél senki, hogy a magyar alaptörvényt – a fidesz büszkeségét és a lator tolvajkormányzásának közhatalmi alapját - Szájer, a lebukott drogos tákolta össze, ki tudja milyen tudati másállapotban. (talán épp ezért büszke rá a nem kevés lumpen szavazója)
Már pedig ez volna az alap ahhoz hogy végre megértsük hogy kik vagyunk és hol vagyunk: Európa közepén, egy alvilági drogos bűnbanda uralma alá tepert országban élő foglyok, olcsó rabszolgák, és ócska halálra ítéltek, akik sorsa semmit nem számít a rajtunk uralkodó bandáknak, s csupán a szeszélyeik miatt élhetünk vagy halhatunk úgy ahogy. Mint a baromfiudvar („Hinterhof”) akarat és jog nélküli jószágai. S hogy ez így legyen és így maradhasson az új uraink elnyomják bennünk az emlékét is annak, hogy valaha rettegett, büszke és szabad harcosok voltunk!

A brüsszeli eresz csatornán át kétségbeesetten menekülő Szájer, a politikus pontosan tudta ezt. Tudta hogy nem csak az egyéni karrierjéért dönt úgy, hogy neki vág a veszélyes mászásnak, hanem a Fidesz hatalmáért is, - aminek ő is nagyon sokat, a komplett életét köszönheti. Hogy a konzekvens kérdéseket elkerülhesse a drogról, a drogos sex-partíkról, s mindezek alvilági hátteréről amik összekapcsolják a fidesz vezetőket és a legaljasabb bűnözőket. Persze ezek a válaszok sok újat nem árulnának el a Fidesz aberrált, vagy elmebeteg vezetőiről – de legalábbis sokban hozzájárulnának a most már feltétlenül szükséges tényszerű következtetés levonásához: a magyar kormány, és a képviselői egy sürgősen felszámolandó veszélyes köztörvényes bűnszervezet. Ami már egész Európát fenyegeti – a gyávaságunk és lustaságunk miatt.
Istennél a kegyelem. Szájernek is. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS