SZENTESI ZÖLDI ÉS A SZÁJER KONTEÓ. (Primőr a zöldséges kertből.)



Meg sem száradt még a Szájer József brüsszeli melegágy,- és csatorna akrobataként elhíresült Európai Néppárti Fideszes alelnök lemondó nyilatkozatán a tinta, a magyar kormány megmondó emberei máris támadásba lendültek, hogy az ügyben kiderült nyilvánvalóságokat a tőlük megszokott már már transzcendens abszurditással magyarázzák. Ebbe a sorba illeszkedik Szentesi Zöldi László címeres ítész ömlenye is, amiben nem kevesebbet állít szerencsétlen híveinek mint azt, hogy a brüsszeli Szájer botrányt titkosszolgálatok machinálták.

Az írás belpolitikai marketing részével nem foglalkozom, mert minden szekta azt mond a híveinek a világ valóságáról amit csak akar, azt pro vagy kontra kifejteni vagy magyarázni csak a hívek dolga. Ellenben a botrány körülményeinek szándékos és túlzó elferdítse az írásban már túlmegy a tisztességes újságírói tájékoztatás erkölcsi követelményének határán, ezért arról meg kell emlitenem a következőket.

Szájer József nemi identitásáról 30 éve mindenki tud a politikában és a titkosszolgálatok is tényként írták fel az adatlapjára. Ennek ellenére soha senki nem támadt rá tudtunkkal, noha erre nem egyszer szolgáltatott már okot a Fideszes külpolitika mind Európai mind világszinten.

Roppant komolytalan az az állítás, hogy van olyan profi titkosszolgálat a világon, ami ilyen ostobán buktat meg egy politikust, hogy annak soha többé semmi hasznát ne vegye. Márpedig a lemondott Szájernek, a civilnek nem fogja!
Titkosszolgálati vonalat ezzel szemben akkor lehetne feltételezni, ha kompromittáló fotók, vagy hangfelvételek jelentek volna meg Szájer viselt dolgairól – de nem ez történt. Egy sima rendőrségi ellenőrzés kapcsán érték in flagranti egy meleg orgián 25 meztelen férfi társaságában, droggal a táskájában. A drog is csupán azért került elő, mert nem tudta igazolni magát, és – mivel megpróbált megszökni az intézkedés elől – megmotozták.


Van itt egy erőtlen sugalmazás mindezek igazolására, hogy a gaz kémek azért támadtak Szájer jó hírnevére, mert orbán megvétózta az EU költségvetést, de arról nem tesz említést, hogy ezzel több száz millió embernek kárt akar okozni a saját érdekei érvényesülése érdekében. Csak hogy Szájer nem tagja a kormánynak, s még ha volna is befolyása a vétóval kapcsolatos december 10.-i tárgyalásra, megalázott, megbuktatott politikusként már nincs, illetve nem lesz. Vagyis a kémszolgálatok inkább masszív védőernyőt húznának köré, sőt még a széltől is óvnák, mintsem hogy megbuktassák, ha általa akarnák az ügy kimenetelét befolyásolni.
De a magyar híveknek ez túl komplikált ahhoz hogy megértsék, ezért így válik egy sima köztörvényes brüsszeli drogügy a nemzetközi titkosszolgák által elkövetett NER elleni támadássá. A háttérhatalom támadásává a jó orbán ellen. Csak hogy ennek hangoztatása minden szempontból konteó.


Apropó drog! A Szájernél talált drogtól egyenes vonal húzható a magyar kormányon át a legzüllöttebb és legveszélyesebb budapesti alvilágig – amiről ez a dolgozat is óvakodik említést tenni, noha bizonyos hogy a Szájernél talált drog Magyarországról származik, a magyar szolgálatok által védett bűnözői körtől. (Nem lett volna jó ha a Néppárti alelnök úr drogfüggősége kiderül, vagy a forrása elapad, és ellenőrízetlen bűnözőktől próbálta volna azt beszerezni. Ezért simán „bevédték” a dealert.)

Ám ha ez kiderül, és szóbeszéd tárgyává válik, akkor hamar eljutunk oda, hogy az elmúlt években a magyar latorkormány nemzetközi bűnözőket és terroristákat telepített az Európai Unióba – sőt, elítélt bűnözőt is menekített már meg a diplomatáival a börtönbüntetés elől egy harmadik országból.
Márpedig ez az összefüggés világosan mutatja hogy kik is a magyar kormány tagjai – tisztelet a kivételnek – hogy milyen morális és erkölcsi alapon állva élik az életüket, és lopják az ország közös vagyonát. Köztörvényes bűnözők maguk is - akik közt Szájer piti alak, akit épp ők zsaroltak és használtak ordas terveik – pl „alaptörvény” - végrehajtására. .(Ha csak nem csupán bűnözők, hanem Szájernél is súlyosabban aberráltak, mint pl. Kaleta, vagy „Mr X” akiről Bayer Zsolt tett élő televíziós adásban említést, hogy az Thaiföldre jár pedofil vágyait kielégíteni.)

Ám de a bugyuta ellenzéki média, és ellenzéki pártok se foglalkoznak ezzel a nagyon is súlyos ténnyel, helyette minden dühük és szidalmuk a lebukott Szájer nemi identitása körül forgó mondatokba öntik. Ez pedig jó talaj Szentesi Zöldi ellencsapásnak szánt írásához – még ha súlyos konteót gyárt vele akkor is.
Csak hogy a konteó zöldség! Akkor is ha Zöldi alkotja. Vagyis ez a dolgozat is csak egy zöldség a Zöldiség gyárból.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS