A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁRÓL



Devizások figyelem!
Tessenek szívesek lenni elolvasni ezt az iratot! Nincs mit hozzá tenni és elvenni sem lehet belőle. A kormányzat és a bankár elit összeesküvésének bizonyítéka itt van, közkézen forog, de valamiért nem használja fel senki a bíróságon - ha és egyáltalán a bíróságok még megbízhatók ebben az ügyben.

A jegyzék bevezetőjében leírták, hogy a bankárok, és a pénzügyminiszter "megbeszélték" a konkrét helyzetet a deviza hitelek ügyében. Vagyis tájékoztatták egymást minden fontos körülményről. Amit a második pont is bizonyít!
A "2." pontban ott a lényeg!!!: "a forinttól eltérő devizában meghatározott" kölcsön!!!!- Vagyis szó sincs arról, hogy a bankárok nem tájékoztatták volna a kormányt a konkrét módszertanról! Szó sincs devizában "FOLYÓSÍTOTT" kölcsönről, csak abban "meghatározott" kölcsönről!!

Vagyis fiktív - bankonként változó!! - árfolyamon számolt devizához viszonyított Forint hitelről beszélhetünk eszerinr a bizonyíték szerint - de ez törvénytelen volt már akkor is. 
A kölcsön adott dolog sincs pontosan meghatározva, mert a Magyar Köztársaság területén 1 Ft az az 1 Ft-ot és nem kevesebbet ért!
Az 1 Ft bármely devizához viszonyított értékét pedig csak az MNB határozhatta volna meg nem a kereskedelmi bank!! Márpedig világos, hogy a bankonként változó devizaárak miatt az 1 Ft az nem 1 Ft volt mindenhol, sőt sehol sem volt annyi - tehát ez is csak csalás volt!!! 
Vagyis a devizahitelezés a nemzetközi pénzügyi alvilág óriási bűntette volt.

Ez az irat a tárgyi bizonyítékok egyike ahhoz a büntetőperhez, ami a tárgyaláson résztvevő összes, a lap alján aláíró személy ellen akár holnap megindítható lenne! Veres János Úr ellen is, - hiszen a kormány nevében tűrte és támogatta a lakosság kifosztását.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS