STOLTENBERG JENCI HAZUGSÁGAI A FOREIGIN AFFAIRS-BAN



Stoltenberg Jenci a most kezdődő vilniusi NATO csúcs előtt szükségesnek tartotta hogy levelet írjon a NATO tagállamok lakóinak, amit a Nyugat vezető lapjában a "Foreigin Affairs" címoldalán publikált..
Íme:


(1.) Oroszország Ukrajna elleni illegális háborúja fordulópont a történelemben. A háború visszatért Európába, és a nagyhatalmi rivalizálás fokozódik. Az autoriter rezsimek összefognak, hogy megkérdőjelezzék a békét és stabilitást alátámasztó globális szabályokat és intézményeket. (2.)Vlagyimir Putyin orosz elnök elnyomja a szabadságjogokat és elmélyíti a megosztottságot saját országán belül, amint azt a Wagner-félkatonai társaság lázadása világosan megmutatta. De senkinek sem szabad alábecsülnie Oroszországot vagy azokat a veszélyeket, amelyekkel a világnak ma szembe kell néznie.

Az Észak-atlanti Szerződés Szervezete egységgel és erővel válaszol egy kiszámíthatatlanabb világra. A NATO-szövetségesek Európában és Észak-Amerikában, (3.) valamint partnereink szerte a világon példátlan gazdasági és katonai támogatást nyújtottak Ukrajnának. Az elmúlt évtizedben a NATO egy generáció óta a legnagyobb mértékben erősítette meg kollektív védelmét. Megerősítettük katonai jelenlétünket Kelet-Európában, és növeltük védelmi kiadásainkat. Finnország – és hamarosan Svédország – tagságával a NATO egyre erősebbé és nagyobbá válik.

Folytatnunk kell ezt a lendületet, és meg kell őriznünk erőnket és egységünket. Pontosan ezt fogják tenni a NATO vezetői, amikor holnap Vilniusban találkozunk. Elvárom a NATO-szövetségesektől, hogy erősítsék meg Ukrajna iránti megingathatatlan támogatásunkat, erősítsék tovább saját védelmünket, és fokozzák együttműködésünket európai és indiai-csendes-óceáni partnereinkkel a (4.) szabályokon alapuló globális rend védelme érdekében. Ezek a fő prioritásaim Vilniusban és azon túl is, mivel abban a megtiszteltetésben van részem, hogy még egy évig szolgálhatom ezt a szövetséget.

A levélben a számozott hazugságokkal szembeni tények: 

(1.)  Oroszország az ENSZ Alapokmánya 51.§-a alapján úgynevezett előre bejelentett, megelőző csapást mért az ukrán náci hadseregre, miután az ukrán parlament törvényt fogadott el Oroszország megtámadására, és csapatösszevonásokat kezdett Mariupol megyében a támadás végrehajtásához.
Ugyan erre a nemzetközi jogra hvatkozva támadta meg az USA pl. Irakot és Szíriát is, ahonnan még ma sem vonult ki, és lopja a szír nép olaját. 
Az ukrán kormány elkerülhette vona a katonai konfliktust ha visszavonja az Oroszország megtámadásáról szóló törvényt, és visszavonultatja a helyörségekbe a támadáshoz összevont erőket.
Vagyis az orosz támadás előre bejelentett, és a nemzetközi jognak teljesen megfelelő volt - Jenci hazug állításával szemben.

(2.)  Vlagyimir Putyin elnők elnyomja a szabadság jogokat Oroszországban Jenci állítása szerint. Azt leszámítva, hogy a NATO nevű katonai szervezet nem foglalkozhat a tagállamok védelmén felül semmilyen ideologiával, ez az állítás nem csak egy sunyi beavatkozás egy szuverén, NATO-n kívüli ország belügyeibe, de még ordas hazugság is: Oroszországban pluralizmus van, nem liberális totalitás mint az atlanti tömbben. Ráadásul Oroszországban a második legerősebb és kormányképes párt a Kommunista Párt, mint az ellenzék vezető ereje, amihez hasonlók az atlanti tömbben az elmúlt 70 évben gyakran voltak súlyos üldöztetésnek kitéve. (Magyarországon pl a "Kommunista" párt név is tiltott)
Vagyis hiába szeretné Jenci a Kelet vezető erejét anti demokratikusnak beállítani, az köztudott bizonyos műveltségi szint felett, hogy a Nyugat az, amelynek több állama sem a demokrácia talaján áll - köztük a liberális USA sem. Vagyis Jenci itt igen nagyot hazudott.

(3.) Jenci azt állítja a levélben, hogy az egész világ Ukrajna mellett állva "példátlan gazdasági és katonai támogatást nyújtottak Ukrajnának". 
A valóságban az Atlanti tömb és a NATO tagállamokon kívül, a világ országai semmilyen segítséget nem nyujtottak ukrajnának,  mert ott a tudomány mai állása alapján a legordasabb gyilkos náci rezsim van uralmon, ami ráadásul erőszakos módon ragadta magához a hatalmat, ezért a jogai is alapvetően kérdésesek. 
Az USA a náci rezsim gazdasági támogatását az Európai Unió tagállamaira kényszerítette, amely arra mutat, hogy a világ továbbra sem támogat Jencin és az urain kívül nácikat, különösen olyan lelkesen nem, mint ahogy ebben a dekralációban ezt kifejti.

(4.)  Jenci azt állítja hogy a "szabályokon alapuló globális rend" érdekében kell tovább támogatni az ukrán nácikat és tovább erősíteni a NATO-t. 
Csak hogy ilyen szabályok már rég nincsenek,- amik voltak azokat Jenci urai naponta tetszésük szerint átirták. Egyetlen szabályt nem változtattak meg soha: hogy az USA a világ ura, a NATO pedig ennek az uralomnak az egyik gyílkos eszköze.
Csak hogy ez a világuralom mára a múlté, mert egy technologiailag fejlettebb Keleti tömbbel kell az USA-nak és csatlósainak szembe néznie, ami nem mellesleg 5x nagyobb a Nyugatnál, és ráadásul folyamatosan növekszik is. 
A Kelet  viszont nem akar háborút - az új szuper hatalom Kína a XVII. század óta nem hóditott fegyverrel területeket, csak üzleti úton szerzett befolyást mint napjainkban - vagyis a NATO erősítgetése oktalan és értelmetlen. A nácik támogatása meg közönséges GAZTETT nem legitim cél- de a liberális nagyurak aljasságának soha nem volt és feltehetően nem is lesz határa.   

Az ilyen tömény hazugság folyam, és a súlyos szereptévesztések után már minden okunk megvan rá, hogy ne tekintsük komolynak a NATO-t mint szervezetet. 
A szükséges végkövetkeztetés levonása is teljesen okszerű és ésszerű: 

KI A NATO - BÓL! MOST! (amig nem késő!)  

Megjegyzések

  1. Soros szereti a DemocracyNow! és ehhez még hasonló számokat.. sorozat megírta a cikket (sorozat emberei) és begyűjtik a hombréka! "micsoda cikk, micsoda értelem" - de legalább láthatóvá tették, tudják!, hogy tetőtől talpig aljas bűnözők-- leültek egy tükör elé és ..megírták önmagukat.

    VálaszTörlés
  2. "1994-hez aztán megszületett a budapesti memorandum, amiben Ukrajna atomfegyverekről való lemondásáért cserébe Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és Oroszország vállalta, hogy nem fog katonai erővel vagy gazdasági kényszerítő eszközökkel fellépni Ukrajna ellen. Ezt a vállalást Oroszország 2014-től kezdve Kelet-Ukrajnában, majd 2022-től nyílt háborúval szegte meg délnyugati szomszédjával szemben." – írja az ukrán náci propaganda, és az alul tájékozott emberek fejében is ez a kép lett kialakítva az ukrajnai katonai konfliktus erdőiről és körülményeiről.

    Csak hogy ez tárgyilag és történelmileg valótlanság - Ukrajnának az atlanti gyarmatosítását igazoló hamis történet.
    A Budapesti Memorandum Ukrajna határainak tiszteletben tartásáról szól, utalva az ukrajna és szomszédai közti államszerződésre, ami 1920-ban kelt. Aszerint Ukrajnának nem része sem a Krím, sem a Donbasz!
    2014-ben az USA sz EU és Kanada segitségével a náci horfdák erőszakos hatalomátvételt hajtottak végre, ami az ukrán jogállam halála volt.
    Az eladdig a halott Ukrajna közigazgatási határai között levő minden terület a senki földje lett, ahol a náci állam mellett három másik köztársaság is alakult: a Krimi a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok, amik eredendően az 1920-as orosz-ukrán államszerződés szerint oroszországi és nem ukrán területeken alakultak.
    A Krím köztársaság NÉPSZAVAZÁSSAL döntött az Orosz Föderációhoz csatlakozásról.
    Az új. ukrán náci állam azonban igényt tartott és tart ezekre a területekre. A lakosságra nem – mert a fő ideológiája az orosz nép, Oroszország elpusztítása. Ennek keretében Porosenko, -  a náci rezsim első elnöke, - 2014 május 26-án KATONAI INVÁZIÓT INDÍTOTT A DONBASZI LAKOSSÁG ELLEN. Ez a katonai invázió adta az okot az orosz nemzetiségű lakosság fegyveres ÖNVÉDELMI HARCÁRA A NÁCIK ELLEN.
    Az orosz köztársaságok lakossága azonban legyőzte az ukrán náci hadsereget, ezért az EU vezetői kieszközölték hogy kössenek békét a harcoló felek. Igy született meg a „Minszki béke“, aminek Franciaország és Németország mellett, Oroszország csak garancia adója és nem „részese“ volt. (a német és francia fél csalóként, hamis szándékkal vett részt a folyamatban az utólagos beismerése szerint)
    A békeszerződést Ukrán kérésre legalább 10x módosították, de azt az ukrán fél az aláírás után minden esetben szinte azonnal megszegte.
    Az Ukránok végül a békeszerződést 2022 február 10-én véglegesen felmondták.

    A szerződés fennállása alatt Oroszország sem csapatokkal sem nehéz fegyverzettel nem támogatta a Köztársaságokat, - habár mivel a szerződésnek nem volt részese ezt jogkövetkezmény nélkül megtehette volna!! Vagyis Oroszország semmilyen szerződést nem szegett meg. Ellenkezőleg: éveken át a béke kieszközlése mellett tett diplomáciai erőfeszítéseket, miközben a Nyugat az ukrán nácikat fegyverzete fel és képezte ki egy Oroszország elleni háborúra.
    A szerződést tehát a nácik, a NATO tagállam Franciaország, és Németország szegte meg. Ezt tudja a világ közvéleménye is - ezért nem támogata senki a NATO tagállamokon kívül a náci hordákat, ezért maradt egyedül a Nyugat az ő náci barátaival.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!