UKRAJNA TÁRSAS MAGÁNYRA ÍTÉLTETETT A NATOBAN


A internetezők a NATO-tól keletre aktívan elemzik és megvitatják a NATO vilniusi csúcstalálkozójáról készült felvételt, amelyen Volodimir Zelenszkij ukrán vezető teljesen egyedül áll, miközben a többi résztvevő kommunikál egymással.

A közösségi hálózatok felhasználói aktívan kigúnyolják az ukrán állam fejét, akit "mindenki elhagyott". A kommentátorok felfigyeltek Ukrajna fejének rendkívül feldúlt megjelenésére.
„Kihasználták, és elhagyták” – mondta egy felhasználó.

Más internetezők Zelenszkij abszurditására mutattak rá, megjegyezve, hogy „már közel a vége”.

Korábban arról szóltak a hírek és kommentárok, hogy Vlagyimir Zelenszkij az a kijelentése, miszerint a NATO nem áll készen Ukrajnának a szövetségbe való felvételére, feldühítette az amerikai delegációt a vilniusi csúcstalálkozón. Talán ezért is alakult úgy a csúcstalálkozó ahogy, hiszen a NATO közismerten az USA irányítása alatt áll, bárki is legyen a NATO feje.

Vlagyimir Shapovalov politológus, a Moszkvai Állami Egyetem Történet- és Politikai Intézetének igazgatóhelyettese úgy vélekedett, hogy a NATO-csúcs kudarcot vallott, és nagy csapást jelent Zelenszkij imázsára, valamint az ukránok által hangoztatott jövőképre is.

A NATO kétértelmű kijelentése, hogy bár nem adnak feladatokat Ukrajnának a csatlakozáshoz, de a csatlakozása majd csak akkor lehetséges, ha azt a NATO tagállamok "megüzenik" láthatóan feldühitette Zelenszkijt.
Minössze annyi történt hogy az orosz ellenes szövetség tagja maradhatott, amiért továbbra is támogatásokat kaphat a Nyugattól - bár nyilván már nem túl sokáig - amiért viszont ukrán katonák további ezreinek, tízezreinek vérével és életével  kell fizetnie. Amire Zelenszkij persze hajlandó, hiszen a hatalma csak a háború végéig, a nyugati támogatások hirtelen elapadásáig biztosított. Így a hatalmát nyilván a háború fenntartására használja, (mert kénytelen) amiért verbálisan nagyon hálás a Nyugat.

De a NATO tagállamok többnyire kékvérű, művelt vezetői bármiylen fennkölt hála hozsannát is mondjanak Zelenszkijről,  attól még nem fogadják be az aberrált lumpen prolit a köreikbe, és a Nyugat nem  epekedik úgy Ukrajna csatlakozásáért a Nyugathoz mint ahogy azt egyes szélsőséges vezetői és propagandistái kommunikálják. Ukrajna ezért magányos maradt a NATO-ban, és a Nyugat köreiben is.  Nagyjából erről szól a netet keresztbe kasba megjárt fenti fotó.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!