HIÁBA JAJGATTOK, SENKIT SEM ÉRDEKEL EURŐPÁBAN!


Vannak még páran akik emlékeznek, hogy 1989-ben egymást tullicitálva hazudták bele a kamerákba a rendszerváltó liberálisok hogy milyen jó lesz nekünk hamarosan.. csak a hatalmat adjuk oda nekik, mert ők tudják a tutit.. mi meg nem tudtuk hogy valójában a hatalom birtokában ők kik is lennének- volnának.

De talán emlékezni kellene arra is, hogy 1989-ben a budapesti kávéházakan a magyar értelmiség ájuldozott Fukuyama "A történelemnek vége" című dolgozatától, ami a Hegeli úr- szolga viszony visszatérését ünnepelte, - mert hogy szerinte "a liberálisokon kívül más már nem játszik". 
Az eszme közvetítői - a liberálisok - az úr- szolga viszony visszatéréséről persze hallgattak a médiában, a Kisgazdák ezzel kapcsolatos, elkeseredett kijelentését, hogy "cselédvilág jön" egyszerűen a rájuk jellemző tudálékossággal parodizálták, vagy csak letagadták. 
 Pedig már akkor is tudtuk és hangoztattuk, hogy a liberalizmus Hayek szerint is egy világállamban látja a jövőt, amelyben minden magántulajdonban áll, nincs szociális rendszer, szakszervezet, sem parlament, sem ellenzék, az emberiséget a piacon kívül csak az un.: "pénznemesség", vagyis a világ leggazdagabb embereinek megállapodásai irányítják. A liberális narratíva vezérelve: "az állam az állampolgárairól nem köteles gondoskodni".
Ráadásul ezeken a tételeken tovább haladva Williamson pontosította le az atlantizmus működési modelljét, amit a Liberális Internacionalé is ratifikált:
"(2.) a "politikai okból preferált" kiadásokat (pl. Oktatás!, Egészségügy!) át kell irányítani olyan területekre, ahol annak nagy megtérülési valószínűsége van. (pl. tőzsde, nagyvállalkozások privát beruházásainak támogatása, magán tőke alapok, alapítványok)" - áll a kottában.

Mindezt ezerszer elmondtuk, elemeztük, megírtuk, publikáltuk, még a kocsmák füstjébe is beleordÍtottuk, hogy meghallja a proli is mielőtt szavaz a saját népüket eláruló libsi gazemberekre.
De nem figyeltetek, s ha meghallottátok vagy megláttátok a proféciánkat akkor lekomcsiztatok vagy csak leanyáztatok. Mert volt hideg sör a kocsmában, béres fillérek is akadtak rá, a kiskertben nem égette ki az aszály A paprikát és A pradicsomot, ezért azt mondtátok hogy minden rendben van..

Most pedig itt van a szerintetek megvalósithatatlan de mégis megvalósult liberális magánállam, amit földestől, vízestől, gyárastól, bankostól, a szük hatalmi elit tulajdonol, és azt tesz vele amit csak akar. És nem kell hogy egy fillért, egy grammot vagy egy talpalattnyit adjon belőle nektek, amiért most bőszen visitoztok, mert nem értitek hogy hol vagytok. Hogy nonnan jutottatok ide! Idáig!

A brutális árdrágulás miatt elértéktelendő bérek miatt terjed a dolgozói szegénység. Van aki hiába dolgozik, hó végén nem tudja megetetni a gyermekeit. S van aki a gazdasági sivatagban - amit a liberálisok direkt tettek azzá - hiába keres munkát, mert munkahely sincs. Országos létbizonytalanság viszont van, az 1990 előtt ismeretlen társadalmi osztály, a prekariátus létszáma napról napra egyre nő..

Ezért hiába tüntettek, hiába tiltakoztok. Ezt a csapdát saját magatoknak építettétek, és jó eséllyel már soha nem szabadultok ki belőle. A jajszavaitok nem hallatszanak az égig, és senkit nem érdekelnek Európában.
Talán ebből tanul majd az utánatok következő generáció - vagy azzal végleg eltünik a magyarság a történelemben. Hála nektek. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!