DÖNTOTT A KÚRIA: A MIGRÁNCS GYEREK NEM EMBER.

László egy bevitt rúgása egy 12 év körüli kislány csípő - has tájékára.
A Kúria október 30-i nyilvános ülésen meghozott ítéletével a védő felülvizsgálati indítványát elbírálva bűncselekmény hiányában felmentette a garázdaság vétsége miatt ellene emelt vád alól László Petra operatőrt, aki 2015. szeptember 8-án Röszke külterületén a szerb–magyar határszakasz közelében, a tömeges bevándorlásról tudósításakor a rendőri intézkedés elől elfutó több száz migráns (helyes, nemzetközi szóhasználatban: "háborús menekült") rohama közben – "miután egyikük őt megtaszította" – két főt lábon rúgott, egyet pedig megkísérelt.

Jó dolog, ha egy riporternek van önvédelmi ismerete, különösen ha háborús helyzetben, háborús helyszínen dolgozik. Az ilyen riporter pontosan tudja, hogy mikor kell elszaladni a helyszínről, hogy magát, a felszerelését és a kamerára felvett híranyagot megóvja. Ez egy ilyen szakma.

Apropó, szakma! A szakmailag képzett, elhivatott riporterek soha nem sértik meg a szabályt: az eseményről tudósítani kell, és soha nem szabad részt venni benne. Az alább következő kép azonban elgondolkodtató László Petrának a vád tárgyává tett cselekmény idején kifejetett magatartását illetően.




Ezen a képen éppen azt látjuk, hogy László Petra egy kisgyermekét a jobb karjában tartó apa felé rúg a bal lábával, akit épp elesés közben örökített meg a fotós.

A rúgás okát nem értelmezhetjük, mert László Petra közelében sincsenek migránsok - pedig állítólag itt több százan törtek át, és a lökdösődésben őt meglökték - és az is látszik, hogy az eleső férfi, és a képen hátrébb álló rendőrsorfal közt senki sem tartózkodik. Tehát ez a férfi az első hullámmal - néhány "áttörövel"- érkezett, és nem lökhette meg László Petrát. Már csak azért sem, mert látható, hogy legalább két méterre László Petrától akart tovább szaladni a második rendőrsorfal felé. De László Petra mégis felé rúgott!. Bal lábbal. Ok nélkül. (A lába alig érte utol)

Aztán a második - fenti - képen, már azt látjuk hogy az első migráns férfi és gyermeke rugdosásában vérszemet kapott László Petra mások ellen is fordul. 
Itt már jobb lábbal viszi be a karate rugást egy kb 10-12 éves kislányba - a kép tanúsága szerint sikerrel.

László Petra ezen cselekménye már vitán felül alkalmas volt arra, hogy a tömeg gyermek védelmére keljen, és összecsapjon az ott jelen lévő rendőrökkel, vagyis fellázítsa a tömeget. Tehát provokátorként, és nem riporterként volt jelen! Ezt igazolja hogy tett egy harmadik kísérletet is! (Azonban a tömeg ezt a rendőrsorfaltól nem észlelte, ezért az összecsapás elmaradt.)

Annak ellenére, hogy a cselekményéről készült fotók világszerte felháborodást keltettek a jóérzésű emberekben, az orbániai hatóságok vonakodva indítottak eljárást a provokátoruk ellen. Annak ellenére is, hogy a fotók egyértelműsítik, hogy László Petra az erőszakos cselekményét nem egy, hanem több személy, mégpedig célzottan kiskorú ellen is követte el. Márpedig a kiskorúak elleni erőszak elvileg orbanisztánban is súlyos bűncselekmény akkor is, ha a sértettek végül elmenekültek az országból, és nem vettek részt a perben.

Az is egyértelmű, hogy László Petra védekezése - hogy őt meglökték - komolytalan, vagyis a cselekményét vagy utasításra, vagy belső indíttatásból, a migránsok iránt érzett gyűlöletből követte el. (A megfelelő indokot az államtitok feloldása után kéretik kiválasztani) Egy olyan országban, ahol a cigányok elleni gyűlöletből gyilkosságsorozatot is elkövettek már László Petra elvtársai kiskorú személy sérelmére is.

A kiskorúak ellen elkövetett erőszak tekintetében orbanisztánt - ha komolyan vesszük, hogy a Magyar Köztársaság jogutódja - a New Yorki egyezmény alapján nemzetközi jogi szerződés kötelezi hogy a legszigorúbban járjon el az elkövetővel szemben.

De László Petra mind ennek értelmében a magyar Kúria szerint "ártatlan". Az orbanisztáni lakosság nagy többsége szerint viszont nem az. 

A Kúria ezzel megsértette a magyar társadalmat, de következésképp a gyerekek jogait garantáló nemzetközi egyezményt is, mert egyszerűen nem vette emberszámba a háború elől menekülő gyerekeket!!
Ezen felül az ítélettel az orbáni állam magára vállalta a sértetteknek a Genfi konvencióval az ENSZ alapokmányában védett jogainak lábbal tiprását is, amit László Petra "önkéntesként" sértett meg.   

A második világháborúból fennmaradt dokumentumokból tudjuk, hogy a nőstény nácik sokkal veszélyesebbek, és könyörtelenebbek voltak mint a férfiak. Rezzenéstelen arccal gyilkoltak le nőket és gyerekeket is - amit a férfiak nem, vagy csak vonakodva voltak hajlandóak megtenni. Egyszerűen azért, mert számítottak a mögöttük álló jogrendre, a führerre.

László Petra rezzenéstelen arccal támadt rá a képen látható menekülő gyerekre, mert bízott a mögötte álló orbanisztáni jogban, és orbán viktorban.

A történelem ismétli önmagát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS