WEBER: ORBÁN ELFOGADHATATLAN!



Elfogadhatatlan összevegyíteni a jogállamisággal összefüggő európai uniós eljárások miatt indított vitákat a migrációs politika terén kialakult vitákkal – jelentette ki Manfred Weber, az Európai Parlament (EP) néppárti frakciójának vezetője a pártcsalád strasbourgi sajtótájékoztatóján.
- Nem tisztességes dolog összekapcsolni a Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő által előterjesztett, majd elfogadott jelentést, amely a jogállamisággal kapcsolatos eljárásról szól, és a migrációs politikát, azoknak ugyanis "semmi közük egymáshoz"- mondta.

Vagyis amit orbán és a hordája tesz ezzel kapcsolatban, az egyszerűen csak uszítás, népbutítás, közönséges csalók parasztvakító mesterkedése, amire sajnos még ma is sokan - bár napról napra egyre kevesebben - vevők.

Ezzel együtt Manfred Weber elnök úr igen csak szörnyű dolgokra is rávilágított. 
Arra, hogy Weber pontosan tudja ki az az orbán, (egy magasra tört bűnöző) és ennek ellenére a mellébeszélésen kívül még sem tesz semmit! Simán kérkedhet orbán továbbra is az EPP tagsággal, mintha oda való volna, pedig nem az. Soha nem is volt az, csak a felvételekor elkerülte a párt vezetőinek figyelmét a valódi személyisége, amit már korábban megvillogtatott: kapzsi, és roppant kétszínű, hazug ember. 
S most, amikor kiderült hogy ez az autoriter törpe a saját pártja érdekeit is sutba veti a személyes haszonért, nem mernek vele szemben fellépni. Annak ellenére sem, hogy amit tesz az simán bűn a hazája, és az európai szövetségesei ellen. Annak ellenére sem, hogy mindez a személyiségéből ered, és így az is nyilván elfogadhatatlan minden tisztességes politikus, és párt számára..
   
Igen, meglehet hogy a jövő évi választáson való szereplés a tét, és ehhez képest teljesen lényegtelen a 8 millió magyar sorsa (azoké, akik nem tudtak elmenekülni orbántól és még az országban maradtak).
Vagyis az EU hatalmi játszadozásaiban egyszerűen odalökték a magyarokat orbánnak!

Ez jó lenne persze ha nem így volna, de kívülről - a biztos életet nyújtó nyugati valóságból - most ez látszik. Mintha a régi birodalmi elvek élednének Weber ajkain és tetteiben, amiben az olyan kis pontok, mint a keleti impériumok csak abból a szempontból érdekesek, hogy épp kinek termelik a hasznot..
Már pedig a profit és a hatalom megszerzésébe és megtartásába simán belefér egy orbáni kaliber mint impérium kormányzó társaságának elviselése - legfeljebb kerülik vele a közös fényképezkedést (biztos ami biztos alapon) és a nyilvános szerepléseken egy kicsit távolabb húzódnak tőle.. A magyar nyelvben ezt hívják sunyi képmutatásnak.

Ma már tipikus a kép: orbántól elhúzódó kormányfők (büdös?)

A jelek szerint nagy a baj, senki sem akarja és fogja megvédeni a magyar munkásokat, szegényeket, hajléktalanokat, rokkantnyugdíjasokat, betegeket, tanárokat, diákokat, rendőröket, tűzoltókat, és a jó ég tudja még kit, vagy kiket nem nyomorított vagy sanyargatott meg ez a bandita.

Az EU-tól hiába is várunk védelmet, hiszen az magát sem képes megvédeni orbántól, aki ma már nyíltan az oroszoknak, a kínai kommunista pártnak és a vietnami kommunista pártnak is az európai ügynöke, beépített embere. Az EU ez ellen a kétszínűség ellen védekezésre teljesen képtelen. Így ez az erkölcsi és szellemi mocsok akár országokat is temethet maga alá - nem csak a magyar társadalmat. (ami utóbbiról valljuk be: sokat tett azért hogy ez ma így lehessen)

Ceterum censeo:   orbánnak és bűnbandájának börtönben a helye! Mielőbb!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS