HA MÉG NEM TUDTÁTOK, MOST MEGTANULHATJÁTOK KI AZ AZ ORBÁN

Kép: Index

Az index szűkszavú híradást közölt arról, hogy a londoni magyar fiatalok orbán viktor londoni nagykövetsége előtt, a járdán aludva töltötte az éjszakát, a hajléktalanok üldözése elleni demonstrációjuk keretében.
( Tiltakozásként a londoni magyar nagykövetség előtt aludtak  https://index.hu/belfold )

A londoni utca embere ebből értesülhetett, hogy orbán viktor, aki 1989-ben szintén Britanniában tartózkodott, és meglehetősen sikertelenül próbálta elsajátítani a patinás oxfordi egyetemen a felső osztályok viselkedési normáit, és előkelő angol akcentusát, mára már a legsúrmóbb angol focihuligánok erkölcsi és szellemi szintjére süllyedt. (Az oxfordiak előre láttak valamit, mert még idejekorán - évekkel ezelőtt - levették a névtábláját az egyetem faláról, mert szégyellték.) Az európai országokban ugyan is csak abba a kategóriába tartozók képesek a hajléktalanokat és a koldusokat zaklatni, vegzálni.

Britannia messze van - mondhatja erre az orbáni nagyszerűség átszellemült híve. Ami igaz is lesz, ha majd gyalog kell megtennie az utat odáig, mert nem csak repülőjegyre, de benzinre se lesz pénze az orbáni mentalitást elutasító egyre szélesedő európai bojkottok miatt. Csak hogy a végén csattan az ostor- a közelebbi országokban már mindenütt tudja minden rendű és rangú ember, hogy orbán és hordája ahelyett hogy segítene az általuk kifosztott embereken, inkább kriminalizálja a nincstelenséget, és börtönökbe akarja deportálni az általa okozott nyomort az európai vigyázó szemek elől..

Ez a pompás terv azonban, ott Britanniában, az utca hideg kövén látványosan dugába dőlt. Csőd. Ahogy orbán egész rendszere, minden megmozdulása, és páratlanul ostoba hangoskodása is az. A londoni demonstráció a bizonyíték rá, hogy ma már mindenki tudja a kontinensen, hogy ki is pontosan ez a nagyszájú, és felettébb gátlástalan fickó, aki a tőlük kapott apanázson harcol. Ellenük. A jótevői ellen. Igaz csak verbálisan, de ez is abszurd, és bár nem kicsit röhejes, mégis kínos az EU nála sokkal jobb nevű honatyáinak.


Londonban 10-en alszanak a járdán tiltakozásból addig orbán földjén 10 ezrek szükségből, rendőrre, börtönre várva -csak mert szegények. Eközben új vers születik a szenvedők ajkán: 

"S ha bár felül az orbán, s alul a népnek árja, - de nem sokára árvíz lesz bitangok!" 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS