A 6.66-os Project. DOLGOZZ! HALÁLIG!

Aki már érti az orbáni " idők szavát:" 

A néhai Magyarország területén uralkodó magánállamban, egyesek pillanatnyi hasznáért, a hatalmi elit a "rendszerváltás" utáni években a költségvetésbe kebelezte a nyugdíjpénztárak vagyonát, de az azóta eltelt években a nyugdíjak folyósítására szedett járulákok és közadók számszakilag ma már nem érik el a kifizetések összegét. 

Ráadásul a demográfusok szerint a nyugdíjra jogosultak száma, és a dolgozókhoz viszonyított aránya még növekedni is fog, ami valami azonnali változtatást követelő körülmény a rendszerben. Növelni kéne a dolgozók járulékalapjait (béreit) hogy a bevétel-kiadási oldalak egyenlege közelítsen egymáshoz - legalábbis ne távolodjanak egymástól a számai. Ha ez mondjuk a kormány és a gyáriparosok nem publikus paktumai miatt nem volna lehetséges, akkor a költségvetést kellene alapvetően átalakítani. (Hogy vissza kellene adni a nyugdíjkaszának az elorzott vagyonát amiből jövedelemre tehetne szert, mint a világ többi kasszái - beszélni is eretnekség a liberálisok közt.)

A kormányzó, és körei viszont nem hajlandóak - evidens, és ésszerű lépésként - bért emelni, vagy magasabb összegben meghatározni az állami költségvetésből nyugdíjszerű kifizetésekre fordítható összeget, - csak úgy ahogy a szociális kifizetéskét sem - ezért az eddig dilettáns döntések következményeit is mesterfogással hárítják át a nyugdíjas korú alattvalóikra.

A terv roppant egyszerű: azért, hogy az 50 év után ismét megjelent, társadalmi méreteket öltő időskori nyomort és éhezést enyhítsék, a nyugdíjaskorú embereket egyszerűen visszaküldik dolgozni! A modell sátáni ugyan, de nem idegen a jelenleg a kormányzó által követett gazdasági narratíva alapvetéseitől, amit John Williamson gazdasági tervei alapján  Chilében, a fasiszta, és embertelen junta fennállása alatt próbáltak ki  - csúfos kudarccal - a gyakorlatban is.

Akár hogy osztjuk szorozzuk, az átlagnyugdíjból képtelenség megélni

A terv hátterében az a roppant aljas megfontolás is áll, hogy az idős, beteg, elhasználódott szervezetű emberek, amíg a munkájukkal többlet jövedelemre tudnak szeret tenni, addig relatíve jobban élnek, nem panaszkodnak, és nem követelőznek a kormánynál az évtizedekig befizetett biztosítási díj fejében őket megillető emberhez méltó életért, amit a biztosító  - az állam, a költségvetés jogelődje - a díjfizetés fejében ígért nekik. 
Az orbánék által realizált Bonus a rendszerben, hogy a munkavégzés miatt a szervezetük még jobban elhasználódik, és a kopás sietteti a meglévő betegségeik elhatalmasodását, az egyén idő előtti elmúlását.Ezért haláluk előtt kevesebb időt töltenek majd az egészségügyi rendszerben - mint a nem dolgozó társaik -  ami kevésbé terheli majd meg a költségvetést.

Az "egészségesen haldokló" nyugdíjasok sok stadion árától fosztják meg a kormányt.

A nyomor nagy úr, máris ezrek jelentkeztek az egyes szakmai körökben már 6.66-os project- nek nevezett burkolt népirtásba, hogy abban önkéntes áldozatok lehessenek.
Őket az élet minden területén veszik ismét használatba, főként az oligarchák érdekeltségi köreibe tartozó cégekben. Ahogy a szervezett foglalkoztatásukat is oligarchák, vagy a kormányzó köreihez tartozó politikusok által alakított cégek, társaságok, szövetkezetek bonyolítják az országban virágzó, - szemérmesen munkaerő kölcsönzésnek nevezett - rabszolga kereskedelem mintájára. 


Nem maffiózó, hanem orbán egyik jó barátja, aki nyugdíjas szövetkezeti "befektető", és öröklési szakértő.

A külső személőnek az a képzete támad, hogy a pénzügyi terhet jelentő idős magyar állampolgárokat egyszerűen kilóra eladta a kormányzó, Orbán Viktor, hogy azokat magáncélokra, busás magánvagyonok további növelésére hasznosítsák, mintha nem is emberek, hanem  haszonállatok volnának. Mert a tények alapján minden bizonnyal ez is történt.

S miközben az ország időskorú társadalmában megoszlanak a vélemények a halálig való dolgozás vagy nem dolgozás kérdésében, a szövetséges tagállamokban - ahol az elmúlt 30 évben nem államosították a nyugdíjkasszákat, és nem is gazdasági szakmai analfabéták irányították a gazdaságot,-  a nyugdíjas korúak nyugdíjban részesülnek, és köszönik szépen, jól vannak.

Európai (nem magyar!) nyugdíjas csoport egy társasutazáson valahol Amerikában.

Komplett iparág alapul a nyugdíjasok kiszolgálására, Nem csak az ellátásukat, hanem a szórakoztatásukat is fizetett profik végzik, az ilyen szolgáltatások összértéke pedig jelentős tétellel növeli az államaik GDP-jét. MERT AZ NEMZETGAZDASÁGI ÉRTÉK!! (Ki is gondolná a magyarok közül, hogy mitől is gazdagok a civilizált országok??)

Egyelőre úgy tűnik, hogy az átmeneti életben maradásért cserében, a magyar nyugdíjas társadalom egy része behódolt az Orbáni halálos tervnek, sőt még büszke is rá, hogy rá "szükség van". A valódi háttérről - mint általában a világ folyásáról - viszont fogalma sincs.

Persze a 6.66-os project nem lehet általános, hiába (náci, szélsőséges profitpárti) tudományos gondolat áll a hátterében. Nem mindenkinek jut munka, s ha jutna is, nem mindenki alkalmas arra hogy dolgozzon. (Nem csak az idősek között van ez így!) Nekik marad az éhhalálhoz is kevés nyugdíjszerű ellátás, amit főképp a téli hideg hónapokban élelemre, vagy fűtött szobára lehet váltani. Vagy - vagy! 

Persze akik nem férnek be ebbe a nagyszerű projectbe, vagy nem tetszik nekik hogy esetleg árokba lökik, vagy megfagynak, éhen halnak a saját lakásukban, és nincs szerencséjük a gazdag rokonságot illetően sem, - annak el lehet menni...

Nyugat-Európában egyre több időskorú vándor tűnik fel, szembetűnően sok köztük a magyar is.

Az aktív korú magyar társadalom pedig csak áll szótlanul és bambán, és nézi, hogy mit tesznek a szüleivel..
Így csak pár évet kell állniuk és hallgatniuk, aztán ők is sorra kerülnek.

"Azt hangoztatni, hogy az államnak gondoskodnia kell a polgárairól nem más mint színtiszta  szociális  demagógia"./ Orbán Viktor, a Liberális Internacionalé alelnöke, Washington, 1990.  


















Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS