ÉLETVESZÉLYES VÉDŐMASZKOKAT OSZTOGAT ORBÁN!


A COVID járvány magyarországi kitörése óta napi téma a kormányzat teljes körű alkalmatlansága és felkészületlensége a társadalom védelmére. Ma reggel azonban a világon egyedülállóan aljas, a társadalomra páratlanul veszélyes cselekedetre derült fény, amit orbán viktor egy személyben uralkodó kormányzó vezetésével követett el a magyar kormányzat a magyar betegekkel és a védekezésben résztvevő emberekkel, valamint a gyanútlan magyar állampolgárokkal szemben.

Stummer János, és Bencsik János országgyűlési képviselők kutató munkája eredményeképpen kiderült, hogy orbán viktor mamelukjai – feltehetően takarékossági okból – egészségügyi felhasználásra alkalmatlan védőfelszerelésekkel árasztották el az országot. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy a Kínából származó védő felszerelés nem csak hatástalan, hanem veszélyes is, mivel a használója abban a hamis tudatban közelít meg vele fertőzött beteget, hogy a felszerelés által védve van a fertőzéstől. S ha megközelíti a COVID-os beteget, akkor bizonyosan meg is fertőződhet! A COVID viszont halálos vírus, ezért ennek a „védőfelszerelés”-nek a használata életveszélyes!

Itt látható egy fotó, amit orbán kormánya a saját oldalán osztott meg a "nagy védőfelszerelés import" fejleményeiről, hogy megérkeztek az országba a várva várt védőeszközök. Ez a fotó ugyan abból a sorozatból származik, amelyek akkor készültek amikor orbán még a repülőgépen (fenti kép) pózol a dobozhalmok mellett.



A képen látható doboz feliratát fordította le a Google segítségével Bencsik és Stummer képviselő. Az eredmény - mivel alap szavakról és nem egy bonyolult mondatról van szó -  teljesen világos, és a kínaiak szerint is helytálló: "NEM EGÉSZSÉGÜGYI"




Így nyernek új értelmet azok a híradások, amik a kórházi ápolószemélyzet megbetegedéséről szóltak. Ahogy az is, hogy hegyekben állnak ezek a felszerelések mindenféle magáncégek raktáraiban, és a kormányzat miért „nem sietett” ezeket szétosztani. Mert valaki valamit nyilván tud erről a valakinek mesés profitot biztosító kínai szállítmányról, aminek semmi köze a járvány elleni védőeszközökhöz!

Azonban orbán nem csak a kórházaknak, hanem a mentőknek, a tűzoltóknak, katonáknak, és a rendőrségnek is ugyan ezeket a hatástalan és teljesen alkalmatlan eszközöket osztatta ki! Mi több: ugyan ezeket a teljesen alkalmatlan eszközöket küldte nagy csinnadrattával a határon túli magyaroknak, sőt a Vatikánnak is!
Ami nem utolsó sorban felháborító, hogy ugyan ezeket az eszközöket árulják sokszoros áron a magyar állampolgároknak, akik ezeket abban a biztos tudatban használják, hogy azok egészségügyi maszkok, és a védekezésre megfelelőek! A tények alapján állíthatjuk hogy nem azok!

Stummer képviselő tette fel a kérdést a leleplező videojában, hogy: „ki vállalja ezért a felelősséget?” A választ mindannyian tudjuk: senki! Holott a felhatalmazási törvény alapján ezért is orbán viktor illegitim kormányzó és diktátort terheli a felelősség, ami a tett súlyánál fogva már messze túlmutat a politikai felelősség kategóriáján! Ez köztörvényes bűncselekmény!
Figyelmeztess mindenkit a veszélyre!

Megjegyzések

  1. Ez egy olyan nagy baromság hogy aki írta rendkívül rosszindulatú. Felelősêgre kell vonni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Unknown, a bejegyzésben idézett két parlamenti képviselő publikus nyilatkozatainak és tartalmainak felhasználásával készült ez az írás.
      Ez azt jelenti, hogy ha valami nem igaz a hírből, akkor a képviselők nem mondtak igazat.
      Csak hogy az itt is publikált fotók tartalma alapján erre a valószínűség: NULLA!
      Törődjön tehát bele, hogy a vezére, szerelme, élete értelme, és annak megmondója, a társadalom ellen elkövetett súlyos bűncselekményért- nem csak ezért - egy személyben felelős!
      Ez akkor is így van, ha ön ezt nem képes bármely oknál fogva megérteni.

      Egyébként nem kétséges hogy abban igaza van: ezért a blogért orbanisztánban már régen börtönben ülnék, mert az önök egyre fogyó csapata nem tűri, ha szemébe mondják az igazságot..

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
  2. Remélem nem ez megy tovább a határon túli magyaroknak és a Vatikánnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a gagyit vették, és ezt is adják tovább! Mindenkinek! Nincs más! Esetleg orbánnak meg a hordatagoknak van megfelelő - a többiek nem számítanak.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
  3. This mask are for non healthcare use in hospitals but can be used for public use...they just do not have the standard of the mask that needed to be used in a hospital...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. In English: "industrial safety equipment", otherwise available for a few cents

      (Angolul: "ipari munkavédelmi felszerelés", egyébként néhány centért kapható)

      Thanks for reading!

      Törlés
    2. Kinyitottad a dobozt? Láttad mi volt benne?

      Törlés
    3. Kedves Unknown, nem nyitottam ki, de mint tudjuk Kína atomhatalom, (amihez nekünk nincs emberanyagunk) ezért NEM lumpenprolik alsócsendőrszállási legényegylete, hanem SZAKEMBEREK vezetik a cégeiket. Iylen profán hibákat soha nem vétenek. Gépolajra soha nem írják rá hogy veknivel vagy zsemlével edd!
      Világos tehát hogy annyira csak a fideszesek lehetnek ostobák, hogy azzal védik a tolvaj vezéreiket, hogy a kínaiak egy plusz - PÉNZBE KERÜLŐ - matricát tettek egy vagy több dobozra csak azért, hogy megvicceljék vele valamelyik vevőjüket.

      Majd akkor állj elő légyszíves ezzel a tudóskodó butasággal, ha fel tudod mutatni a szállítmány EU certifikációját, plusz a FÜGGETLEN minősítő labor tanúsítványát, hogy a szállítmány egészségügyi eszközöket tartalmaz, és nem azt ami a dobozán van!
      Addig az az érvényes ami a dobozon van: építőipari porvédő álarcok és olajálló overallok. egyik sem alkalmas a fertőzések elleni védelemre.

      Köszönöm hogy elolvastad.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS