MAGYARORSZÁGON NÉPIRTÁS FOLYIK - "KATONAI AKCIÓ"-VAL!


Európát megdöbbentette a hír, hogy a teljhatalommal rendelkező orbán viktor parancsára, ezrével teszik utcára a kórházakból az ápolásra szoruló súlyos betegeket. Ráadásul orbán mindezt „katonai akció”-nak minősítette. A művelet, és a módszertan a néhai náci lágerek helygazdálkodási elveit idézi ma, 2020-ban!
A művelet fő bonyolítója Käsler Miklós egészségügyi miniszteri posztba ültetett elaggott orvosbáró, aki ezzel a tettével kinyilvánította, hogy az orvosi esküjénél is fontosabb számára az orbán viktor nevű diktátornak való megfelelés.

Erről sokat lehet írni, - és írnak is - de a szó erre már kevés. Mindössze annyit tennék ehhez hozzá, hogy Afrikában, számtalan orvos szállt szembe a betegeiért az élete kockáztatásával is a helyi diktátorok katonáival az efféle „katonai akciók” során! Sokan az életüket adták érte – esküjükhöz híven. Ők a világ orvosainak mártírjai.
Ilyen orvosokról Magyarországon csak egy kettőről hallottunk, noha szakértők szerint erre az akcióra nem volt szükség, különösen így nem, ami számtalan ember – magyar állampolgár - alapvető emberi és alkotmányos jogait is durván sérti. Nem is beszélve a végrehajtók durva orvosi esküszegéséről.

Ez a történet arra mutat, hogy az orbán diktatúra nem csak a felső, de az alsóbb döntési szinteken is kritika nélküli támogatást nyert, vagyis az elmúlt 10 év elég volt arra, hogy a rendszert hálás, minden parancsnak lelkesen engedelmeskedő civilbe bujtatott pártkatonákkal töltse fel a teljhatalmú úr.
Joggal állítható az is, hogy nem csak az egészségügyi ellátórendszerbe vannak beszállásolva a mamelukok, ami viszont a járvány utáni időkre nézve is sötét jövőt jósol a társadalomnak!!

Az is joggal állítható ezek után, hogy Magyarországon ma katonai akció keretében végrehajtott permanens népirtás zajlik, a világjárvány elleni védekezés leple alatt. Akit pénz hiányában nem öl meg a betegségének orvosi ellátatlansága, (mert nem tud magán kórházba vonulni) azzal nem soká az éhhalál fog végezni. Mert hogy nem csak védőeszközök de élelmiszer készletek sincsenek az országban. Egyenesnek látszik az út az ország teljes pusztulásába, amiről ITT olvashattál. Ez azért is nagyon szomorú, mert erre már a tudósaink is figyelmeztettek, amiről ITT olvashattál. Akkor még meg lehetett volna akadályozni orbánék végső rombolását, ha komolyan veszi a társadalom a figyelmeztetéseket.

Csak az adhat némi reményt a helyzet megoldására, hogy a mamelukok sokkal kevesebben vannak mint a láger rabságba taszított nép. Az is igaz, hogy most még csak a felháborodás és a düh hullámai vonulnak végig a társadalom középső rétegeim, amelyiknek még van mit enni, és van hol lakni. De nem soká ezek is lecsúsznak az éhezők közé. Akkor ezt a mostani nagy katonai kórházprogramot remélhetően egy nagy katonai fegyház program fogja majd követni, amit már nem orbán viktor és Käsler Miklós fog vezetni. Csak elszenvedni. 

Megjegyzések

  1. Hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hazugság az anyád picsája te talpnyaló Fidesz nyikhaj!!!!!!!!!!!

      Törlés
    2. Te mély sötét, ostoba "Unknow", aki ezt hazugságnak nevezi! Ezek szerint, te a "királyi" médiát sem nézed, olvasod, ugyanis, ott találhatnád, hogy ezt a "katonai" akciót, a fidess szolga kásler rendelte el, O1G. parancsára!

      Törlés
    3. Ez egy tipikus esete a kormánypárti rajongók által publikált kommentároknak.
      A névtelenség homályából beleordít egy alátámasztatlan tagadást a kibertérbe, aztán elszalad mint orbánék az államkasszából kilopott pénzzel.
      Teljesen felesleges az ilyenekkel szóba állni. Csak azért nem törlöm ezeket, hogy mindenki lássa aki erre jár, hogy kikkel is van dolgunk a kormányrajongók esetében.

      Törlés
  2. Fideszes buzik, nemsokára a földbe lesztek döngölve, a hülye diktátorotokkal együtt!!!!!!!!Jobb ha beszereztek pelenkát, mert szükségetek lesz rá!!!

    VálaszTörlés
  3. Ehhez nincs mit szólni, a szó már kevés! Szégyen gyalázat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Käsler már mentegetőzik. Az osztályos orvosokra akarja tolni a felelősséget, akik a kórházparancsnokok nyomása alatt tették azt amit parancsoltak nekik. A parancsnokokat meg nem érdeklik a részletek- a parancsot végrehajtják. Katonák. Ezért kapják a zsoldjukat.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
    2. Józsi!Ez nem túlzás amit megosztásként feltettél a levelezésbe?

      Törlés
  4. Az EU, az ENSZ ilyenkor hol van? Ez európa?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami itt és most történik az magyar belügy. Senki nem szól bele mert nem szólhat. Ha hagyjuk akkor úgy is jó nekik.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
  5. A kórház kisöprésnek az égvilágon semmi köze nincs a koronavírushoz. A lényeg a hosszasan agonizáló és költséges betegek eltávolítása végleg. Haljanak meg otthon. Ez a koncepció nagyon is beleillik Orbán gondolkodás módjába, mert ugye senki nem hiszi hogy ez az aljas húzás Kasler partizánakciója volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, a szakértők megmondták hogy ez teljesen szükségtelen lépés volt, hiszen legkevesebb 15 ezer szabad ágy volt a rendelet kiadásakor is! Kevesebb mint 2 ezer betegszámnál, kevesebb mint 100 intenzív ellátást igénylő betegnél ez a roham teljesen értelmetlen de legfőképp embertelen volt, és bizonyos hogy sokak elkerülhető halálát fogja okozni. A vétlenség kizárva! Käsler pedig nem cukrász, vagy foltozó varga, tehát tudnia kellett hogy mik egy ilyen döntés következményei!

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
    2. Nyilvánvaló. Már régóta ez a célja a banditának, több legyet üt egycsapásra, nem kell az ápolásukra-kezelésükre költeni, csökken a nyugdíjkiadás, lehet kórházi ágyakat leépíteni.

      Törlés
    3. Igen, ez könnyen meglehet hogy a járvány után sokkal kevesebb kórházi ágy lesz. A szegény betegek halála meg csak bónusz az „egy zsebes” költségvetésnek.
      De ez a hivatalos programja a neoliberalizmusnak! Egyszerűen emberellenes!
      Ha nem váltja le ezt az „elitet” a társadalom akkor gyakorlatilag beleegyezik a saját elpusztításába.

      Törlés
  6. Ez egy nagy fasz sàg tele hazug sàgal. Inkàb azon lenètek hogy legyen ez job mert a jàvàny nm valogasa meg aszt kifog meg halni 😷😷

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy hallottam, hogy módosult a vírus és a zsigeri ostobákat támadja meg, illetve akiknek az alap IQ szint elérése erős kihívásnak számít.

      Törlés
    2. Kedves Unknown!
      Köszönjük ezt a kormánypárti szavazókra rendkívül jellemző sziporkázó érvelést!
      Azt remélem nem felejti el hogy a teljes felelősség a most történtekért az idoljáé ugyan, de ön is osztozik benne azáltal, hogy segített a nyakunkba ültetni ezt a teljesen alkalmatlan diktátort! Akinek a butasága és alkalmatlansága már a járvány előtt is ölte az embereket a kórházi fertőzésekkel és az ellátatlansággal. Neki már sokkal de sokkal több áldozata van mint a járványnak!
      Egyébiránt „mi” semmit nem tehetünk az ostoba vezetői ellen,

      Köszönöm hogy elolvasta.

      Törlés
    3. Kedves Névtelen!
      A butaság nem feltétlenül párosul mérhetetlen kapzsisággal és gonoszsággal is, ezért remélem hogy a jók megússzák.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
  7. Mindenki b@szódjon meg!!!!!4444négy! VÁÁÁÁÁ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük ezt az igen mélyen szántó, és messzire mutató kommentárt.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
    2. Felháboritó amit itt olvastam!! Ha ez igaz...

      Törlés
    3. Igen, ez sajnos igaz.
      Nem tudjuk azóta hányan haltak meg, mert a számukat nyilván nem fogják a járvány áldozatai közt közölni - de úgy 90%-os a halálozás. kb 10 ezer emberről van szó!
      Van hírünk önkéntes betegápolótól, akinek 10-ből 9 betege MÁR elment.

      Köszönöm hogy elolvasta!

      Törlés
  8. Ide figyelj te aljas némber, nem tudom amerikaiként miért osztod itt az észt ami nincs. Nem láttad mi van pl NY-ban ? Ugye nem vagy New Jersey-be nem , olaszoknál, franciáknál ugye nem. Te nagyokos a fél eszeddel megírod mi felesleges vagy sem , mert te hirtelen egy járványügyi szakember lettél, egy orvos a tegnap még ácsként vagy tetőfedőként dolgoztál.
    Te idióta a kórházi ágyak szükségesek , mert járvány van, Habár azt sem tudod, hogy mi az, legalább elolvastad volna mi volt a spanyolnátha idején , nem te okoskodsz.
    Te megmondod a tuttit. Hiába vészeltük át az első hullámot azt is talán vidéken a vírus itt van , 1 hónap kell ahhoz, hogy egy járványosztályt a kórházban kialakítsanak. Most vdéken beindul az élet te azt gondolod vége van frászt van vége most kezdődik
    Te egy gyilkos vagy azt akarod, hogy az orvos A vagy B személy között döntsön, hogy kit tesznek gépre. Ezt akarod te idióta
    Kásler úr egy levelet intézett, a kórházigazgató dönti el, hogy hol melyik osztályon , de kit engednek el azt az orvos. Az orvos felelős minden betegért és az orvosi konzollium.
    Ha tudnád , mikor a kijelölt osztályokon a betegek közül sokan haza akartak menni, csak nem ők döntötték el, hanem az orvosok. Mert a beteg megijedt a vírustól és úgy gondolta jobb neki otthon.
    A barom 24.hu itt egy amputált lábú beteggel példálozott. Akinek sajnos a lábát amputálták azokat kis idő után hazaengedik majd rehabilítáción vesznek részt . Akire ez a sors jut és más betegsége nincs azt nem is százalékolják le az egész világon sehol. Ennyire nem értesz hozzá ennyire hülye vagy. Ők ülőmunkát végezhetnek és végeznek is.
    Tudod ki itt a gyilkos a tefajtádból Karácsony , aki a Pesti otthonba olyanokat művelt , amit ember még nem látott, ott tényleg halottakért felelős , mert ott kiállt egy hozzátartozó bizony és elmondta, hogy mi volt ott november óta. és perel
    Én nem nagyon láttam olyat akit kiengedtek és kiállt volna. Miért nem te senkiházi? Miért?
    Nézd meg mit csináltak a Tatabányai kórházba
    Miért kell a katona, hát azért, mert olyanoknak mint te enyves a kezük. és lopják a felszereléseket. Aki fél most a rendőrtől vagy a katonától az bűnős mind. bűnös.
    Karácsony naponta okoz hülyeségeket így volt ez a járatsűrítéssel, az otthonnal, most a sebességkorlátottozással.
    Te barom légy szíves vidd el a cikkedet, mert úgy beperellek, hogy anyád se tud kihozni a börtönből. sőt a gatyádat is leperelem rólad.
    Hagyd a betegeket békén, hagyd az orvosokat békén, hagyd az operatív törzset békén.
    Húzzál vissza oda ahol eddig voltál, te világ szégyene .
    Kommunista vagy keményen aki még 1 hónapja liberális volt , de régebb a hozzátartozója náci a javából.
    Ilyen emberekre nincs szüksége a társadalomra , mert az ilyet kiköpi. Ne irogass itt menj innen a francba Idióta kommunista

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen, köszönjük szépen ezt a beható tanulmányt a zavaros hitvilágodról, mert ez egy vidám nap: május elseje van!
      Bár április elsején ennek sokkal jobban örültünk volna!

      Köszönöm hogy elolvastad!

      Törlés
  9. Az agyadban folyik az agysejtirtás, te nemnormális! Patkány bolsevik vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves kisattilla, ezt a diagnózist most minek vegyem? Fenyegetésnek? Ha befejeződik a folyamat akkor olyan leszek mint te? Az tényleg nagyon durva volna.

      Köszönöm hogy elolvastad!

      Törlés
  10. Hazug,aljas cikk. A képen a katonák pl. fertötleniteni mentek be az idősotthonba. Ezenkivül segítenek fenttartani a rendet a kórházakban,mert sajnos tényleg eltünnek a védőfelszerelések. Az országban már van elég védőfelszerelés és a kormány folyamatosan szerzi be azokat. És, hogy nincs élelem az országban?�� Ekkorát hazudni. Tömve vannak az üzletek élelmiszerrel. Ugyanilyen vaskos hazugságok amiket a kórházi ágyak felszabadításáról ír. Ez a cikk csak uszit és leakarja járatni a kormányt, és a magyar embereket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Domi, ez nem „cikk” hanem blogbejegyzés.

      A kórházakban „katonai akció” keretében vannak a katonai parancsnokok, ezt a kedves vezetőd nyilvánította ki többször is. Ha ezt tagadod, akkor vagy végtelenül tájékozatlan vagy, vagy te magad hazudsz a vezetőd menthetetlen becsületének mentegetésére.
      Ennek az akciónak a keretében löktek ki több tízezer krónikus beteg embert a kórházak - a katonai parancsnokok vezetésével! Ez a Római Statútum megsértése - emberiség elleni bűntett volt.

      Védőfelszerelések pedig nincsenek az országban, csak annak nevezett építőipari munkavédelmi felszerelések, amit országgyűlési képviselők bizonyítottak, és egy frissebb bejegyzésben te magad is olvashatsz itt.

      Az élelmiszer helyzet addig tartható amíg van fizetőképes kereslet, mert a multi nem fog ajándékba adni senkinek. A forrásaink viszont naponta jelzik hogy hol ütötte fel a fejét az éhezés, amik alapján lassan országos szinten kell ezt érteni – nem regionálisan ahogy még én is neveztem. Tartalékai a kormánynak nincsenek ilyen helyzetre – ezt a korábbi, lényegesen kisebb polgári védelmi események is előre jelezték, és igazolták.

      A te „magyar” kormányodat, és az azzal azonosuló „magyar” embereket ezek a bejegyzések nem járatják le, - azt megteszik maguk is nap mint nap - csak megörökítik a viselt dolgaikat az utókornak.

      Köszönöm hogy elolvastad!

      Törlés
    2. Névtelen biztos agyhalott vagy!! De azt tudom és látom a járvány allatt csak a slepnek segitettek de az egyszeri Embereknek semmit!! Nyugodtan lehet szidni sajnos mindennap ezt látom tapasztalom!! Szégyen amit a fürer tesz!!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

HAZUDIK ORBÁN A HALOTTAK SZÁMÁRÓL!

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..