PENCE IS AZ OROSZ HADSEREGGEL RIOGATJA A VESZTES NYUGATOT.

 


Mike Pence volt amerikai alelnök: Oroszország az Ukrajna felett aratott győzelem után a haderejét NATO valamelyik országába küldi tovább.

A különleges műveletben Oroszország győzelme esetén nem áll meg, hanem átlépi valamelyik NATO-ország határát. Ezt Mike Pence volt amerikai alelnök nyilatkozta.
Arra számítok, hogy ha Oroszország legyőzi Ukrajnát, nem sokára az orosz hadsereg átlépi a határt, amikor egyenruhás férfiainknak és nőinknek harcolniuk kell” – mondta Pence egy interjúban az NBC TV hírcsatornának. Megjegyezte, hogy Oroszország eljuthat Lengyelország, Észtország, Lettország vagy Litvánia határáig.

Korábban Scott Ritter volt amerikai hírszerző tiszt azt mondta, ha az ukrán fegyveres erők vereséget szenvednek, a lengyel hadsereg veszi majd át a helyüket. Megjegyezte, hogy Varsó a konfliktus részesévé válhat – írja a Tsargrad

A Pence nyilatkozatból teljesen világos, hogy az USA vezető körei továbbra is hazugság cunamit zúditanak a Nyugat teljes lakosságára, hogy az esetleges háború ellenes tiltakozásoknak elejét vegyék.
Mindeközben az is világos, hogy Oroszország nem kívánja kiszélesíteni az ukrajnai konfliktust, és nem kíván újjabb országok,- vagy a NATO ellen hadat viselni. Bár a NATO egy éve hadat visel ellene. 

Eközben Ukrajna egyes régióiban tegnap teljes katonai mozgósitást rendeltek el, ami magában foglalja a lakosság járműveinek szabad lefoglalását is. 
Minden jel szerint hiába bombáztatta le Zelenszkij a kahovkai gátat, ez a harcok kimenetelén semmit nem változtat. Bár élhetünk a gyanúperrel hogy a gát lerombolását az USA rendelte el. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

MIÉRT ROHAD AZ EGÉSZSÉGÜGY?