ÚJ ELMEBAJ TOMBOL A KÍGYÓVÁLLÚAKNÁL: A KLÍMAGYÁSZ!


A klimavédő zöldliberálisok sosem pihennek, amit jól mutat hogy már "tudományosan" is bizonygatják az ostobaságaikat. Most egy fizikai "magyarázatot" találtak az ember és társadalom ellenességükhöz, ami attól függetlenül, hogy józan paraszti ésszel átvizsgálva is konteo kategoria, nem kapott kritikát senki ember fiától akinek a tudomány területén tekintélye van.

A fizikai magyarázatuk így szól:
" Ha a növekedési folyamat így maradna, 400 év múlva a földre érkező napsugárzás összes energiáját a gazdasági termelésre kellene fordítani, 1400 év múlva pedig már a Napból kisugárzott összes energiára szükségünk lenne. Ilyen ütemben haladva előbb-utóbb az univerzum összes csillagának összes energiáját nekünk kellene felhasználnunk, hogy fenntartsuk a civilizációnk növekedési paradigmáját.
Természetesen ez nem megvalósítható, ezért előbb-utóbb az ipari civilizációt szétfeszíti fenntarthatatlan energiaigénye." Ami nyilván a magasan szervezett társadalom széteséséhez és globálisan tragikus következményekhez vezetne.

Csak hogy a gazdaság fejlődése és működése a történelemben nem ábrázolható egy egyenes vonallal, de még csak folyamatossal sem.
Vagyis abszurd a feltételezés hogy 400 év mulva a nap összes energiájára szükségünk lesz a gazdasághoz. Azon egyszerű oknál fogva, hogy egy kézbe csak egy lapátot kell gyártani, egy kalapácsot és egy egeret. Egy leves a vasárnapi ebédhez csak egy fazékban fő éveken át. A butorainkat jó esetben 40-50 évig is használhatjuk. A járműveink karbantartással akár 25- 30 évig is működőképesek. Vagyis a gyártási háttér (ipar) előbb utóbb eléri a termékei iránti kereslet határát és szűkülni fog, de nem teljesen áll le, mert kereslet - ha csökkenő tendenciájú is, de - lesz a különféle termékekre. Vagyis az ipar karcsusodása miatt kevesebb energiát fog igényelni a civilizáció!
Különösen az ismert demográfiai okok miatt, lévén hogy jó esély van rá, hogy az emberiség fele addigra klimaváltozás nélkül is - szaporodási képtelenség miatt - kihal, vagyis eltünik a termelő fogyasztó körforgásból.

A klímavédők feltevéseit komolytalanitja, hogy szerintük a CO2 kibocsátás fogja a klímát megváltoztatni. Csak hogy ez egy bukott, tudománytalannak bizonyult feltevés attól függetlenül is, hogy a liberálisok - a tőke csicskásai - már komplett ipart szerveztek a "CO2 ellen". Ez az ipar akadályozza hogy a liberális sündisznók lemásszanak erről a klíma drótkeféről, mert az óriási pénzügyi veszteséget okozna az uraiknak.

A liberális klíma aktivisták kampányai persze nem mindenkit hagynak érintetlenül. A társadalom egy nem túl képzett - vagy épp indokolatlanul képzett - rétege fogékony a "mindmeghalunk" tipusú tanok befogadására és terjesztésére. Közülük kerülnek ki azok a fanatikus idióták, akik újra meg újra támadást intéznek a civilizáció ellen a legkülönfélébb módokon: az aszfalthoz ragasztják magukat a forgalmat akadályozandó, vagy épp felbecsülhetetlen kulturális értékű műalkotásokat rongálnak meg a figyelem felkeltése céljából. Ezeknek az agressziv aktivistáknak egy új rétege a "gyászolók", akik görög kórusokat alakitva siratják a klimaváltozást. Ők nem követnek el bűncselekményeket, de végül is ugyan azok.

Klíma változás persze van is, és lesz is, de az ember ebben az örök folyamatban mindeddig fennmaradt. Biztos hogy voltak, vannak, és lesznek is áldozatai az állandó klíma változásnak. De nem ezt kellene gyászolni a dekadens ideggyenge táposoknak, hanem valami hozzájuk közel álló, és még általuk is felfogható dolgot. Pl a szomszéd macskájának halálát.. Többre megyünk vele kollektíven.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

MIÉRT ROHAD AZ EGÉSZSÉGÜGY?