ÉS MÉGSEM KÖRNYEZETSZENNYEZŐ A SZÉNDIOXID! MEGBUKOTT A KORRUPT ZÖLDEK TEORIÁJA!





Miskolczi Ferenc légkörfizikus professor évekkel ezelőtt állt elő a tudományos kutatása eredményével. Nem kevesebbet állított mint azt, hogy az Atlanti tömb - benne az EU - nagy környezetvédelmi projektje, ami a széndioxid kibocsátás megszüntetésére irányul, téves, alapjaiban elhibázott!
Miskolczit minden tudományos fórum elutasította, a kutatási eredményeit nem hajlandóak publikálni az Atlanti tömb szaklapjai. Ami nem csoda, hiszen a széndioxid kibocsátás megszüntetésére már komplett intézményi rendszert és ipart alapitottak a nyugati zöldliberálisok. Mi, az egyszerü emberek meg persze fizettük mert hittünk nekik!!

A Magyar Tudományos Akadémia Geodéziai és Geofizikai Kutató Intézete azonban befogadta Miskolczi tudományos kutatását kritikai vizsgálatra - illetve bírálatra. A több éves procedúra most ért véget, aminek végén a bíráló tényként megállapította, hogy Miskolczi kutatási adatai helytállóak és pontosak, a tényei teljesen megalapozottak,
Vagyis a kontroll vizsgálat alapján immár tudományos tényként is kijelenthető, hogy a széndioxid nem üvegházhatású gáz, nem környezet szennyező, vagyis a kibocsátás - pl az EU-ban alkalmazott - drasztikus szabályozása nem indokolt!

Ám de láss csodát!: a bíráló szükségét érezte megjegyezni, hogy bár a kutatás egészen más tényt állapított meg, - amit ő is alá kénytelen megerősíteni az elvégzett ellenőrzés alapján - de a Miskolczi kutatás eredményei "alátámasztják a széndioxid-kibocsátás globális korlátozására irányuló nemzetközi erőfeszítéseket" Vagy is a bíráló szerint a széndioxid valóban nem üvegházhatású gáz, de meg kell szüntetni a kibocsátást!!
A tudományos korrupció eme csodálatosan tiszta példáját nem bárhol és bármikor láthatjuk - csak itt és most!

Azt nem tudjuk hogy a bíráló ezt az önalázó jelentést miért tette. Lehet hogy nem akar szembe kerülni a kenyéradóival, akiknek igen súlyos pénzügyi - és politikai, azon felül presztizs - érdekei állnak fenn a széndioxid eltörlésére tett "erőfeszítések" terén, akár a bank akár az EU intézményi szektorban..
Az is lehet hogy - ahogy az már itt Nyugaton szokás - elég nyomós pénzügyi érvekkel állt elő valaki hogy a bíráló azt a hozzáfűzést tegye, akár számlára akár zsebbe tette.
Csak egy a biztos: a tanult ember ingyen, önérdek nélkül nem lehet ennyire végletesen ostoba!

Normális esetben és körülmények között a kutatás publikációját korábban elutasító International Journal of Environmental Research and Public Health című folyóirat sűrű bocsánatkérések közepette sürgősen közzé tenné Miskolczi prof szakcikkét, és a zöldliberálisok önkritikát gyakorolva kihátrálnak ebből az őrületből, aminek nevében már kukacokkal és bogarakkal akarják etetni a lakosságot, hogy a széndioxid kibocsátást az elképzeléseiknek megfelelő szintre csökkentsék.
De ez nem normális eset - ahogy az egész európai környezetvédelmi őrület sem az. Minden bizonnyal fennmarad a hamis tudományos tétel - hogy a széndioxid okozza a környezet felmelegedését - s ennek nevében óriási pénzek befektetését kényszeriti ránk az EU a kibocsátás megszüntetése érdekében- természetesen hitelből, amit a tőke már alig vár hogy folyósíthassa,-  jó kis kamatra persze... 

A valóságban persze az EU környezetvédelmi lépései a világon semmit nem érnek. (emellett óriási pénzt emésztenek fel - már csak a környezetvédők havi béreit tekintve is, akik ennek fejében az ártalmatlan széndioxid ellen küzdenek).
A környezetvédelem nevében bárminek a kibocsátását szabályozhatja ugyan a saját területén Európa - vagy bármely ország - de a világ többi részére ennek nincs semmilyen hatása. Ezért hiába szünik meg az EU területén a széndioxid vagy bármi más kibocsátás, ha a bolygó többi részén ezzel senki sem törődik!
De ha a gazdasági térképre pillantunk, akkor világosan láthatjuk hogy a környezet védelmét nem Európa vagy Amerika, hanem az eddig gyarmati sorban tartott Afrika, Dél-Amerika, és Ázsia népei fogják eldönteni a fejlődési irányukkal. Szerencséjükre, ők már elég okosak ahhoz hogy a széndioxid kibocsátással ne foglalkozzanak, ami jelentős versenyelőnyhöz juttatja majd őket a világpiacon. 

Ám addig amíg az európai lakosság a saját bőrén is megérzi a korrupt és ostoba (zöld)liberálisok szép új világának súlyos hátrányait, még sok kukacot és tücsköt - meg a jó ég tudja még mit! - fognak megetetni vele a széndioxid kibocsátás elleni küzdelmükben. Illetve nem is olyan nagy küzdelemben, mert vannak és lesznek kivételek, - akik nem kell hogy kukacot meg bogarat egyenek a széndioxid leküzdése érdekében.  Persze hogy nem kérdés, hogy a liberális elitek ezek a kivételek, s azok, akiknek a bankjai finanszírozzák ezt a projectet, hogy a nyugati társadalmakat ezzel az új ötlettel adósrabszolgaságaban tarthassák.  A zöldliberálisok segedelmével persze.

Vagyis a társadalom elnyomás módszertana 150 éve már ugyanaz - csak a körítés változik. Úgy tünik hogy az ezt elszenvedő, rabszolgaságban tartott tömegnek már minden segítség túl későn érkezik. Miskolczi  professor  leleplező kutatása is.

De lássuk mi a konkrét tudományos tény a CO2 klima veszélyességével és a környezet szennyező voltával kapcsolatban.

1.) Óriási média propaganda hirdeti, hogy az éghajlatváltozást az ember okozza azzal, hogy túl sok széndioxidot bocsátunk ki, ennek hatására megnövekszik az üvegházhatás, és emelkedik a hőmérséklet. Ezt az állítást hirdeti és reklámozza manapság az 1988-ban megalakult Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC = Intergovernmental Panel on Climate Change), amely azonban a 2001. évi Harmadik Állapotjelentésében még így fogalmazott: 

Visszacsatolásos nem lineáris kaotikus rendszerrel van dolgunk. Ezért a klíma jövőbeni állapotára vonatkozóan nem lehet hosszú távú jóslásokba bocsátkozni.” 

Ennek ellenére az IPCC egyre merészebb jóslásokba bocsátkozik, évszázadokra megjósolva a hőmérséklet várható változását, miközben a meteorológusok azt semtudják megjósolni, milyen idő várható egy hét múlva.
Nézzük meg, mekkora realitása lehet a hivatalosan támogatott elméletnek. Ehhez először is tisztázni kell, hogy mi is az a bizonyos üvegházhatás.

Az üvegházhatás lényege a következő: A napsugárzás melegíti a Föld felszínét, amely a melegedés hatására hősugárzást bocsát ki a világűr felé. A kisugárzás egy részét azonban az atmoszférában található üvegházhatású gázok elnyelik, csapdába ejtik, és visszasugározzák a felszínre. Ha a világűrből, mondjuk egy űrhajóból, a távolból megmérjük a bolygó külső ún. emissziós hőmérsékletét, például termovíziós kamerával, kb. -18 C fokot fogunk mérni. Ezzel szemben a Föld átlagos felszíni hőmérséklete kb. +15 C fok. A kettő eltérése kb. 33 C fok, ez az üvegházhatás mértéke.

Elfogadva, hogy a fizika törvényei mindenütt ugyanúgy működnek, összehasonlítást tehetünk egy másik bolygóval, nevezetesen a Marssal.
A Földön jelenleg a levegő széndioxid tartalma 400 ppm, azaz 0,04%, a Marson ugyanez 95,6%, vagyis a Mars légköre gyakorlatilag tömény széndioxid. Ami a levegőben lévő széndioxid mennyiségét illeti, egy négyzetméter felszín felett a Földön a széndioxid mennyisége kb. 6,3 kg, a Marson kb. 194 kg. A Marson az átlagos felszíni hőmérséklet -60 C fok. Az emissziós hőmérséklet pedig -63 C fok, amiből adódik, hogy a Marson az üvegházhatásmindössze 3 fok.
Vagyis, miközben a Mars légkörében 30-szor több a széndioxid, mint a Földön, az üvegházhatás csupán tizede a földinek.

A széndioxid ugyanis nagyon gyenge üvegház gáz, amelyből hatalmas mennyiség kellene jelentős mértékű üvegházhatás kifejtéséhez.
Ezeket a tényeket azonban a hivatalos propaganda eltitkolja.

(..) Az a meglepő eredmény adódott, hogy bár a vizsgált időszakban (a XX. század egy 60 éves időintervallumában) a széndioxid tartalom is, és a felszíni hőmérséklet is növekedett a Földön, azonban eközben az üvegházhatás mértéke is csökkent! 

Ebből adódik a kézenfekvő következtetés, hogy nem a széndioxid koncentráció növekedése  okozza a melegedést, hanem éppen fordítva, a melegedés hatására növekszik a levegő széndioxid tartalma, többek között azért, mert a melegedés miatt az óceánokban elnyelt hatalmas mennyiségű széndioxid kiszabadul a levegőbe.

2.) A széndioxid nem szennyezi a környezetet
A TV-ben gyakran mutatnak füstölgő kéményeket annak illusztrálásra, hogy milyen sok széndioxidot bocsátunk ki. A látvány azonban megtévesztő. A széndioxid színtelen, szagtalan, láthatatlan gáz, ezért ami látható, az nem széndioxid.
A sötét kéményfüst nagyrészt por és korom szemcsékkel szennyezett vízgőz. A széndioxid nem játszik szerepet a nagyvárosi füstköd, vagyis a szmog kialakulásában sem, amely hasonlóan jön létre, mint a füst, benne por és korom szemcsék tapadnak össze a ködben lebegő vízcseppekkel.

A széndioxid nem környezetszennyező. Éppen ellenkezőleg. A széndioxid a növények legfontosabb tápláléka, ennek lebontásából nyerik a növények a szenet, és termelik a
szénhidrátokat. Ha sikerülne lecsökkenteni a levegő széndioxid tartalmát, lecsökkennének a mezőgazdasági terméshozamok.

A széndioxid ártalmatlan az emberi egészségre. A tüdőnkből kilehelt levegő széndioxid tartalma kb. 100-szoros a tiszta levegőhöz mérten (kb. 4 % azaz 40000 ppm), és ezzel a magas széndioxid tartalmú levegővel szájból szájba történő mesterséges lélegeztetéssel életre lehet kelteni egy baleseti
sérültet.

Ha a széndioxid ártalmas lenne, be kellene tiltani a szódavizet, a coca-colát, a sört és a pezsgőt, mivel ezek hatalmas mennyiségű széndioxidot tartalmaznak!
(RZK nyilatkozata alapján)

Megjegyzések

  1. A Férjem már évek óta mondja, hogy a szén-dioxid annyira kell a növényeknek, mint nekünk az oxigén. :) Ha nem kapnak eleget, akkor gondoskodnak arról, hogy különböző öngyulladások, és egyebek révén megkapják azt. Ne csodálkozzunk az erdőtüzeken, stb. Bármiféle beavatkozás a természetben nagyon káros. :( Tessenek befejezni!!!!) :) (sasjutka) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igy van.
      Ez a széndioxid ellenes atlanti kampány azon felül hogy elhibázott, ls fentebb bizonyítottan tudománytalan, egy ordas piacszervezési ötlet is egyben. A legelő állatok számát is ennek nevében akarják csökkenteni - ami nyilvén a természetes élelmiszerek drágulásával, és a profit növekedésével jár majd.
      Nem tudjuk milyen árat fognak ezért az ostobaságéert fizetni az unokáink, de az biztos hogy nagyon nagyot..

      Törlés
    2. Sajnos nem tudom megnevezni magam.... de mindegy is. (Judit Sasvári vagyok) Szegény unokáinkat sajnálom :( És bosszant az emberi butaság. Nem azért mert én olyan okos vagyok, de akkor is..... :)

      Törlés
  2. Ez is a tényekhez tartozik..

    https://youtu.be/C1pbBoUVJz8

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!