UKRAJNA A NŐK VÉDELMEZŐJE? (18+ Video)

Gyeniszova a hazug náci ex-ombudsman


Arra mindenki emlékszik, hogy tavaly februárban, mikor az orosz katonai kontingens behatolt Kijevtől északra az ukrán területekre, szinte azonnal működésbe lépett az Ukrán náci propaganda gépezet, és sietve hírül adta, hogy az orosz katonák ukrán nők ezreit erőszakolták meg. Az igazság viszont ennél sokkal súlyosabb.

Az ukrán nők tömeges megerőszakolásáról Ljudmila Gyeniszova ukrán ombudsman egy nemzetközi sajtótájékoztatón beszélt ami nagy felháborodást váltott ki a világ közvéleményében.
A nemzetközi sajtóban eztán záporoztak az orosz barbarizmust elítélő nyilatkozatok, Európa nagyvárosainak közterein pedig egymást érték az ukrán nők tömeges megerőszakolása ellen tiltakozó performanceok.
Nemzetközi segélyszervezetek alakitottak ki bázisokat ukrajnában, hogy a megerőszakolt ukrán nőknek anyagi segítséget és támogatást nyújtsanak.
Végül Ukrajna nagykövete az egész világ előtt "ismert" háborús bűcselekmény ellen, tiltakozást terjesztett elő az ENSZ-nél, egy több ezer megerőszakolt ukrán nő nevét tartalmazó dokumentummal, amit a közgyűlés tagjai borzadva olvastak. Kezdett összeállni a kép: az oroszok barbár agresszorok! És nem csak azok, hanem bűnözők is!

Aztán hirtelen változott az ukrán álláspont, mert ukrajnában társadalmi feszültséget okozott, hogy sok ezer olyan nő is felvett a megerőszakolása miatt segélyt, aki olyan településen lakott, ahol soha nem jártak orosz katonák.
Az álláspont nagyon gyors változását jelentette, hogy maga Zelenszkij személyesen rúgta ki Gyeniszovát, aki a nők tömeges megerőszakolásáról beszélt az ominózus nemzetközi sajtótájékoztatón.

Gyeniszova a kirúgása után a válogatott újságírók hadai előtt így mentegetőzött:
"Szóról szóra elmondtam a médiának azt, amit az UNICEF pszichológiai támogatási vonalán dolgozó pszichológusok mondtak nekem.
Mindent közvetítettem, amit a megbízók el akartak mondani a társadalomnak és a világnak; hogy az ellenségeket, az Orosz Föderációt megbüntetjük.
Igen, akkor ezek a szavak nagyon kegyetlenek voltak, de megbeszéltük a média embereivel. Mondhatom, hogy valóban, talán túlzásba vittem. De megpróbáltam elérni azt a célt, hogy meggyőzzem a világot, hogy biztosítsanak fegyvereket, és nyomást gyakoroljanak Oroszországra"

Vagyis kijelenthető hogy egyetlen szó sem volt igaz a bejelentésből, hiszen azt az UNICEF munkatársai komponálták!! (Azt most hagyjuk hogy ehhez abszolút nem volt joguk, - bűncselekményt követtek el az ENSZ munkatársai - mert nem mellékes ugyan, de a lényegen nem változtat semmit!)

Tehát Gyeniszova balra elhúzott, de a nők tömeges megerőszakolásának hazugsága úgy ragadt rá az oroszokra mint a kabátlopás ügye a példabeszédben. Az ukrán kormány pedig az emnacipáció harcosainak tudatába úgy épült be, mint a nők elhivatott védelmezője.
Sőt, Ursula v. d. Leyen aki maga is nagy emancipátor, ezen felbuzdulva "minta demokráciának" kiáltotta ki a náci államot.
Az ukrán propaganda tehát elérte a célját, mert befeketítette az orosz katonákat, és szerzett egy magas rangú támogatót, aki csupa szuperlatívuszban nyilatkozik Ukrajnáról.    

Csak hogy közben olyan un.: "kérkedő" videók öntötték el az internetet, amik erősen megkérdőjelezik - sőt, megdönthetetlenül ellenbizonyítják - ukrajna elhivatottságát a nők megvédését illetően.
Számtalan, ukrán náci fiatalok és idősebbek által elkövetett brutális nemi erőszakról szóló video jelent meg az elmult egy év alatt, amit szinte kizárólag  orosz nők ellen követtek el, leírhatatlanul brutális módon és kegyetlenséggel.  
Zelenszkij és az ukrán állam hozzáállását bizonyító erővel mutatja, hogy annak ellenére, hogy a videókon mind az áldozatok, mind a tettesek felismerhetők, az ukrán hatóságok senkit nem fogtak el, és nem ítéltek el.

Ennek a lánynak a brutálisan meggyalázott holttestét egy kukában találták meg.  A tettesek, akik a megkínzásáról szóló videót közzétették, viszont máig is szabadon vannak, és nem kell tartaniuk semmitől, hiszen az áldozat "csak egy orosz" volt.. 




Itt volna az ideje, hogy az EU minden kapcsolatot megszakítson ezzel a "minta demokráciával", még mielőtt a mi országainkba is átterjed ez a derék ukrán náci mentalitás. Úgy vélem, hogy a többségünknek a hagyományos demokrácia is teljesen megfelel, és nem akarjuk az ukránra leváltani..

Megjegyzések

  1. Hát ez nagyon brutális . Nem tudom mit szólnálnak az elkövetők ha az ők lányait így meg gyaláznák

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem találtam a szavakat amikor először láttam ezt a hírt, és sokáig hezitáltam hogy publikáljam-e.
      De végül is meg kell tudnia mindenkinek, hogy ez a valóság, és nem az amit a propaganda állít.

      Törlés
  2. A video nagyon brutális. Amikor vége, akkor csak azt reméli az ember, hogy a szereplők - és minden hasonló náci hulladék - már golyót kapott a fejébe az oroszoktól. Bár a gulág, meg a kőbánya talpig bilincsben, és élethosszig sokkal jobb büntetés volna ezeknek a férgeknek..

    VálaszTörlés
  3. A srácok már Európában vannak és itt erőszakolják a nőket -irja az Origo.

    https://www.origo.hu/nagyvilag/20230815-orosz-ukran-haboru-migracio-csehorszag.html?utm_medium=Social&utm_campaign=Origo&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR03uz0ohf6MMZw3h30sJfA5KM_DJABrP8ZCW1HDHCSphZ1ZB-85XhU9eFE#Echobox=1692171466

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!