SCHOLZ LEHET HOGY BENNE VOLT AZ ÉSZAKI ÁRAMLAT ELLENI TERRORTÁMADÁSBAN?


Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságíró egy bennfentes forrásra hivatkozva elmondta, hogy Olaf Scholz német kancellár március eleji egyesült államokbeli látogatása alkalmával zárt ülésen tárgyalta az Északi Áramlat gázvezetékek szabotálását.


Hersh szerint Scholz egyesült államokbeli útja során mindössze két nyílt esemény volt, de nem volt a látogatás végén szokásos sajtótájékoztató, és a fehér háznál felsorakozott újságírók kérdéseit sem válaszolták meg a mai napig sem..

Később azonban megjelentek információk Joe Biden amerikai elnök és Scholz 80 perces találkozójáról, amelyen legtöbbször még segítők sem vettek részt. A találkozó után hivatalos nyilatkozat nem hangzott el.
Hersh hozzátette, hogy Biden ostoba döntést hozott, hogy szabotálta az Északi Áramlatot, és most kénytelen hazudni.

Emlékezetes,, hogy Hersh közzétett egy cikket az Egyesült Államok részvételéről az Északi Áramlat szabotázsában. Ezt követően a nyugati sajtó azt a verziót kezdte népszerűsíteni, hogy a terrortámadást állítólag egy ukrán csoport követte el. Ezt persze senki sem hiszi el, mert ez a hazugság nem sikerült olyan jól, mint a többi, az orosz - ukrán konfliktussal kapcsolatos dezinformáció. 

Valószínűleg sohasem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi hangzott el a találkozón, de abban biztosak lehetünk, hogy a Stüszi Vadász Scholz nem emelte fel a szavát az Európai gazdaságot ért terrortámadás ellen. Persze alég jó ok az alázatoskodásra a 175 ezer amerikai katona, akik kivonására még a berlini fal leomlása sem szolgált elegendő indokkal, sőt a SZU felbomlása sem, s ezek ma is megszállva tartják Németországot. És a jelek szerint eszük ágában sincs onnan eltakarodni! 
A körülmények, és az ilyen abszurd közjátékok miatt egyre erősebb a gyanú, hogy a német kancellár pontosan tudta hogy mi készül a hazája - és az EU - ellen. Ahogy a tetteseket bár személyesen nem ismeri ugyan, de a főnökeiket igen. És azok nem ukránul beszéltek amikor kiadták a robbantási parancsot a gázvezetékekre. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Amit a magánállamról mindenkinek tudnia kell.

HAZA, VAGY HALÁL! Hasta siempre commandante Che!

MIÉRT ROHAD AZ EGÉSZSÉGÜGY?