EGYSZERŰEN SZÁNALMAS A VESZTES NYUGAT!


Szaúd-Arábiában harminc ország képviselőinek részvételével megkezdődtek és augusztus 6-ig tartanak a tárgyalások az ukrajnai konfliktus rendezéséről - közölte a Reuters.
A konfliktusban részes és egyértelműen nyertes helyzetben levő Oroszország, valamint szövetségesei: a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaságok tárgyalói nem vehetnek részt.

A féloldalas tárgyaláson - ahol csak a vesztes ukrán nácik képviselői, meg az őket a harcokban katonaliag támogató és kvázi vesztessé vált Nyugat országai vesznek részt - aligha tud olyan eredmény születni, ami a győzteseknek is megfelelne, és megérné nekik azt ratifikálni és végrehajtani.
Egyébként is már annak a feltételezése is röhejes, hogy a győztesek most bohócot csinálnak magukból a szaudiak kedvéért, és elfogadnak egy nélkülük született béke határozatot diktátumot.

Egy dologra persze jó az összejövetel. Egyrészt a vert seregek vezetői azon együtt kesereghetnek az óriási ember,- és technológiaia veszteségeken, amiket a győztesek okoztak a harctereken. Másrészt kipuhatolhatják hogy mivel Washingtonban már irják az első ukrajnai epizód utolsó felvonásának forgatókönyvét, vajon ki lesz a következő epizód főszereplője az egyelőre vég nélküli háborús tragikomédiának.

De arra nem lesz jó amire a rendezők is szánják. Vagyis arra, hogy megszabja a győzteseknek hogy eztán hogy élhetnek és viselkedhetnek a már kétségen kívül vesztes Ukrajna, és nyugati támogatói kedve szerint.
Persze ez nem annyira érdekli a vesztes oldalra került 30 atlantista országot, és bizonyos hogy utasitásokat dolgoznak ki a tőlük megszokott idióta serénységgel Oroszország számára, hogy mit tegyen és mit ne tegyen a jövőben.

Igen, az agresszorokból lett atlanti vesztesek akarnak diktálni a modernség legújabb szabályai szerint! Csak hogy ez egyszerűen szánalmas akkor is, ha lesz elég erő a csőcselékben ami mellé áll, és ünnepelni fogja ezt az aktust.

De nem csak szánalmas hanem visszataszító is, hogy ez a szaudi vendégségben habzsoló aljas liberális és náci horda nem tud felemelt fejjel veszteni és hátralépni. Ez a tény mutatja meg, hogy hiába emnacipálódtak a liberálisok, hiába kaptak jogot a rettentő vagyonaik jogán országok vezetésére, máig is képtelenek az egykor a társadalmaikat vezető nemesek módján élni, gondolkodni és cselekdni.
Egy ukrán vagy orosz nemes ember nem hagyná azt amit a zsidó nemzetiségű Zelenszkij liberális/náci polgár és a többi ugyan ilyen gyökerű nyugati vezető hagy: tovább mészároltatni a harctéren az ukrán fiatalokat.
Ettől lett csak igazán undor és szánalom az egész liberális Nyugat, és az Ő ukrán náci liblingjei.
Istennél a kegyelem.





.

Megjegyzések

  1. Az amerikai kormányzat megjegyzései a szaúdi Dzsiddában zajló ukrajnai konzultációkról csak vágyálmok, de a Globális Dél államai nem támogatták a hírhedt kijevi “békeformulát” – jelentette ki Anatolij Antonov washingtoni orosz nagykövet.
    “Az amerikai kormányzat újabb sikertelen vágyálomkísérletének lehettünk tanúi. Dzsiddában nem volt diplomáciai siker. Washington megpróbált szép képet mutatni a “Globális Dél” államainak amerikai támogatásáról Oroszország elszigetelésére irányuló törekvésében. Megnyerni azokat az országokat, amelyek nem támogatják a “szabályokon alapuló rendet”. Ebből adódik a találkozó meglehetősen várt eredménye, vagyis az, hogy nem született közös álláspont arról, hogyan lehetne továbblépni az ukrajnai válság megoldása terén. A hírhedt kijevi “békeformulát” egyáltalán nem támogatták” – mondta.

    “KÉPMUTATÓ BESZÉDET HALLUNK A BÉKÉRŐL, ÉS EKÖZBEN AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK EGY RAKÁS ABRAMS TANKOT SZÁLLÍT A BÁBJAINAK. AZ ILYEN MEGKÖZELÍTÉS ABSZURDITÁSA LEHENGERLŐ. MINDEZ HATALMAS TOVÁBBI EMBERI ÁLDOZATOKHOZ VEZET AZ UKRÁN FEGYVERES ERŐK RÉSZÉRŐL, ÉS KÉTSÉGTELENÜL KÉSLELTETI A BÉKE KILÁTÁSAIT”.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS