NIKITA MIHALKOV LEVELE EURÓPA LAKÓIHOZ.



Az Európai Unió őrült, korrupt és primitív liberális és náci gonosztevői úgy határoztak, hogy más művészek mellett szankciókkal súlytják Nikita Mihalkov világhírű orosz filmrendezőt.
Mihalkov erről egy levelet intézett mind a szankciózós, az európai lakosságot súlyos veszélybe sodró EU vezetőkhöz, mind a kontinens lakosságához címezve, amit alább olvashatsz magyar forditásban: 
 

"NYÍLT LEVÉL az Európai Unió Tanácsának tagjainak az Orosz Népművésztől, Oroszország munka hősétől, Nikita Mihalkov filmkészítőtől.

Én, Nikita Szergejevics Mihalkov filmrendező, forgatókönyvíró, producer, - Oscar-díjas, két Arany Oroszlán díjas a Velencei Filmfesztiválon, a Cannes-i Filmfesztivál Nagydíjasa és még sok más díj tulajdonosa,- csak azért írom ezt a levelet, hogy hangsúlyozzam: nem vagyok politikus, nem vagyok közalkalmazott: Orosz alkotó vagyok, egy ősi orosz család képviselője, ezért szükségesnek érzem, hogy elmondjam a következőket az uniós szankciós listára való felvételemről:

Először is, kérem, ne vegyék levelemet úgy, hogy megpróbálom megúszni az általuk bejelentett szankciókat, mert azokat a szankciókat olyan emberek jelentették be nekem, akiknek szavában vagy tetteiben nem lehet megbízni. 
Elég visszaemlékezni Merkel asszony, Porosenko, Ukrajna korábbi elnökének, és Hollande, Franciaország volt elnökének beismerésére, hogy a minszki megállapodásokkal kapcsolatos hosszú távú tárgyalások cinikus hazugságnak bizonyultak, hogy időt nyerjenek és elültessék az Ukrajna csodálatos földjébe az embertelen oroszofóbiát és a kegyetlen nácizmust.

Vagy emlékezzünk arra, hogyan támogatta a civilizált világ a kijevi rezsim tiltását, hogy az orosz állampolgárok orosz anyanyelvükön beszéljenek és gondolkodjanak. Továbbá a NATO megszegve a szovjet vezetésének tett szóbeli ígéreteket, - hogy nem terjeszkedik keletre, nem veszik körül az összes fegyvercsökkentési megállapodást teljesítő országunkat, beleértve csapataink kivonását Kelet-Európából, a berlini fal lerombolását, a majdnem teljes megsemmisítését a nemzeti katonai-ipari komplexum és így tovább, - hazám határainak közelébe hozta a NATO-t.
De erről nem akarok beszélni. Ez túl nyilvánvaló nem csak nekem, hanem neked is, így minden, amit csinálsz, a teljes hazugság és az észak-atlanti terjeszkedés következetes folytatása. Valami másról beszélek.

Ti, akik civilizált demokratikus társadalomnak tartjátok magatokat, szankciókat hirdettek ki olyan személyre, aki saját hazájában, szülőföldjén, népében, nyelvén fejezi ki személyes véleményét.
11 éve vezetem a Besogon show-t az Oroszország-24 csatornán, és mind a 11 év alatt egyetlen kulcskérdéssel sem változtattam a nézőpontomat sem. Csak tavaly 16 műsort 229 millió néző nézett meg.
Hát nem érted, hogy csak ez a szám erősíti meg azt, hogy amiről műsorainkban beszélünk, az az Oroszországban élők túlnyomó többségét izgatja.
Anélkül, hogy tudnád, miről beszélsz, Kreml propagandistájának nyilvánítasz. De csak hogy tudd, ha érdekel: nem kapok egy fillért sem a csatornától, sem az államtól, és saját költségen csinálom a közvetítést. Valamint a "kísérleti tisztaság" érdekében a műsoromat nem szakítják félbe hirdetések, amelyek higgyétek el, ennyi megtekintéssel komoly jövedelemforrás lehetne számomra. A műsoromat senki sem cenzúrázta. Hétfőn bekapcsolódunk a péntek reggeli műsorba, a csatorna pedig csak csütörtök késő este kapja meg a "Besogonunkat", anélkül, hogy a műsorról a nevét kivéve, így senki sem befolyásolhatja a tartalmát.
Feltételezem, hogy pontosan a műsoraim megtekintése után fejlődött ki hozzám való hozzáállásod, és pontosan azért, mert igazságukkal és függetlenségükkel segítenek az embereknek megérteni az igazságot.
Nem fogom eltitkolni - boldoggá tesz.

De ha így van, akkor talán nem hallotta és látta, hányszor hívtam Besogonban, hogy felébresszem az igazságérzetét, és felajánlottam, hogy tágra nyitott szemmel nézem a kijevi rezsim által megölt gyerekeket Donbassban, a Szakszervezetek Házában elégetteket Odesszában, a lelőtt rabokat, kínzásokat és a civil lakosság megaláztatását - minden, ami a csalárd politikádnak és az általad aláírt Minszki Egyezmények árulásának eredménye.

Többek között szankciókat szabtok ki rám, a Kreml állítólagos biológiai fegyverekkel kapcsolatos hamis állításának támogatásáért. De miért nem jelentesz be szankciókat Mrs. Newland ellen, aki nyilvánosan elismerte az ukrajnai biológiai laboratóriumok létezését, amit a műsorunkban bemutatott dokumentumok és dokumentumok is bizonyítottak.

A Krím Oroszországgal való egyesítését elcsatolásnak nevezed, és nem akarod elismerni, hogy a Yanukovich elnök elleni merényletes fasiszta puccs után vérfürdőre készülődtek, és vérfürdőre kerülne sor a Krímben, nem hiszed és nem ismered el, hogy a krími lakosok több mint 90%-a szereposztás nélkül szavazta meg, egy lövés és erőszak nélkül, hogy visszatérhessen az Orosz Föderációba.

Tagadod az ukrajnai felébredt nácizmusról szóló nyilatkozatunkat, és alázatosan elfogadod a német birodalmat legyőző szovjet katonák emlékműveinek lerombolását, és a nagy írókról elnevezett utcák átnevezését, Bandera, Schuhevich és más Hitler bűntársainak nevére, akik csak a Volyn miatt, Öreg emberek, nők és gyerekek megölésével járó mészárlás miatt legyenek örökké átkozva.

Nem akarok megállni ezeknél a tényeknél, mert már mindent láttál a műsoraimban, különben nem jelentettél volna be szankciókat. De a te feladatod, hogy ne láss belőle semmit. És ami a legfontosabb - ne hagyd, hogy mások is lássák - azok, akiket nem vakított el a propagandád, és akik nem teljesítik a Washington által előírt feladatokat.

Ez az igazság csak azért ijesztő számotokra, mert idén január 1-je és január 8-a között 53 millióan nézték meg műsorunk ismétlését. És ez több uniós ország lakossága, akik együtt jelentették be nekem a szankciókat.

E levél végén szeretném kifejezni hálámat, amiért elismerik a munkámat, mert az elismerésen kívül nem tudom megmagyarázni az igazságtól való félelmüket, amely előbb-utóbb nemzetközi bírósággá nő majd azon országok és népek közül, akik Ma a győzelmünket várják, de sem hatalmuk, sem képességük nincs arra, hogy nyíltan kifejezzék. 
De ne felejtsd el, hogy Északnyugaton kívül van Délkelet, Afrika és Latin-Amerika is.

Az amerikai nukleáris ernyő alatt felemelkedő, civilizált Európa, amely sosem hallott Kadhafiról és megölte, több százmillió hétköznapi ember szemével ébred fel, akik felébrednek a ködből, és "nemet" mondanak - hangosan és tisztán, mint ahogy Az elnök ma elmondta neked - az egyetlen a világ vezetői közül, aki a képmutatásod pusztító cunamijának útjában áll. De ezzel együtt ezt a "nemet" mondja hatalmas Oroszországunk népeinek túlnyomó többsége is.

Tökéletesen megértem, hogy azok közül kevesen fognak tudni erről a levelemről, de nekem fontosabb volt megírni.
Hallgasd meg a "nem"-ünket, amíg még van időd. "
Nikita Mihalkov"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS