A NAGY ELLENTÁMADÁS EREDMÉNYE

 




A képen a nagy ukrán harci eredmények láthatóak. 

A  képen zöld szinnel jelölve az ukránok által a nagy ellentámadás elmult több mint két hónapja alatt elfoglalt területek. 
A kék nyíllal jelölve az ukrán maradék fősereg poziciója, amiből Zelenszkij a maradék 25 ezer katonával akar kitörni a 400 ezer fős orosz hadseregen keresztül a tengerhez,, 
És ezt komolyan mondja..  

A képen látható határok nem változtak, de az 50 év feletti férfiakat is mozgósítani kezdték Kijevben, plusz az új tanévben gyerekeket tanítanak meg drónok kezelésére - ami a terrorizmus új eszköze. De már HIV és más súlyos betegeket is besoroznak, és a lövész árokba löknek.
A lövészárkokban arról beszélnek a katonák hogy 70%-os a veszteségük, de biztos hogy ez hamarosan 90%-ra nő.

Eközben állandóan a nagy előrenyomulásról áradoznak Zelenszkijék ami a fenti kép alapján egyszerűen tragikomikus...

A JW októberben nemzetközi konferenciát tart, mert ez az agyrém - a nácik támogatása, és a nácik Putinnal való összemosása - már szabályosan járványos elmebaj szintjén mozog egész Nyugat- Európában.
Már vannak magukat baloldalinak nevező emberek is, akik elmennek Ukrajnába, és a náci csapatok közé állnak, hogy visszafoglalják a náci ukrajnának a baloldali NÉPKÖZTÁRSASÁGOKAT!!!! Vagyis kommunisták és szocik harcolnak a nácik oldalán a kommunisták és szocik ellen - utóbbiak a hazájukat, előbbiek meg a nácikat és az amerikai imperialisták érdekeket védik.
Ez már tavaly is hányingerkeltő volt, amikor a magát baloldalinak hazudó libsi entellektüel ezzel az orosz imperialista marhasággal kezdte fertőzni a kevésbé tanult, és kevésbé tájékozott embereket, de mára emberek halálát okozta vele - baloldali emberekét! - tehát le kellene valahogy állítani a bevadult, ostoba, Putinozó libsi barmokat, akik baloldalinak hazudják magukat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

A Fidesz-KDNP politikai elődei, és mártírjai. Wittner Mária. AZ ÚJ NEMZET ANYJA

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS