KÖZBEVETÉS A KORMÁNYVÁLTÁSRÓL


Minden fronton szidja már mindenki Orbánt, és a kormányát - a pár hűbéresük kivételével, akik már csak otthon gubbasztanak, és már telefonon sem mernek szólni senkihez. Rendkívüli a közfelháborodás a hatalmi elit viselt dolgai miatt. Kegyelmi állapot ez: mindenki érdeke ugyan az, hogy pokolba végre Orbánnal, meg a bandájával! Azonban egyre inkább úgy tűnik az ezen bölcselkedők munkáit olvasva, mintha szerintük Orbán és hordája a holdról cseppent volna ide - minden előzmény nélkül. Mert ugye az kizárt, hogy rendes magyar emberek felett gazemberek és bűnözők uralkodjanak, a szent Magyar Hazát meg bűnügyi helyszínné változtassák a társadalom aktív közreműködésével. Pedig ez történt!

Honnan is jöttek ezek? A társadalomból. És igaz rájuk is a népi bölcselet: a leveli béka is olyan mint a mocsár, mert a mocsárból való, azaz ezek az emberek is épp olyanok mint a társadalom maga.. Ezzel szembe kell nézni végre.
Kósa Lajos például a büdös életben nem futhatott volna be ilyen fényes gazdasági és politikai karriert, ha 1990-ben a társadalom legaktívabb tagjai tényleg érdeklődnek a közélet iránt, illetve tudnak egyet mást a demokráciáról. 

Orbán Viktor soha nem lehetett volna az ország miniszterelnöke, ha a társadalom a köztörvényes bűncselekménynek számító székházügy után a felelősségre vonását követeli, vagy amikor már akkoriban a korai agyhalál tüneteit mutató választói mégis hatalomba juttatták, bojkottálja a kormányt. Mondjuk azzal a kvázi indoklással, hogy bűnözőknek nem engedelmeskedünk..És ma miért is engedelmeskedünk?

Rogán Antal ma vélhetően közmunkáért sorakozna, ha a választók nem értékelik túl az üres, és perspektívátlan fecsegést, a taknyos gyerekek politikai ambícióit, ha a politikában akkoriban (a feltűnésekor) mintegy kalibrálható ellenpontként, valódi államférfiak lettek volna jelen, nem olajmaffiózók, és megélhetési élősködők.
És lehet sorolni a konkrét okait annak, hogy kerültek a magyar állam és vagyonának tulajdonosi körébe a Magyarországot a saját birtokuknak, a lakosságot a jobbágyaiknak tekintő újfasiszta bűnbandák.
Általában véve ezek az emberek ma mind mind ismeretlen senkik volnának, ha a társadalomban a közéleti aktivitás nem merült volna ki a végtelenül ostoba "kommunistázásban", vagy a másik tolvajbanda szapulásában..

Azt is leszögezhetjük, hogy nem kerülhettek volna ezek az emberek a totális hatalom birtokába a média aktív segítsége nélkül sem. Ami valljuk be: a maga ostoba - de sajnos a magyar diplomásokat jellemző - csatlósmentalitásával a politikai vertikum "X"-"Y" tengelyén nézve a felső jobbközépre lőtte be magát, a Népszavától a Biharalsóbikaszállási Legénylapig bezárólag. (Ti.: ez a liberális zóna). Ahol és amiért már nem képzett, s főleg nem széleskörű tudással bíró újságírók, csak egyszerű fogalmazók csinálnának lapokat, néptanításra hivatott televíziós műsorokat.
Boldogult Peterdi Pál mondta: "aki tud írni, az most ne legyen újságíró". A mester értette az idők szavát. Kevesen értették....És legtöbben ma már az egészet nem is értik, csak sodródnak a véleményekkel, - vagy azok között - amik a szólás szabadságának kategóriájába eső méltatlankodó csacsogásoknál alig magasabb színvonalon butítják tovább az istenadta népet. 

Most az csordogál a liberális médiából, hogy Orbán nem is a társadalomból való, hanem egy UFO. Vagy egy speciális létezési formája az embernek, aki csak úgy beállított, bepottyant a politikába, és mindent vitt. Csak úgy. Egyedül! Pedig dehogy! 1990 óta minden előző kormány (az övé is!) alapos előkészületeket végzett, hogy ma minden pont úgy legyen ahogy van. Ez volt a céljuk, erre szerződtek. Valakikkel. Idősebb Bush közvetítésével a fennmaradt fotóval is megörökített találkozón Washingtonban, 1990-ben a Liberális Internacionalén a többi liberális párttal együtt - szóval ez sem a magánszámuk, mert annyira se nem okosak, se nem számottevőek! Ezt az aktust korábban a magyar diplomáciai ragyogó sikertörténetként harsogták a lapok, ma már hallgatnak róla, mert kiderült hogy mit jelentett a szerződés, és mi volt a célja.
Önkéntes gyarmatosodás.

Az amerikai "rendszerimport" születése.
De miért is ez a nyálas nihil csordogál mindenünnen?? Azért, mert majd nem biztos, hogy ha ennyi gazság után Orbán bukik, akkor joggal merülhet fel a sokat szenvedett magyar társadalomban az, hogy nem csak a kormány, hanem a rendszerváltás is időszerűvé vált. És fel is fog merülni, mert ez a gondolat ma búvópatakként mossa a föld alatt a mai embertelen rendszer talapzatát!

Ám hogy ez a gondolat hirtelen felszínre törjön, és elárassza a közéletet, azt nem engedhetik meg a rendszerünk urai! Ideje korán el kell hitetniük az emberekkel, hogy a mai rendszerben nem az éhezés, a nyomor, a dolgozói szegénység, a nemzeti vagyon ellopása, (beleértve a földvagyont) az ipartalanítás, a devizahitel csapda, a fagyhalottak, a szociális rendszer leépítése stb. a probléma, a társadalom halálos betegsége, hanem “csak” a “fékek és ellensúlyok” hiánya. Amit majd csak oda kell adni azok kezébe, akik megágyaztak Orbán rendszerének - a többi rendben van, és majd idővel pont úgy elmúlik minden mai gondunk mint a nátha. Vagy ahogy a többi szóra se érdemes kis kórság elmúlik, amik heves tüneteket okoznak ugyan, de a többség túléli. Aki pedig ezen nevetni mer, vagy netán protestál ellene - azt máris szélsőségesnek kiáltják ki. A valóban szélsőséges tolvajok, és más kártevők!
Mintha elfelejtenék, vagy nem is tudnák az újfasizmus haszonélvezői és támogatói: a legutóbbi fasizmusnak nem politikai választásokkal vetettek véget, hanem véres leszámolással, mert a politikai osztály akkor is kollaboráns volt. (Azóta is teli sírdogálja a médiát, hogy akkor meghurcolták ezért - "teljesen ártatlanul" persze)

Kénytelen vagyok ezért innen megüzenni mind a kétezernyi fasiszta gazembernek, aki a lopott vagyonát megtartandó korteskedik emellett a rablóvilág mellett, hogy minden fáradozásuk hiába való: a víznek árja itt lent a föld alatt is Úr! Ma még patak vagyunk, de holnapra árvíz leszünk, és holnap utánra lemossuk az újfasiszta rabló elitet a föld színéről. Istennél a kegyelem.   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS