MIÉRT NE SZAVAZZ SOHA A FIDESZRE?


Első sorban azért ne, mert a közhiedelemmel szemben: Magyarországon MÁR NINCS szociális háló. A romjai - az egészségügy, és a korábban jogosultságot szerzettek nyugdíjkifizetése - még működik úgy ahogy, de a nyugati un "szociális állam" (a modern kapitalizmus) tipikus rendszerének már a nyomai sem lelhetőek fel!. Ezt 1990-ben részben, a Fidesz utóbbi 10 éves uralma alatt pedig teljesen megszüntették! A magyar állam a Fidesz kormánya alatt működésképtelenné vált, szakértők se tudják hogy mégis mitől működik még.
A fiatal ha elmenekül nyugatra, az első érzése a megérkezéskor az, hogy ott "kommunizmus van" (Magyarországhoz képest). A második érzése az, hogy sivatagba (erkölcsi, szellemi, szociális) csak a teve meg a szamár lakik, ezért soha nem jön vissza. Önként legalábbis.. Ez nem "kalandvágy" hanem a túlélés ösztöne.

A mai fasiszta hatalmat csak - a hatalom által is erősített - népi hiedelmek tartják életben. 
Egy makacs közhiedelem az is, hogy a lakosság adójából tartja fenn orbán az országot. Az ország költségvetése nagyjából 55 milliárd Euro (ennyi az adózás előtti eredménye pl. a VW csoportnak is.) Ez 4 millió magyar munkavállalót tekintve személyenként kb. 16 ezer Euro per év adóbevételt feltételez!
Ám de non-sens azt hinni, hogy a munkavállalók ennyi adót fizetnek, lévén hogy a munkavállalók felének egész éves összjövedelme sem éri el ezt az összeget - annak csak 20%-a!! -, nem hogy annak az adótartama!! (Halljátok migránsozók! Nem ti “etetnétek” a menekülteket!)
Így, a számok tükrében érthető, hogy orbán legnagyobb részben külső forrásból - hitelből, és az EU támogatásokból - valamint kisebb részben a belső értéktermelő, és exportáló cégek társasági adójából finanszírozza az államot.
Ha ez a külső forrás elapad, a mai tudatlan és alkalmatlan kormányzat csak a nép megsarcolásából lesz képes a gazdagodási vágyát kielégíteni, mivel a nemzeti vagyont már teljes mértékben ellopták, elosztották egymás közt a kormány tagjai, és a baráti körük. 

A fiatalok fokozódó és gyorsuló kivándorlása nem adóbevételi, hanem értéktermelési oldalról fogja sújtani az országot, ami nyilván a társasági adóbevételeket csökkenti, és a külső források arányát növeli meg. . Ám de ha túl sok lesz a külső forrás aránya, a rendszer végképp felborul, és államcsőd következik be.
Ma az állam adósságállománya már meghaladta a 100 milliárd Eurot, - rekord magas! - ami az államcsőd kockázatát helyezi kilátásba. Minden egyes kivándorló ezt a csődöt hozza közelebb a hátramaradottaknak - akik minden költségét kénytelenek lesznek megfizetni.

Mindent összevetve azért ne szavazz a Fideszre, mert soha még ilyen kártékony, és hozzá nem értő kormányzata Magyarországnak nem volt, és ha a józan észre hallgatunk, akkor soha többé nem is lesz.

Aki tehát orbán rendszerére szavaz, az a saját, rituális öngyilkosságára szavaz, és gátlás nélkül magával kívánja rántani azokat is, akik abban nem kívánnak részt venni! Sőt azokat is, akik a globalista irányból, az európai irányba kívánják az ország sorsát fordítani. Ez pedig bűnpártolás volna!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A MAGYAR RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI TÖRTÉNETE I. (dédunokáimnak, akiknek tudni kell az igazat)

MEGMENTHETŐ AZ EGÉSZSÉGÜGY! És pár millió áldozata is..

A Fidesz-KDNP politikai elődei és mártírjai: Mész János A RÉSZEGES KÖZTÁRSASÁG TÉRI GYILKOS